Part 72

1K 25 2
                                    

Lindy
Vandaag is het weer twee weken verder en is het oudjaarsdag. We vieren oud & nieuw dit jaar met alle vrienden bij Jason thuis. Ik kijk erna uit want we kunnen dit jaar afsluiten en doorgaan naar het volgende jaar waar ik een top jaar van ga maken. Het is nu middag en we zitten met z'n allen in de woonkamer bij Jason. 'Hoe kijken we terug op dit jaar?' Vraagt Luca. 'Dit jaar hebben we veel ups en downs gehad maar, alles kwam weer goed' vertel ik. 'Ik vond dit jaar een super jaar, ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en natuurlijk is en blijft Iris voor altijd mijn aller beste vriendin' zegt Danique. Iedereen maakt een 'Aawh' geluidje en Iris knuffelt Danique. Ze grinnikt en knuffelt Iris terug. 'Ik ben dankbaar voor iedereen hier en vooral mijn liefste vriendin' zegt Jace en glimlacht. Ja echt waar, Jace heeft sinds vorige week een vriendin. Megan glimlacht en drukt een kus op Jace zijn lippen. Ik vind ze super schattig samen en ze passen ook echt bij elkaar. Ik kijk om me heen en zie iedereen bij elkaar zitten; Iris tegen Justin, Danique tegen Luca, Yasmin tegen Vince en Zara tegen Adam. Megan en Jace niet want ze willen niet dat James zich achtergesteld voelt ook al heeft hij er zelf geen problemen mee zegt hij. 'Ik ga even alles maken voor het eten' zegt Danique en staat op. 'Ik help wel even' zeg ik en sta ook op. 'Ik ook' zegt Iris. Danique knikt en dan lopen we alle drie naar de keuken en beginnen eten te maken en Danique dekt alvast de tafel mooi.

Als we klaar zijn met eten zitten we nog gezellig aan tafel te kletsen. 'Iedereen noem één leukste herinnering van dit jaar' zegt Adam. 'De mijne is Ibiza' zegt hij erachter aan. 'De mijne is het leuke watergevecht dit jaar' zegt Yasmin. 'Mijn leukste herinnering is toen Lindy ging zingen tijdens de talentenshow' zegt Danique. Ik glimlach en grinnik. Iedereen noemt zo zijn leukste of mooiste herinnering en ten slot zijn Jason en ik aan de beurt. 'Mijn mooiste herinnering is dat ik mijn angst overwon tijdens het feestje om voor mensen te zingen' zeg ik. 'Mijn mooiste en leukste herinnering is dat Lindy mij positief veranderde en ze mijn meisje werd' zegt Jason en drukt daarna eventjes zacht zijn lippen op de mijne. Ik glimlach breed en iedereen maakt een weer een 'Aawh' geluidje. Ik grinnik en daarna besluiten we om allemaal weer in de woonkamer te gaan zitten. Ik plof neer op de bank en Jason naast me. 'Ik ga de oliebollen en appelflappen pakken. Jason, kom je even helpen?' Vraagt Danique. Jason knikt en staat meteen weer op. De twee verdwijnen de keuken in en ik besluit om naast Luca te gaan zitten tegen hem aan. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouders aan en hij legt zijn arm om mij heen. 'Hey prinses' zegt hij. 'Heyhey' zeg ik lachend. Ik pak mijn telefoon en open Snapchat. Luca en ik maken samen wat grappige en leuke selfies en daarna kijk ik hoe laat het is. Het is al elf uur, we hebben dus echt lang aan tafel gezeten. Danique en Jason komen terug met een schaal vol oliebollen en appelflappen en zetten het neer op tafel. 'Aanvallen maar!' Roept Danique lachend en pakt snel al wat eten van tafel. Ik lach en pak dan ook wat van tafel terwijl Iris naar de tv loopt en Just Dance aanzet.

Na tijdje is iedereen moe van het dansen en hebben Zara en ik als duo gewonnen. We lachen en geven elkaar een high five. 'Mensen, het is tien voor twaalf!' Roept Iris. Iedereen gaat op de bank zitten behalve Jason, hij loopt opeens de trap op naar boven. Ik ga achter Jason aan naar boven en loop zijn kamer in. 'Hey, is er iets?' Vraag ik. 'Ja tuurlijk, ik zoek alleen mijn gitaar' zegt hij grinnikend. 'Oh oke, ik dacht even dat er misschien wat was' zeg ik lachend. Jason schudt lachend zijn hoofd en pakt zijn gitaar. 'Wil jij iets zingen?' Vraagt hij. Ik knik lachend. 'Is goed' zeg ik. 'Ik heb jouw boekje nog hier liggen met alle liedjes, kijk daar anders in'. Ik knik en loop naar zijn bureau waar het boekje ligt. Ik blader snel door en zie op een gegeven moment 'Count Me In' staan. Ik glimlach zachtjes. Dit is een liedje dat ik heb geschreven over en voor Jace. 'Ik heb een liedje' zeg ik en geef het boekje aan Jason met de goede bladzijde open. 'Let's sing babe' zegt hij en dan gaan we samen naar beneden. Ik ga op de leuning van de bank zitten en Jason pakt er een krukje bij. 'Omdat het bijna twaalf uur is, gaan we dit jaar afsluiten met een liedje' zegt Jason. 'Dit liedje is voor Jace' zeg ik en dan begint Jason te spelen en ik te zingen. (Liedje in de media)

'Oh, oh, oh, oh, oh oh, oh, oh
If I'm the sun then you're the moon
If you're the words then I'm the tune yeah
If you're the heart then I'm the beat
Somehow together we're complete yeah
There are times my world is crumbling and the rain is crashing down
But everywhere you are the sun comes out
Even when you're gone
I feel you close
You'll always be the one
I love the most
You're in my heart, on my mind
You are underneath my skin
And anywhere, anytime, that you need anything
Count me in
Oh, oh, oh, oh, oh, oh
Count me in yeah, yeah
I don't need to say a word, no
'Cause you know when I'm happy and when I'm hurt
We're close as pages in a book
'Cause you make me feel better with just one look
There are times my world is crumbling and the rain is crashing down
But everywhere you are the sun comes out
Even when you're gone
I feel you close
You'll always be the one
I love the most
You're in my heart, on my mind
You are underneath my skin
And anywhere, anytime, that you need anything
Count me in
Oh, oh, oh, oh, oh, oh
Count me in yeah, yeah
'Cause we're two halves of the same new heart that beats to our own drum
You're the shadow always by my side
One that sometimes knows me better than I know myself
And I wish that you were here with me tonight
Even when you're gone
I feel you close
You'll always be the one
I love the most
You're in my heart, on my mind
You are underneath my skin
And anywhere, anytime, that you need anything
Count me in
Oh, oh, oh, oh, oh, oh
Count me in yeah, yeah
Oh, oh, oh, oh, oh, oh
Count me in
Oh, oh, oh, oh, oh, oh
Count me in'

Als het liedje klaar is, is het één voor twaalf. Jace zit met een grote glimlach op zijn gezicht en iedereen begint te klappen. Jace staat op en omhelst me. Ik lach en omhels hem terug. 'Ik hou van je broer' zeg ik. 'Ik hou ook super veel van jou Lin' zegt hij en drukt daarna een kus op mijn voorhoofd. We laten elkaar los en ik ga bij Jason staan en Jace bij Megan. 'Tijd om af te tellen!' Roept Justin. Jason pakt mijn hand vast en dan beginnen we af te tellen. '10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1' tellen we allemaal af en om twaalf uur begint iedereen te juichen. Bij één drukt Jason zijn lippen op de mijne. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en al snel voel ik zijn armen om mijn middel. Ik sla mijn armen om zijn nek en dan haalt Jason zijn lippen weer van de mijne af. 'Ik hou van je, Lindy' zegt hij. Er ontstaat een grote glimlach op mijn gezicht en mijn buik ontploft zowat van alle vlinders, of beter gezegd de hele dierentuin. 'Ik hou ook van jou' zeg ik en druk daarna mijn lippen weer op die van hem...

The badboy listWhere stories live. Discover now