Part 63

843 28 1
                                    

Lindy
Na een paar uurtjes ben ik er zelf al weer klaar mee. Mijn hoofd bonkt van het harde geluid en ik ben moe geworden. 'Jason, hoe laat is het?' Vraag ik. 'Het is half twaalf' antwoordt hij nadat hij snel op zijn telefoon keek. Ik knik en zucht. 'We gaan naar huis' zegt Jason tegen me als hij me blik ziet. 'Dankje' zeg ik dankbaar en grijp even naar mijn hoofd die steeds erger bonkt. Jason slaat een arm om me heen en zegt tegen iedereen dat wij weer gaan. Iedereen knikt en zeggen dat ze meegaan. We lopen weg van het festival en gaan terug naar hotel. 'Iris, mag ik op je rug?' Vraag ik. Iris knikt lachend en stopt met lopen. Ik loop naar haar toe en ga achter haar staan. Ik spring op haar rug en daarna loopt Iris verder. 'Je bent echt sterk' zegt Danique. 'Als ik jou kan dragen, kan ik Lindy ook wel dragen' zegt Iris lachend. Danique lacht ook en gaat naast ons lopen. Ik leg even mijn hoofd tegen haar schouder aan en sluit mijn ogen van vermoeidheid. Na een tijdje hoor ik geluiden, ik was in slaap gevallen alleen nu ben ik half wakker. Mijn ogen laat ik gesloten want ik heb nog steeds hoofdpijn. 'En we zijn weer terug' zegt Iris. 'Ik zal Lindy wel even overnemen en leg haar in bed' hoor ik Jason zeggen. Ik voel Iris knikken en dan voel ik de sterke armen van Jason mij optillen. Zo te voelen heeft hij me in bruidsstijl opgetild. 'Slaap lekker' zegt Luca. 'Slaap lekker iedereen' zegt Jason en daarna loopt hij met mij in zijn armen naar waarschijnlijk onze slaapkamer. Niet lang daarna voel ik het zachte bed onder me. Ik voel een kus op mijn voorhoofd en een deken die daarna over me heen wordt getrokken. Ik open langzaam mijn ogen en kijk naast me. Ik zie Jason zich omkleden en een kleine glimlach siert mijn mond. Daarna zie ik hem naar de andere kant lopen en voel ik het bed inzakken naast me. 'Slaap lekker' zeg ik zachtjes. 'Slaap lekker, prinses' zegt Jason en daarna voel ik een sterke arm om me heen en zijn lichaam tegen dat van mij. Ik grinnik en glimlach zachtjes. Ik sluit mijn ogen weer en voor ik het weet val ik weer in slaap.

Midden in de nacht word ik weer wakker. Ik draai me zachtjes om en zie dan dat Jason ook net zijn ogen open doet. 'Ook wakker?' Vraagt hij. 'Ja, ik werd net wakker' zeg ik grinnikend. Ik draai me om en nog steeds heeft Jason zijn arm om me heen. Ik glimlach en kijk naar mijn kleren. 'Ik ga me even omkleden in mijn pyjama' zeg ik lachend. 'Is goed, ik zal niet kijken'. 'Zullen we trouwens even wat water drinken?'. Ik knik en stap het bed uit. Ik kleed me om in mijn pyjama en draai me daarna weer om naar Jason. 'Je kan weer kijken' zeg ik lachend.

 'Je kan weer kijken' zeg ik lachend

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

^^ Pyjama Lindy ^^

Jason kijkt en staat op. 'Je ziet er schattig uit zo' zegt hij lachend. Ik lach en bloos zachtjes. Jason loopt naar de deur en doet hem open. 'Dames eerst' zegt hij knipogend. Ik grinnik en loop de slaapkamer uit. Bij de deur slaat Jason zachtjes op mijn kont. Ik sta stil en draai me om. Ik kijk hem met opgetrokken ogen aan. 'Sorry, babe' zegt hij lachend en sluit daarna de deur. Hij geeft me een kus op mijn wang waardoor in het niet kan laten om te glimlachen. Hij kijkt me aan en ik rol lachend met mijn ogen. 'Haal nou maar drinken' zeg ik lachend. Jason knikt en dan lopen we samen naar de keuken. Ik kijk de woonkamer in en zie dan dat Iris en Justin nog steeds in de woonkamer zijn. Ik tik zachtjes Jason aan en sein dat hij stil moet zijn. Iris en Justin zoenen en na een aantal seconde laat hij haar los. Justin ademt een keer in en uit en kijkt haar dan recht in haar ogen aan. Ik kijk glimlachend naar de twee. 'Ik ehm.. ik hou van je, Iris' zegt Justin. Ik kijk naar Iris' gezicht en ze glundert helemaal. 'Justin, ik hou ook super veel van jou' zegt ze grinnikend. Dat was het dus waar Justin advies voor nodig had! 'Awwhhh!!' Zeg ik blij. De twee schrikken op en kijken me aan. 'Jullie hebben gezegd dat jullie van elkaar houden!' Zeg ik. Justin en Iris schieten beide in de lach. 'Ja' zegt Justin. 'Jullie houden dan echt van elkaar' zeg ik en glimlach. 'Zielsveel' zegt Justin glimlachend en slaat een arm om haar heen. Iris glimlacht en legt haar hoofd tegen hem aan. 'Jullie zijn schattig' zegt Jason die bij me kom staan. 'Wat doet jullie eigenlijk nog in de woonkamer midden in de nacht?' Vraag ik. 'We hebben nog even een film gekeken en toen werden het er twee' antwoordt Iris lachend. 'En jullie?' Vraagt ze. 'We hebben beide dorst, dus we gaan wat water drinken' antwoord ik. 'Goed, ik ga naar bed toe' zegt Iris. 'Ik ook, ga maar alvast' zegt Justin. Iris knikt en dan loopt ze weg. 'Lindy, ik ga Danique ook nog bedanken voor haar advies maar jij ook bedankt' zegt hij. 'Ik heb al gezegd dat je altijd naar me toe kan komen!' Zeg ik en geef hem een knipoog. Justin glimlacht naar me en daarna gaat hij ook weg. 'En nu wat drinken' zegt Jason. Ik knik en dan pakken we glazen...

The badboy listWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu