10 Skyrius

3.4K 201 11
                                    

   Užsidėjusi kurpinę ant peties , pažvelgiu į veidrodį stovinti priešais mane . Pasitvarkau aprangą ir paliečiu durų rankeną .

-Išeinu !

   Sušunku , tačiau kažin ar kažkuris girdėjo . Užtrenkiu duris po savęs ir per telefoną pasijungusi grupės ,,The 1975" muziką , įsikišu ausinės į ausis ir dideliais žingsniais einu į stotelę .

   Mama nusprendė , jog jau turėčiau važinėtis į mokyklą autobusu . Aš nieko prieš , kadangi išvengsiu jos ir mano rytinių pasikalbėjimų apie mokyklą ir vaikinus . Ir paskaitas apie saugų seksą . Ir ji visdar tikisi , jog aš turiu savo jaunystes plėvelę .

   Įlipusi į autobusą , susirandu laisvą vietą gale ir atsisėdu . Kuprinę pasidėjau šalia savęs , jog niekas nesugalvotu atsisėsti prie manęs . Mąsčiau kelioms minutėms sudėti akis , tačiau noras dingo , kai vos tik į autobusą įėjo Niall ir Eliotas . Tyliai ir sunkiai atsidūstu , bei išsitraukiu ausinės iš ausų . Nežvelgiu į juos , kai jie praeina pro mane . Nuostabu .


-Labas ! –surinka Briana , kai įžengiu į klasę .

Pamoju jai ranka ir nueinu į savo vietą . Liam atsisuka į mane ir pasisveikina taip pat .

-Kur David ir Olivia ? –susiraukiu ir išsitraukiu ekonomikos vadovėlį .

-Jie vakar išvažiavo pas giminaičių ir tikriausiai vėlai grįžo , -Briana .

-Sėdėsiu viena , -patempiu lupą , o jie nusivaipo man .

   Suskamba skambutis ir atsisėdu ant kėdės . Per kelias minutės susirenka daugiau mokinių ir mokytoja .

    Per visą pamoką negaliu sutelkti dėmesį į mokytoją ir naują temą . Galvoje begalybė įvairių minčių . Šiandiena privalau sportuoti , tačiau taip nenoriu . Žinau , jog apsikvailinsiu su tais kamuoliais . Ir kas juos sukūrė?

   Po trečios pamokos likau viena . Liam ir Briana dingo . Vaikščiojau koridoriais , kadangi man laisva pamoka ir nenutuokiu ką galėčiau veikti .

   Sustoju , kai išgirstu merginos kūkčiojimą ir vaikino juoką . Nuseku vaikino balsą ir aikteliu , kai pamatau mergina , o ji apsupta Elioto . Jėzau Kristau ... ar jis neturi ką veikti?

-Palik ją ramybėj , -prieinu prie jų ir pažvelgiu į mergina , kuri raudoja –Ką jis tau padarė?

-Nesikišk , princese , -Eliotas .

-Kuo tu vardu? –stumtelėjus šiek tiek Eliotą , prieinu arčiau jos .

-Jesy , -ji nustoja kūkčioti ir nusivalo ašaras .

-Grace , -suurzgia Eliotas .

Pakeliu nuo žemės kuprinę ir įduodu jai . Pasitraukiu nuo jos ir padariau jai išėjimą .

-Eik , -nusišypsau jai .

Ji dideliais žingsniai dingsta iš čia ir ketinu daryti tai ir aš , tačiau Eliotas čiumpa mano ranką ir atsirandu merginos vietoje .

-Ko? –ištraukiu savo ranką iš jo gniaužtu .

-Nesikišk į svetimų reikalus , -jis uždaro mane tarp savo rankų .

-Atsiknisk , -stumteliu jį , tačiau jis suima mano rankas ir jas stipriai suspaudžia –Skauda .

-Kadangi sugadinai mano linksmybės ...

-Eliotai , Grace?

Niall . Pažvelgiu į Niall ir bandau žvilgsniu parodyti , jog man reikia pagalbos . Tačiau jis kaip ledas . Be emocijų .

-Palik mus vienus , Nialleri , -Eliotas nusišypso , o aš bandau išsilaisvinti .

  Niall dingsta ir aš sucypiu , nes Eliotas kėsinasi pabučiuoti mane . Jis staigiai delnu uždengia mano burną ir aš išpučiu akis . Nejau jis rimtai žada man TAI padaryti ? Mokykloje , kurioje yra daug mokinių ir mokytojų ?

   Jis dar stipriau suspaudžia mano rankas , kai vis stipriau imu priešintis . Mes pašokama nuo garsaus signalizacijos skambučio . Jis kaip mat paleidžia mane ir iš klasių išeina mokiniai ir mokytojai . Sekam visus , nors nesuprantam kas vyksta . Išeiname į kiemą ir čia jau stovi visos mokyklos mokiniai .

   Einu per visus ir randu tik Niall ir Jace , tačiau Liam ir Brianos ne . Iš kuprinės išsitraukiu telefoną ir adresatų knygoje randu Bri numerį . Nuspaudžiu žalią mygtuką ir nueinu nuo mokyklos toliau , nes sirena drasko ausis .

-Grace ? Kur tu? –Briana .

-Aš kieme , tačiau kur jus?

-Mes tualete ...užstrigom .

-O Dieve . Aš kažką sugalvosiu , -prunkštelėju .

-Greičiau , nes čia kaupiasi dūmų .

Gerai . Gaisras . Šūdas . Nėra kito pasirinkimo , kaip prašyti pagalbos . Nubėgu greit prie blondino ir atsistoju šalia jo . Nusikeikiu , kai į mokyklos teritoriją įvažiuoja gaisrinė .

-Ar gali atkreipti kaip nors visų dėmesį ?

-Aš jau atkreipiau .

Susiraukiu ir žvelgiu į jį . Jis trūkteli pečiais .

-Prašau . Man reikia pagalbos . Ne man , bet reikia .

Jis pavarto akis ir linkteli . Jace atsidūsta ir jie kažkur nueina . Trypčioju kojomis ir po keliu sekundžių Niall surėkia :

-Kvieskit greitąją !

Visi atsisukam į Niall pusę , o jis laiko ,,alpstanti" Jace . Neblogai . Visi sukilo bėgti prie Jace , o aš pasitaikius progai bėgu į mokyklą .

-Panele , jums ten negalima ! –sušunka gaisrininkas .

Velnias . Apie juos nepagalvojau . Dar greičiau bėgu laiptas į antrą aukštą . Čia daug dūmų . Su marškinėliais užsidengiu nosį .

-Ten nubėgo mokinė !

Sušunka kažkoks vyras . Įbėgu į tualetą .

-Liam , Bri ! –surėkiu .

Tyla reiškia , kad tualetas ne šitas . Suurzgiu ir lėtai pradarau tualeto duris . Tuščia . Apsižvalgau ir nubėgu į trečią aukštą . Čia dar daugiau dūmų , o nuo jų ima man griaužti akis . Nubėgu iki tualeto ir čionai vienos kabinos duris krito ant žemės ir pasirodė Liam ir Briana .

-Dieve , jūs nesveiki ! –surėkiu .

-Dabar žinosim , kad čia nesaugu , -sukosėja Bri .

Į tualetą įeina gaisrininkai .

-Ką jūs čia darot ?! Eime greičiau .

Mes sekame gaisrininkus ir visi išsižiojame , kai antras aukštas liepsnoja . Vyrai saugiai mus išveda iš mokyklos patalpų ir mes visi imame kosėti . Kažkodėl visi pradeda ploti ir aš susiraukiu .

-Dabar visi mano , jog išgelbėjai mus . -Liam nusijuokia .

-Ką? Oh . Dabar dar įžymesnė būsiu , -pavartau akis ir linkteliu galvą Niall , taip padėkodama . Jis sužiopčioja ,,dabar mes atsiskaitę" . Atsiskaitę už ką? 

ATSIPRAŠAU UŽ KLAIDAS .

Kažkas, ko noriu ašWhere stories live. Discover now