Capitolul 23

1.1K 83 5
                                    

Capitolul 23
"But when I fall asleep I think of you."

Am privit pe geam și am înjurat în gând când am observat că zăpada se depuse, și era un strat destul de gros.
Nu agreez iarna, e rece și răcesc mai mereu dacă nu mă îmbrac bine.
Pun pariu că acum cei de la docuri se distrează de minune făcând drifturi pe zăpadă, ca în fiecare iarnă.
În camera mea era frig ca într-un beci, așa că m-am schimbat de pijamale și am coborât în sufragerie, unde căldura din șemineu încălzea camera.

Mai sunt numai 3 zile până la Crăciun, mama și tata au plecat pentru a achiziționa ultimele cumpărături înainte de frumoasele sărbători. Toată lumea se afla acum în febra cumpărăturilor, cadouri, dulciuri, și mâncare.
Tot ce îmi place la iarnă e că mă îndop efectiv cu mâncare și toți sunt de acord. Când eram mic credeam în Moș Crăciun și abia așteptam să treacă pe la noi, adevărul e că lăsa întotdeauna cadouri frumoase.

Până și pe holul casei de la primul etaj se simțea mirosul mâncării pe care mama o gătea în fiecare an, cozonaci și fursecuri, mirosul specific de rom, portocală și scorțișoară.
Singurul moment din an în care chiar îmi doresc să stau în fiecare zi acasă.

Când am trecut pe lângă camera lui Ethan, am auzind o conversație al naibii de interesantă, vorbea despre Scarlett cu cineva la telefon.
Venind vorba de ea, a trecut o lună și ceva zile de când am sărutat-o, de când mi-am sărutat îngerul...
Nu am mai vorbit despre acel subiect de atunci, treaba a devenit exact ca înainte, doar ne salutăm.
Mă întreb dacă s-a schimbat ceva în situația ei cu părinții, sau dacă s-a răzgândit în vedere cu plecarea în Milwakee. Trebuie să găsesc un moment potrivit ca să vorbesc cu ea. Am atâtea întrebări să-i pun.

- E numai vina ta idiotule.

Țipă Ethan, părând cât de cât nervos.

- Scarlett nu o să mă ierte niciodată, și știi ce e mai grav? Că nu îmi pasă. Simt că nu o mai iubesc de când a apărut ea.

Nu pot crede că tocmai am auzit minunea asta din gura lui Ethan sfântul zebruța. Ieri părea îndrăgostit până peste cap de ea, au fost la cumpărături împreună, și azi aud asta.
Ce naiba e în neregulă cu el? Nu dă niciun semn că de fapt nu mai e îndrăgostit de Scarlett.
E un actor atât de bun, spre deosebire de mine, el asta o moștenit de la tata, actoria.

- Nu îmi pasă, ea e efectiv o parașută, m-a făcut să îi cedez din prima seară. Și pe lângă asta, Crystal s-a culcat și cu Kay! Și încă o dată, grav e că m-a făcut să mă îndrăgostesc de ea numai într-o săptămână!

O Doamne Dumnezeule! Sunt șocat de ce aud de la Ethan.
Tocmai Crystal?! Crystal cea cu părul blond, care a devenit roz acum câteva zile și cu talentul de a face drifturi perfecte?
E ceva greșit la Ethan! E ceva în neregulă.
Nu am habar ce s-a întâmplat cu el.
A înșelat-o pe Scarlett cu Crystal? Unde e Ethan Turner cel pe care îl știam eu?
Să uiți de frumoasa Scar pentru Crystal?
Adevărul e că nici Crystal nu e urâtă, însă totuși e Crystal.
Din câte știu s-a culcat cu toți băieții din docuri în afară de sărmanul Charlie...

- Astăzi o să vorbesc cu Scarlett și am să pun capăt. Știu că va suferi, dar va suferi și mai mult când va afla ce i-am făcut și dacă continui să o fac cât sunt cu ea. E numai vina ta, nu trebuia să îmi faci cunoștință cu Crystal și în niciun caz când eram beat complet...

Șocat am plecat din fața ușii lui Ethan și m-am dus direct în bucătărie.
Scarlett îmi spusese că Ethan se comportă ciudat, în urmă cu o lună. Deci nenorocitul ăsta de atâta timp e agățat de Crystal și Scarlett în același timp? Nu e întreg la cap.
Nici eu nu mă joc în halul ăsta cu fetele. Poate că le frâng inima, fără intenție, dar nu lungesc o relație ca apoi să las baltă o fată cuminte pentru un drăcușor cum e Crystal.
Ce naiba s-a întâmplat cu Ethan și cine dracu' i-a făcut cunoștință cu Crystal?
Nu vreau să mă gândesc cum o să se simtă Scarlett astăzi după ce Ethan va vorbi cu ea. El habar nu are că Scar are sute de probleme acasă, el îi dublează suferința.
La naiba...eu nu pot fi de față să o văd...

Covenant (Vol. III)Where stories live. Discover now