Part 40

1.2K 34 0
                                    

Lindy
'Laat die twee schatjes toch slapen!' Zegt een bekende stem. 'Maar we gaan ergens ontbijten' hoor ik Jace zeggen. 'Wij kunnen ook gewoon gaan zonder hun, laat hun gewoon lekker samen slapen' zegt Danique. Ik hoor iedereen instemmen en verlaten dan de hotelkamer. Ik open langzaam mijn ogen en zie dan dat Jason wel nog slaapt. Ik glimlach wanneer ik zijn gezicht zie, hij ziet er super schattig uit als hij slaapt. Zijn armen zijn nog over mij heen geslagen en ik ga weer liggen en sluit mijn ogen. Ik luister naar zijn rustige hartslag. Er komt een klein glimlachje op mijn gezicht en dan beweegt Jason een beetje. Hij opent zijn ogen en zodra hij me ziet zet hij een glimlach op. 'Goedemorgen beauty' zegt hij waardoor ik grinnik. 'Goedemorgen knapperd' zeg ik grinnikend en geef hem een kus. Jason kijkt om zich heen en daarna weer naar mij. 'Waar is iedereen?' Vraagt hij verbaasd. 'Ehm... ik heb geen idee' zeg ik. Ik besluit om Luca te gaan appen. Ik pak mijn telefoon en ga naar Whatsapp.

U: Heeyy, waar zijn jullie??🤔😂

Luca🎀: We zijn ergens aan het ontbijten en daarna gaan we shoppen voor Halloween! Zien we jullie anders over een half uurtje in de stad??😘

U: Yes, you will see us there!🤗

Luca: Alright cutie!!

Ik leg mijn telefoon weer weg en kijk Jason weer aan. 'Ze zijn ontbijten en daarna gaan ze shoppen voor Halloween! Dus we moeten over een half uur in de stad zijn' vertel ik snel waardoor ik een beetje buiten adem raak. 'Lin, haal diep in en uit' zegt Jason lachend. Ik doe wat hij zegt en wordt weer rustig. 'Goed, omkleden en alles doen!' Zeg ik en sta op. Ik pak een leuke outfit en trek hem aan.

 Ik pak een leuke outfit en trek hem aan

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

^^outfit Lindy^^

Jason is ondertussen ook aangekleed en loopt naar me toe. 'Heb je al een idee voor hoe wij verkleed gaan met Halloween?' Vraagt Jason glimlachend terwijl hij zijn armen om mijn middel slaat. 'Ehm... daar heb ik nog niet echt over nagedacht' zeg ik. 'Dan moet je zo maar gaan nadenken want morgen is het Halloween' zegt hij en knipoogt. Ik lach en knuffel hem. 'We moeten nu snel naar de stad want iedereen wacht op ons daar' vertel ik Jason na een minuutje. Ik laat hem los en ren naar de auto.

Jason en ik zijn nu in de stad en we staan bij de rest van onze vrienden. 'Shoppen voor Halloween!' Roept Yasmin vrolijk. Iedereen lacht en dan lopen we allemaal een kostuumwinkel in. 'Gaan we allemaal in duo's?' Vraagt Megan. Iedereen kijkt elkaar aan. 'Ik ga met Jason' zeg ik glimlachend. Jason knikt en slaat zijn arm om me heen. 'Ik ga met de knapperd' zegt Yasmin. 'Oh sorry Yasmin, ik ben al bezet' zegt Jason lachend. Ik geef Jason lachend een tik op zijn arm. 'Ik bedoelde mijn vriendje' zegt Yasmin lachend. 'Ja! Ik ben knapper' zegt Vince met een pedo-face. 'Nehh' zeg ik droog. 'Ik ga met Iris' zegt Justin. 'Zara zullen wij samen gaan?' Vraagt Adam. Ik kijk Zara aan en ze haar wangen worden een beetje rood. Het is echt duidelijk dag die twee elkaar leuk vinden. 'Ja tuurlijk' zegt ze verlegen maar blij. Zo te zien is Adam daar blij mee want hij glimlacht breed. 'Luca zullen wij samen dan?' Vraagt Jace. Luca knikt en ze geven elkaar een high five. 'Ik ga met Megan' zegt Danique vrolijk. 'Dat is dan geregeld! Laten we beginnen met shoppen!' Roept Yasmin. Jason trekt me mee en we gaan op zoek naar een kostuum. 'Is dit wat?' Vraagt Jason en houdt een clown kostuum vast. Ik kijk hem aan met grote ogen. 'Als je wilt dat ik niet mee ga, flauw val of dood ga... dan ja' zeg ik. Jason hangt het gelijk weg en zoekt weer verder. 'Jason, dit?' Vraag ik en houd een kostuum vast van een elf en een fee. Hij kijkt met opgetrokken wenkbrauwen. 'Het is Halloween babe, geen prinsessendag of carnaval' zegt hij en pakt de kostuums van me af. 'Nee dus lieverd van me' zegt hij lachend en hangt het terug. Ik kijk een beetje sip maar dan houdt Jason al weer wat anders vast. 'We gaan als duivels!' Zegt Jason. 'Is goed' zeg ik en krijg een glimlach op mijn gezicht. Jason pakt de kostuums en loopt naar de kassa. Hij betaalt en dan wachten we op twee bankjes in de winkel. Ik ga met mijn hoofd op zijn benen liggen. 'En gelukt?' Vraagt Yasmin die aankomt lopen. 'Helemaal!' Zegt Jason. 'Top! Wij ook' zegt Yasmin en dan gaan Yasmin en Vince ook zitten. Af en toe kijk ik even naar Vince en Yasmin... ze passen wel goed bij elkaar vind ik, ze zijn beide een beetje hetzelfde. 'Wij zijn ook klaar' zeggen Danique en Megan en gaan ook zitten. We wachten tot iedereen klaar is met een outfit zoeken en dan gaan we ergens wat drinken.

'Vandaag was super leuk' zeg ik tegen Jason wanneer we terug zijn in de hotelkamer. 'Gelukkig maar' zegt hij. 'Het enige jammere is dat ik je nu weer naar huis moet brengen' zegt hij en trekt een sip gezichtje. 'Awhh... ga je me missen?' Vraag ik. 'Nee, ik ben echt blij dat ik jouw lelijke kop niet meer hoef te zien' grapt hij. Ik trek mijn mond open in een 'o' gebaar en geef hem een kleine mep op zijn borst. 'Grapje, je bent echt fantastisch en prachtig' zegt hij snel en geeft me een kus op mijn wang. 'Ja slijmbal, en nu naar huis' zeg ik lachend. Jason lacht ook en brengt me dan naar huis.

'Bedankt voor het brengen' zeg ik wanneer we voor mijn voordeur staan. 'Graag gedaan, ik zie je morgenavond dan wel weer' zegt Jason. Ik knik en geef hem een knuffel. 'Slaap lekker bad boy' zeg ik. 'Slaap lekker happy girl' zegt Jason grinnikend en laat me los. Hij geeft me een kus en daarna stapt hij in de auto. Ik zwaai nog even tot hij de straat uit is en dan loop ik naar binnen. 'Ik ben weer thuis' roep ik door het huis. 'Hey lieverd! Hoe was het met Jason?' Vraagt mijn moeder die de gang in komt lopen. 'Gezellig hoor! Wacht... wist je hiervan?' Vraag ik. 'Natuurlijk, anders had ik je al lang gebeld!' Vertelt ze lachend. Ik lach ook en geef haar een knuffel. 'Ik ga slapen mam' zeg ik. 'Is goed lieverd, slaap lekker' zegt ze en geeft een kus op mijn voorhoofd. 'Slaap lekker mam' zeg ik en loop daarna naar mijn kamer. Ik kleed me om en ga in bed liggen. Morgen wordt een super, gezellige top dag! Ik sluit mijn ogen en val in slaap...

The badboy listHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin