Part 42

1.1K 31 11
                                    

Lindy
De volgende middag zit ik thuis bij Jason op de bank. We kijken Netflix, hebben een dekentje over ons heen en een grote bak popcorn op onze schoot. 'Best wel een slechte film dit' zegt Jason lachend. Ik stem in. 'Ja, helemaal gelijk. Dit alles ziet er echt heel nep uit' zeg ik terwijl ik me vol prop met popcorn. Jason zet de film uit en pakt de bak popcorn af. 'Ey! Ik was aan het eten' zeg ik en zet een pruillip op. 'Pech' zegt hij en slaat zijn arm om mij heen en trekt me tegen hem aan. 'Wat wil jij vanavond doen?' Vraagt hij. 'Laten we er een rustige avond van maken en eens een keer in onze pyjama of Joggingsbroek lekker luieren voor de tv' antwoord ik lachend. 'Dat is echt een super goed idee' zeg Jason en geeft een paar kusjes in mijn nek. De telefoon van Jason maakt een geluidje. 'Oh, ik heb een appje van Fynn' zegt hij wanneer hij op zijn telefoon kijkt. Hij vergrendelt zijn telefoon en leest. 'Fynn vraagt of wij ook naar een groot feest willen gaan met alle vrienden vanavond in de stad daar' vertelt Jason. 'Leuk ma-'. 'Oh top! Heb er zin in' zegt Jason enthousiast. Ik wilde zeggen dat het een leuk idee is maar we een rustige avond zouden hebben met z'n tweeën... maar oke. 'Lindy, kom we moeten ons omkleden!' Zegt Jason blij en sprint naar boven. Ik zucht en sta op loop naar de kamer van Jason en ga op het bed zitten. 'Ik heb toch niks om aan te trekken?'. 'Jawel hoor, ik heb nog wat voor je gekocht gisteren toen ik weg was met Fynn' zegt Jason en pakt uit zijn kast een tasje. 'Kleed je maar om' zegt Jason. Ik knik en kleed me om.

 Ik knik en kleed me om

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

^^Outfit Lindy^^

Ik kijk naar de kleren die ik aan heb. 'En?' Vraagt Jason. 'Super leuk' zeg ik glimlachend en geef hem een dikke knuffel. 'Kom! We gaan feesten babe' zegt Jason en neemt me mee naar het feest.

We lopen naar binnen en alles ruikt meteen weer naar alcohol en rook. Jason moet ondertussen toch wel weten dat ik feestje echt totaal niet leuk vind door al het alcohol en rook. Ik zucht zachtjes en loop achter Jason aan. 'Waar is die Fynn dan?' Vraag ik als we al rond hebben gekeken. 'Die komt zo pas denk ik. Kom we gaan saampjes dansen' zegt Jason glimlachend. Ik lach en dan neemt Jason me mee de dansvloer op. Adam, Zara, Yasmin, Vince, Luca, Jace, Iris, Megan, Justin en Danique zijn er ook en dansen allemaal. Ik richt me op Jason en dansen samen. Nog geen vijf minuten later komt Fynn binnen. Hij loopt onze kant op en geeft Jason een boks. 'Yoo, zin in een biertje en kletsen?' Vraagt Fynn. Jason kijkt mijn kant op. Ik kijk niet naar hem en kijk naar de grond. 'Tuurlijk!' Zegt Jason en loopt zomaar met Fynn weg. Daar sta ik dan, helemaal alleen. Ik zucht en loop naar de bar. 'Doe maar iets' zeg ik. De jongen knikt en geeft me dan een cola. 'Ik had eigenlijk verwacht dat je wel alcohol ofzo zou geven' zeg ik verbaasd. 'Nee, je lijkt me niet zo'n type' zegt de jongen lachend. Ik glimlach zwak en loop daarna weg. Ik ga ergens op een bankje zitten en kijk toe naar iedereen. Al mijn vrienden dansen gezellig en Jason staat met Fynn in een hoekje te kletsen. Nog steeds kan ik niet geloven dat hij me alweer laat stikken voor die Fynn. Ik drink mijn cola op en dan zie ik dat Luca naast me is komen zitten. 'Hey, gaat het?' Vraagt Luca. 'Lijkt het alsof alles goed gaat? Jason laat me alweer stikken voor die Fynn' zeg ik en leun met mijn hoofd tegen Luca's schouder aan. Luca slaat zijn arm om me heen. 'Meid toch' zegt hij. De muziek wordt op stop gezet en vlak daarna horen we imagination van Shawn Mendes. Het liedje van mij en Jason! Nu komt hij vast wel naar me toe om samen op dit nummer te dansen. Ik kijk iets vrolijker en kijk richting Jason en Fynn. Jason heeft blijkbaar niks door want hij kletst gewoon vrolijk door. 'Ook dat nog...' zeg ik. 'Wat?' Vraagt Luca. 'Dit is het liedje van mij en Jason... hij kletst vrolijk door' zeg ik en begin echt verdrietig te worden. Luca kijkt ook minder vrolijk, blijkbaar heeft hij echt medelijden. 'Wacht eventjes hier' zegt Luca en loopt weg. Een poosje later komt Zara naar me toe. 'Zullen we naar jouw huis gaan?' Vraagt Zara. Ik kijk nog een keertje richting Jason maar daarna knik ik. 'Ja graag' zeg ik. Ik sta op en samen met Zara ga ik naar mijn huis...

The badboy listWhere stories live. Discover now