Part 54

908 29 1
                                    

Lindy
We schrikken alle drie op en zo snel ik kan ren ik naar mijn deur en trek hem open. Daar ligt iemand op de grond... ja, inderdaad het is mijn oh zo leuke broer. Ik begin keihard te lachen en Jace kreunt van de pijn. 'Wat heb jij nou weer gedaan dan?' Vraag ik lachend. 'Nou, ik was dus naar boven gegaan om naar jullie toe te komen, alleen iemand hier heeft natte kleding ok de grond gelegd en ik gleed dus uit toen ik het niet zag' vertelt Jace. Megan en Jason komen ook in de deuropening staan en lachen zich ook dood. 'Ja ha ha ha lachen, kunnen jullie me misschien even helpen?' Vraagt Jace. Ik help lachend Jace overeind en leg de natte kleren ergens anders. 'Kom binnen in mijn kamer uwe hoogheid' zeg ik lachend. Jace lacht en gaat dan mijn slaapkamer binnen. Megan, Jason en ik gaan ook weer de slaapkamer in en ik doe de deur achter me weer dicht. We gaan allemaal op het bed zitten behalve Jason. 'Ik moet ergens heen' zegt hij. 'Waar ga je heen?' Vraagt Jace. 'Ik moet gewoon eventjes wat doen, ik zal daarna weer terugkomen' zegt hij en dan loopt hij de kamer uit naar beneden. Megan en Jace kijken me aan en ik haal mijn schouders op. Ik ga van het bed af en sein naar Jace en Megan dat ik Jason achterna ga. Ik loop mijn kamer snel uit en ren de trap af. 'Jason!' Roep ik. Jason wilt net de deur dichtklappen maar stopt en draait zich om naar mij. 'Wat ga je nou doen?' Vraag ik. 'Lindy, ik zei net dat ik even snel naar iemand toe ga, maak je geen zorgen' zegt Jason. 'Waarom vertel je niet gewoon waar je naartoe gaat?' Vraag ik en kijk hem recht in zijn mooie ogen aan. 'Ik ben zo terug' zegt hij en geeft me een kus, daarna verlaat hij het huis en blijf ik achter. Ik moet weten wat hij gaat doen, want met hem weet je het maar nooit. Stilletjes open in de voordeur en ga sluw en ongezien achter Jason aan.

Na een aantal minuten volgen staat hij stil in het park, op precies dezelfde plek bij het meer. Ik ga achter een boom staan en spiek voorzichtig richting Jason. Hij kijkt een kant op en ik kijk ook die kant op, daar zie ik dat Adam richting Jason loopt. Wat is hier allemaal aan de hand? Adam staat stil bij Jason en geeft hem een boks. Jason pakt zijn telefoon erbij en kijkt daarna om zich heen. Hij zegt wat tegen Adam en dan kijk ik om me heen. Ik zie Fynn ergens lopen. Jason kijkt richting de kant waar Fynn loopt en gelijk verandert zijn blik naar woedend. Fynn stopt voor Adam en Jason en dan begint hij te praten. Ik kan niet horen wat hij allemaal zegt maar waarschijnlijk doet hij weet stoer zoals altijd. Jason kijkt steeds bozer en na nog niet eens een minuut belandt er een vuist op Jason's kaak. Ik schrik en mijn ogen worden groot. Snel pak ik mijn telefoon erbij en bel Zara.

Zara: 'Met Zara?'.

Lindy: 'Hey Zara, je moet naar het park komen!'.

Zara; 'Lindy, gaat alles goed? Waar ben je?'.

Lindy: 'kom zo snel mogelijk ergens naar het meer toe'.

Zara: 'Ik ben al onderweg'

Zara hangt op en ik stop mijn telefoon weg. Ik kijk weer naar de jongens en ondertussen zijn er (waarschijnlijk) wat vrienden van Fynn erbij gekomen. Dit meen je niet! Zes mensen tegen twee jongens. Ik vind dat het genoeg is en ren er naartoe. 'Stoppen!' Roep ik naar Fynn en zijn vrienden. Iedereen stopt even en kijkt me aan. 'Lin, wat doe je hier?!' Vraagt Jason. 'Denk je dat jk zou geloven dat er niks aan de hand was?' Vraag ik en kijk hem aan. Jason schudt zijn hoofd. 'Zozo, daar hebben we weer eens het vriendinnetje van Jason' zegt Fynn lachend. Ik negeer hem en blijf Jason aankijken. 'Waarom zei je het niet gewoon?'. 'Ik wilde dat je he geen zorgen maakte' zegt hij en loopt naar me toe. Hij wilt mijn handen pakken maar dat mislukt, want Fynn heeft me te pakken en houdt me stevig vast. 'Fynn, laat haar los!' Roept Jason boos. Fynn lacht en houdt mijn polsen harder en pijnlijker vast. Ik bijt op mijn tanden door de pijn. 'Verdomme Fynn!' Roept Adam. Fynn duwt me pijnlijk naar beneden waardoor ik hard op de grond beland. Ik kreun van de pijn en er ontsnappen een paar kleine traantjes. 'Lindy...' zegt Jason en wilt naar me toe lopen maar Fynn houdt me snel weer vast bij mijn polsen. 'Blijf staan!' Roept Fynn. Jason staat stil en kijkt Fynn aan. 'Als je nog een stap dichterbij komt, dan gaat je vriendinnetje eraan' zegt hij en haalt uit zijn broekzak een scherpe zakmes. 'Wat is hier aan de h-'. Ik kijk voorzichtig om en zie dan dat iemand Zara past pakt en ze schrikt. 'Laat me los!' Roept Zara. 'Hey lekker ding' zegt de jongen tegen haar dicht bij haar oor en daarna duwt hij Zara op de grond dicht bij me. Zara kreunt van de pijn en daarna kijkt ze me bang aan. Ik kijk haar spijtig aan en ze glimlacht zwakjes. 'Gaat het?' Vraagt ze zachtjes aan me. 'Kan beter. Sorry, ik had je niet moeten laten komen' zeg ik zachtjes waarna ik een klap tegen mijn hoofd krijg. Ik grijp snel naar mijn hoofd en mijn hoofd begint zachtjes te bonken...

The badboy listWhere stories live. Discover now