Part 3

2.2K 78 1
                                    

Lindy
Zara, Yasmin en ik zitten in de aula. 'Welk vak hebben we zometeen?' vraagt Yasmin. Ik pak mijn telefoon erbij. 'We hebben zo Engels' zeg ik. Yasmin knikt en ik kijk weer op mijn telefoon. Ik ga naar Instagram en scroll er een beetje door. Opeens krijg ik een melding dat ik ergens in ben getagd. Ik klik de foto aan en zie dat ik door Jace ben getagd in een foto.

Dit is een van de leuke foto's die onze moeder heeft gemaakt van mij en Jace

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is een van de leuke foto's die onze moeder heeft gemaakt van mij en Jace. Ik like de foto en zet er nog een aantal reactie's onder. Ik kijk onder de foto wie er allemaal Jace's foto hebben geliked. Opeens worden mijn ogen groot. Sinds wanneer volgt Vince mijn broer? ik sluit snel mijn telefoon af en kijk de meiden aan. 'Wat is er?' vraagt Zara. 'Ik moet jullie wat vertellen' zeg ik. Ze kijken me allebei vragend aan. 'Gisteren gingen Jace en ik lopend vanaf Schiphol naar huis en toen werd ik op een gegeven moment bijna overreden.... maar iemand redde me net op tijd' zeg ik en bijt zachtjes op mijn wang. 'Wat een geluk..' zegt Yasmin. 'En kom nu op het laatste deel, want als je op je wang bijt dan is er meer' zegt Zara lachend. Waarom heb ik vriendinnen die me van top tot teen kennen? Ik ga recht op mijn stoel zitten. 'Ehm.. degene die me redde... is Vince' zeg ik zacht. 'Heb je contact met hem gehad?!' roept Zara. Ik kijk haar boos aan. 'Oeps... sorry' zegt ze snel. 'Heb je contact met hem gehad?' vraagt Zara nogmaals alleen dit keer zachtjes. Ik knik mijn hoofd. 'Omg... we hadden je gewaarschuwd' mompelt Yasmin. 'Ik weet het... het lukt me al jaren en nu de laatste dag voor de zomervakantie is afgelopen heb ik contact met Vince gehad' mompel ik zachtjes. 'Ach, het is niet anders' zegt Zara. Ik knik en zeg: 'Het was me bijna gelukt om alle jongens van mijn lijstje te vermijden'.

De bel gaat en we staan op. We lopen met z'n drieën naar het lokaal van Engels. 'Goedemorgen' zegt mevrouw Woodson vrolijk. We begroeten de docent terug en dan lopen we het lokaal binnen. 'Nu is het toch jij en Zara?' Vraagt Yasmin. Zara en ik knikken en dan gaan we achterin het lokaal zitten. Zara en ik gaan voor Yasmin zitten en we pakken alle spullen. 'Wat hebben jullie als extra vak gekozen?' Vraagt Zara aan ons. 'Ik heb gym als extra vak en dan het onderdeel dansen' zegt Yasmin. 'Ik heb precies hetzelfde' zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. 'Dan hebben we blijkbaar alle drie hetzelfde!' Roept Zara vrolijk. Zara en ik draaien ons weer om naar voren en we zien dat mevrouw Woodson de deur dicht doet. 'Hallo iedereen, ik ben mevrouw Woodson en ik geef jullie het komende jaar Engels. We doen even een namen rondje en je vertelt erbij wat je hobby's zijn. Daarna vertel ik wat over mezelf en al laatste bladeren we een beetje door het boek heen om te kijken wat he dit jaar kan verwachten' legt mevrouw Woodson uit. 'We beginnen hier aan de linkerkant' zegt ze. Een paar kinderen vertellen hun naam en hun hobby's en al snel ben ik ook aan de beurt. 'Ik ben Lindy en mijn hobby's zijn dansen, zingen en acteren' zeg ik. 'Ik ben Zara en mijn hobby's zijn dansen en tekenen' zegt Zara na mij. 'Ik ben Yasmin en mijn hobby's zijn dansen, lezen en piano spelen'. En zo volgen er nog meerdere mensen tot iedereen is geweest. 'Nou, ik ben mevrouw Woodson, ik ben 25 jaar en ik geef jullie dus het vak Engels' zegt de docente vrolijk. Iederen knikt enthousiast en dan bladeren we nog een beetje door het boek en mevrouw Woodson legt uit wat we dit jaar kunnen verwachten.

The badboy listWhere stories live. Discover now