28 Skyrius

2.7K 207 11
                                    

Važiuojant žvelgiu pro langą , stengdamasi ignoruoti mašinoje sklindančia atmosfera . Atmosfera automobilyje per daug įtempta . Negaliu retkarčiais nulaikyti savo žvilgsnių , kurie vis žvelgia į vaikiną , sėdinti šalia manęs . Aš maniau , jog jis rėks ar bent jau grasins man , tačiau mes tyloje važiuojame į namus .

Dar šis tas . Jis negėrė ir taip pat negaliu užuosti rūkalų kvapo . Tai reiškia , jog jis visiškai blaivaus proto . Visa bėda tame , jog jis rimtas , o man užgniaužia kvapą . Jaučiuosi kažkuo kalta . Jog sėdžiu su juo vienoje mašinoje ?

Tris šimtus kartų sau pasakau ,,Taip" ir dar daugiau prakeikiu save , kai jis nusuka į visai pašalinį kelią . Pamiškę . Čiumpu durelių rankeną , tačiau jis spėja užrakinti ir įkalinti mane mašinoje kartu su juo .

-Neketinu tavęs žudyti . Būtų per lengva išsiaiškinti tavo mirties priežastį , žinai , -nusikvatoja jis .

O dabar jis kvatojasi ? Velniop tą vaikiną .

-Žinai , tu nenuspėjimas . Ar tu visada elgiesi kaip mulkis?

Staiga jo emocijos pasikeičia ir vėl .

-Mulkis? –jis susiraukia –Tai aš vežu tave namo .

Atsigręžiu į jį .

-Tu pamiršai kur aš gyvenu? Nes vaizdas per langą , tikrai nepanašus į mano namus .

Jis klastingai nusišypso .

-Mes nepajudėsime , kol tu manęs neatsiprašysi .

-Na , nuoširdžiai neatsiprašau .

Jis užverčia akis ir pirštais pabaksnoja į vairą . Tai lyg ženklas , kad tai nesuveikė ir mes praleisime čia tiek laiko , kol mano mama paskelbs mano paiešką ir policija mus ras .

-Kodėl mums nesusidraugavus ? –jis vėl pažiūri į mane , o šį kartą aš nusikvatoju .

-Mums?

-Na va . Tu , Grace , pernelyg pasipūtusi . Tavo gyvenimas rožėmis klotas . Turi draugų , esi įžymi , laiminga , augai tikriausiai gražiame name . Tavo tėvai tikriausiai pirko tau viską , ko tik įsigeisdavai ir tau nieko netrūkdavo . Veikiausiai visi tave garbino , todėl manai , kad čionai bus tas pats . O dar tavo charakteris ir išvaizda čia tikrai niekam nepatinka .

-Susireikšminęs idiote , viską ką pasakei , yra tik tavo sugalvotas mėšlas ! Tu ničnieko nežinai apie mane . Visų pirma mano tėvas mirė ir aš turėjau didžiulę depresiją kartu su savo mama . Mes vos išgalėdavome užmokėti sąskaitas ir pavalgyti . Visų antra kaip žinai , mano draugai netikri . Visus mano gyvenimo metus jie iš manęs tik šaipėsi . Visų trečia , dabar mano mama nori tekėti už kažkokio vyro , apie kurį Zayn ir Tu kažką žinot , bet man nesakote . Visų ketvirta aš dabar mašinoje užstrigusi su idiotu , kuris stengiasi išsiskirti ir būti kitoks , tačiau tik visus tu niekini ! Štai dėl to ir nenoriu būti tavo drauge . Dabar prašau atrakink suknistas duris ir išleisk mane iš čia .

-Kur tu eisi? Tu net nežinai kur esi .

-Tik nesakyk , kad tau rūpi , kas man nutiks , -nusijuokiu .

Jis net neketina tą daryti , o langą išdaužti būtų nevykusi mintis . Užsimerkiu ir galvą atremiu į langą , nes mane nepasiruošusia užklupo pykinimas . Na , taip . Man nekoks derinys alkoholis ir pyktis .

-Žiauroka , -taria jis rimtu tonu .

-Kas? Su tiesa sunku susitaikyti ?

Pasigirsta labiausiai norimas būti išgirstas garselis , todėl čiumpu durų rankeną ir išlipu iš automobilio . Kaip mat staigiai patraukiu į kelio pusę . Niall sugriebia mane už rankos .

-Dar kartą sugriebk mano ranką , ir aš tau užvošiu labai stipriai !

Net pati išsigąstu savo balso tono . Tačiau , tai nemotais jam . Jis nekreipia dėmesio kokia jėga naudoja prieš mane .

-Ko tu nori? Sveikinu , tau pavyko mane suerzinti ir atskleisti mano bjaurias savybes . Ko tu dar nori ? Kodėl tiesiog negali palikti manęs ramybėje ?!

-Aš suknistai noriu tavęs . Aš trokštu tavęs . 

Ir mano skrandžio turinys yra pasiruošęs palikti mano vidų . 

GRACE , LAIKYKIS . DAR NE TAI LAUKIA TAVĘS . 

AČIŪŪŪ UŽ 15 K. JŪSŲ GRAŽIŲ AKYČIŲŲŲ <3



Kažkas, ko noriu ašWhere stories live. Discover now