Part 16

1.5K 62 1
                                    

Lindy
'Heb je al een idee?' Vraag ik na een tijdje. 'Ja' antwoordt hij. 'Wat moet ik doen?' Vraag ik. 'Volg mij maar gewoon' zegt Jason. Ik knik en dan begint hij te dansen. Wat hij heeft bedacht is best goed. Hij draait een rondje met me en op het einde van het liedje staan we stil en kijken elkaar aan. 'Dat was niet slecht' zeg ik lachend. 'Weet ik. Ehm, ik zat er aan te denken om op het einde de lift te doen' zegt Jason. 'De lift?' Vraag ik verbaasd. 'Ja, ik ben sterk genoeg om je vast te houden' antwoord Hij. 'Ik weet niet of dat lukt Jason' zeg ik twijfelend. 'Tuurlijk lukt het wel! Het gaat goed komen, geloof me maar'. Ik knik dan maar. Ik laat Jason los en ga dan ietsjes verder van hem staan. 'Kom maar!' Roept hij. Ik begin te rennen en Jason vangt me goed op en de lift is gelukt. 'Oh my god! Het is echt gelukt!' Roep ik blij. 'Ik zei het toch?' Vraagt Jason grinnikend. Lachend knik ik en dan zet Jason me weer neer en dan kijken we elkaar recht in de ogen aan. We zeggen allebei geen woord. Langzaam komt zijn gezicht dichterbij. Zijn zachte lippen raken de mijne en dan begint mij me zacht te zoenen. Ik twijfel eventjes of ik het wel moet doen maar kies toch om terug te zoenen. Als hij me na een tijdje loslaat, zie ik twinkeling in zijn ogen. Wacht? Twinkeling?! Hij?! Dat is toch onmogelijk?! Jason glimlacht naar me en ik glimlacht zacht terug. 'Misschien moeten we verder gaan' zeg ik zacht. Jason knikt en dan beginnen we weer te dansen.

Na een tijdje hebben we ons dansje klaar. 'En nu?' Vraag ik. 'Nu gaan we terug, laten ons dansje zien en misschien mogen we wel eerder weg en anders gaan we gewoon eerder weg' zeg hij lachend. 'Dat kan je niet maken' zeg ik. 'Tuurlijk wel schat, kom maar mee' zegt hij. Hij pakt mijn hand vast en gelijk krijg ik een gevoel in mijn buik. Hij loopt naar mevrouw Hoods met mij achter hem. 'Mevrouw, we zijn klaar. Mogen we het dansje laten zien?' Vraag ik. 'Tuurlijk mag dat! Laat maar zien wat jullie hebben' antwoordt mevrouw Hoods en dan zet Jason de muziek aan en we doen ons dansje.

Als het dansje klaar is klapt mevrouw Hoods hard voor ons. 'Jullie twee zijn echt super!' Zegt ze blij. Ik richt mijn blik op de deur van de gymzaal en zie Vince daar klappend staan met Zara. 'Goed gedaan!' Roept Vince. 'Oh my god, jullie waren echt ge-wel-dig!' Roept Zara blij. Ik lach en Jason lacht zo te horen ook. 'Jullie krijgen voor deze opdracht een 9,5!' Roept de docent vrolijk. 'Top, mogen we nu gaan?' Vraagt Jason gelijk. 'Nee sorry jongens, eerder weggaan doe ik niet aan' zegt mevrouw Hoods. 'Dan heeft u pech, doeg mevrouw Hoods' zegt Jason en pakt mijn arm vast en dan trekt hij me mee naar de kleedkamers en pakt onze tassen. 'Wat doe je met mijn tas?' Vraag ik. 'Dan kan je je omkleden zometeen' antwoordt hij. Bang knik ik en dan trekt Jason me mee de aula in. 'Ga je omkleden in het toilet' zegt Jason en geeft mijn tas. Ik pak mijn tas aan en loop dan naar de toiletten en kleed me om. Als ik klaar ben loop ik weer terug en gelijk ziet Jason me al. 'Top! Kom we doen de tassen in de kluisjes en dan gaan we chillen' zegt hij. 'Jason, ik hou niet van spijbelen' zeg ik zacht. 'Maar het is wel spijbelen met mij en dat ik altijd super gezellig' zegt hij lachend. Ik zucht maar knik dan toch. We gaan in de aula zitten en dan kletsen Jason en ik wat.

The badboy listWhere stories live. Discover now