Part 49

1.1K 34 9
                                    

Lindy
Het is nu ondertussen weer een paar dagen later. Jason is op school alleen maar bezig geweest met mij en met niks anders. Ik vind het wel prettig dat hij er is maar elke seconde op school is misschien wel wat overdreven en ja ik weet dat hij enorm veel spijt heeft maar dat is al lang verleden tijd voor mij. Vandaag is het gelukkig zaterdag en heb ik weer een dagje voor mezelf. Ik zit beneden op de bank met Jace en we kijken een beetje tv en hebben chips op tafel. 'Wanneer komt mam eigenlijk terug?' Vraag ik. 'Ze komt morgenmiddag weer thuis' antwoordt Jace en slaat een arm om mij heen. 'Betekent dat-'. 'Ja dat betekent dat we mam nog zien voordat we maandag naar Ibiza gaan met school voor die talentenshow' praat Jace gelijk weer door me heen. Ik rol lachend met mijn ogen en geef Jace dan een zacht een tik op zijn hoofd. 'Ik ga mam denk ik wel erg missen... we gaan weg voor vier hele weken' zeg ik en kijk een beetje sip naar de grond. 'Ey, we kunnen samen vaak met mam bellen en appen' zegt hij om me wat op te vrolijken. 'Daar heb je gelijk in, maar we kunnen niet knuffelen en alles' zeg ik. 'Dat is waar, maar we maken er een super leuke tijd van en na die vier weken zien we mam weer terug!' Zegt Jace positief. Ik lach en beetje om hoe hij van bijna alles altijd het positieve ziet. 'Gaan we dat doen?' Vraagt hij. 'Jaajaa' zeg ik lachend en knuffel Jace. 'Wat gaan we vandaag doen?' Vraag ik aan Jace. Hij zucht en haalt zijn schouders op. 'Geen idee' zegt hij er achteraan. 'We kunnen gaan shoppen voor kleren die we mee gaan nemen naar Ibiza' stel ik met een glimlach voor. Jace lacht en staat dan gelijk op. 'Waar wacht je op?' Vraagt hij met een grijns en rent naar de gang om zijn schoenen aan te doen. Ik sta ook snel op en ren ook naar de gang en doe zo snel ik kan mijn Adidas schoenen aan. Ik zie Jace al de deur uit rennen. 'Ey! Wacht eens op mij!' Roep ik en zodra ik mijn schoenen aan heb, ren ik ook de deur uit en doe natuurlijk nog wel snel de deur op slot. Ik draai me om en zie Jace al in de auto wachten. Ik lach en ren snel naar de auto en daarna ga ik in de auto zitten en doe de gordel op. 'Je kan rijden' zeg ik lachend. 'Vroem vroem vroemmm' zegt Jace en rijdt daarna weg. Ik zet de radio aan zoals altijd en al snel galmt Bedroom Floor van Liam Payne door de auto. Jace en ik zingen samen volop mee en hebben de grootste lol in de auto.

We komen aan bij de parkeergarage en Jace parkeert de auto. Ik zet de radio in de auto uit en daarna zet Jace de motor van de auto uit. 'Klaar om te shoppen?' Vraagt Jace. 'Nou en of!' Roep ik blij. Jace en ik lachen en dan stappen we uit de auto. 'Loop maar alvast, ik kijk even hoeveel geld we kunnen uitgeven' zeg ik. Jace knikt en loopt alvast langzaam richting de winkels. Ik pak mijn telefoon en zet hem aan. Wow, ik heb sinds vanochtend 15 berichten. Snel ontgrendel ik mijn telefoon en ga naar Whatsapp. Al die berichten zijn van één groepsapp. Ik klik de groepsapp aan waar de hele vriendengroep in zit en lees snel de berichten.
(My boy😍 - Jason)

My Boy😍: is Danique bij één van jullie??

Zara🙂🤩: nee, hoezo?

Irisjee: Ze is vandaag niet bij me voor het eerst😂😱

My Boy😍: ze is sinds gistermiddag niet thuis gekomen.

Irisjee: zo is Danique niet🤨

My Boy😍; juist, daarom dus.

Irisjee: haar berichten komen ook niet eens aan in de groep en prive.

Adam: yodiejoo, is ze niet gewoon ergens naartoe gegaan en is ze in een hotel blijven slapen??🙄😶

My Boy😍: ze heeft bijna nooit geld mee...

Adam: owwhh😶😂

Irisjee: wat als ze is ontvoerd?!😨😭

Yasmin😘😇: dat is vast niet gebeurd Iris.

My Boy😍: waarom komt ze dan niet gewoon thuis?????

Vince: ik heb haar ook niet gezien, laten we anders allemaal goed opletten en we laten elkaar wel even weten als we haar zien ofzo.

My Boy😍: pff, ik ga haar gewoon zoeken. Ik ga nu naar de stad en anders wel naar het park enzo😥

Dat laatste berichtje van Jason is één minuut geleden verstuurd dus die zullen we zo wel tegen komen in de stad. Ik kijk nog snel even op een app van hoeveel geld we uit kunnen geven en daarna ren ik naar Jace toe. 'Jace, we kunnen tot de €1000,- uitgeven en Danique is sinds gistermiddag niet thuis gekomen...' vertel ik. 'En nu?' Vraagt hij gelijk. 'Jason gaat in de stad zoeken dus laten wij maar ook voor de zekerheid een oogje op het zeil houden. Jace knikt en pakt daarna mijn hand vast en trekt me mee naar alle winkels. 'Waar wil je als eerst heen?' Vraagt hij. 'Ehmm, ik wil naar de H&M' zeg in lachend en trek daarna Jace mee de winkel in. 'Ik ga naar de afdeling van de vrouwen' zeg ik. 'Moet je niet naar de afdeling van de kleine meisjes?' Vraagt Jace plagend en steekt daarna zijn tong uit. 'Ha ha ha' zeg ik sarcastisch en steek ook mijn tong naar hem uit. Ik loop naar de vrouwen afdeling en koop uiteindelijk wat jurken, rokken, broeken en shirts.

Jace en ik lopen wat later de H&M uit en gaan verder op zoek naar een leuke winkel. 'Ik wil even naar een schoenenwinkel' zegt Jace. Ik knik. 'Is goed, ik wil ook nog een paar nieuwe schoenen kopen' zeg ik vrolijk. Jace en ik lopen verder en op een gegeven moment zie ik Jason hand in hand lopen met een klein meisje....

The badboy listحيث تعيش القصص. اكتشف الآن