3 skyrius

4.2K 233 12
                                    

   Per ilgąją pertrauką , kartu su Olivia ir Briana , ėjome į parduotuvę , kuri buvo penkių minučių kelio nuo mokyklos . Ryte buvo velniškai geras oras , tačiau dabar jis kiek pasikeitė . Dingo saulė ir jos šiluma . Lietaus debesys apgaubė dangų ir pasirodė šaltesnis vėjas .

-Tau reikėtu būti atidesnei prieš pasirenkant dienos aprangą , -Olivia nužvelgia dar kartą mano aprangą .

Linkteliu jai pritardama .

-Man tik trečia diena čionai , todėl man reikia susipažinti su šiuo klimatu . Spėju , jog Santa Monikoje dabar šviečia saulė ir mano draugai sėdi paplūdimyje , -susisuku stipriau į odinę striukę .

-Aš norėčiau gyventi Santa Monikoje . Nuostabus paplūdimys , karšti vaikinai , daug parduotuvių ir taip . Tikrai ten norėčiau gyventi , -Briana atidaro parduotuvės duris ir praleidžia mane .

-Karšti vaikinai? Ar neminėjai , jog turi vaikiną? –nusijuokiu .

-Liam? O ne . Jis tik draugas , -ji lengvai parausta ir mes prieiname bandelių lentyną .

-Tačiau gyliai širdyje ji svajoja su juo būti kur kas daugiau , nei draugais . -Olivia nusivaipo –Grace , išmėgink šias bandeles . Apsilaižysi pirštukus , garantuoju .

   Ji ištiesia man bandelę su džemu , todėl neabejoju jos nusipirkti . Trise pasiimame dar po buteliuką vandens ir nueiname prie kasos . Aukšta , liekna ir graži mergina nemaloniai kažką aiškina pardavėjai . Olivia ir Bri , kaip mat pradeda dūsauti .

-Natali . Ji vulgari , dramatiška , kontroliuojanti kalė , -pasilenkusi prie manęs , pasako tyliau Bri –Su ją geriau neturėti reikalų .

-Man ji nepatinka , -prisimerkusi pastebiu , jog ji pavarto akis ir sumoka kasininkei . Grubiai pasiėmusi prekes , išlekia iš parduotuves stipriai užtrenkdama duris .

   Pasisveikinu maloniai su kasininke ir ji nuskenuoja šį kartą mano prekes . Po keliu minučių iš mažos parduotuvės išeiname ir mes .

-Tai gi , Natali yra ,,Mokyklos žvaigždė" ? –išpakuoju bandelę ir paragauju jos . Iš tiesų ji net labai skani . Nutariu komentarą apie bandelę nuslėpti , jog susipažinčiau su mokyklos mokiniais .

-Mokyklos žvaigždė nėra labai tinkamai parinktas apibūdinimas apie ją . Jai tiktu kaip ... –Oliviai pritrūksta žodžių .

-Jai apibūdinančio žodžio nėra . Ji tik kalė . Jos tėvas yra šios mokyklos direktorius , todėl ji jaučiasi kaip karalienė , -Bri mosteli ranka į kažkokį takelį ir mes atsiduriame tokioje vietoje , kur pristatyta daug stalų ir mokiniai čia pietauja –Vaikinai štai ten .

-Kokie vaikinai? –susiraukiu ir bandelės pakuotę , sugniaužiu rankoje .

Prieiname prie stalo , o prie jo sėdi du vaikinai iš anglų kalbos pamokos .

-Vaikinai , tai naujokė . Grace , tai Liam ir David . Tas idiotas kuris šypsosi - yra mano brolis , -Olivia meta į David šiukšlę ir jis nusijuokia .

-Labas , -David nusišypso man .

-Labas , -prisėdu šalia Oli ir Bri .

-Tai tu užėmei mano vietą , -sekantis vaikinas vardu Liam , man nusišypso .

-Atsiprašau . Sekančia pamoką persėsiu .

-Ne , ne . Viskas gerai , -jis pasiūlo mums sausainių , tačiau visi atsisakome .

-Iš kur tu? –paklausia David .

-Santa Monika .

-Kodėl persikraustei čia? –Liam paklausia ir visi atrodo susidomėję manimi .

Kažkas, ko noriu ašWhere stories live. Discover now