Part 36

1.4K 45 5
                                    

Lindy
Jason laat me weer los. Hij glimlacht naar me en ik glimlach ook. 'Gefeliciteerd!' Roept Shawn door de zaal heen. Ik begin te lachen en loop naar Shawn Mendes toe. 'Je wist dit?' Vraag ik. 'Duuhh. ik heb in de tijd dat ik zogenaamd drinken ging halen de hele zaal hier versierd' zegt hij lachend. 'Maar goed, ik moet maar eens gaan. Morgen een optreden in het zuiden van Nederland' zegt Shawn. 'Yess, we zien elkaar binnenkort wel weer' zegt Jason tegen Shawn. Shawn knikt. 'Dat zeker!'. Hij geeft mij en Jason nog een knuffel en gaat dan weg. Ik draai me weer om naar Jason. 'Bedankt voor dit alles' zeg ik. 'Graag gedaan, alleen dit is nog niet alles' zegt hij. Ik kijk hem met gefronste wenkbrauwen aan. 'Kom maar mee' zegt Jason lachend. Hij pakt mijn hand vast en lopen naar de auto toe.

We komen later aan bij een mega groot hotel. 'Wow' komt er uit mijn mond. Jason lacht en neemt me mee naar binnen. 'Goedendag' zegt de vrouw achter de balie. 'Hallo, ik heb gereserveerd onder de naam Court' zegt Jason. De vrouw knikt en zoekt op de computer. 'Aha, ik zie het al' antwoordt ze en loopt dan even weg. Ze komt terug met een sleutel. 'Een fijn verblijf!' Zegt de vrouw vriendelijk. Jason bedankt haar en neemt me dan mee. We stappen de lift en en Jason drukt op de bovenste verdieping. 'Jason? Wat is dit?' Vraag ik. 'Ik zei toch dat je waarschijnlijk niet meer thuiskomt' zegt hij lachend. 'Wacht... we gaan hier slapen?' Vraag ik met grote ogen. 'Goed gezien babe' zegt hij. 'Dit is dan allemaal super duur! Het is een vijf sterren hotel' zeg ik. 'De prijs maakt niks uit kleintje' zegt hij lachend. De lift gaat open en we lopen naar de goede kamer. Jason opent de deur. 'Dames voor' zegt hij glimlachend. Ik lach en loop dan naar binnen. De kamer is mega groot en heel erg luxe. Er is zelfs een balkon. Ik ren het balkon op. Er staat een barbecue, een lounge-set, een zwembad en zelfs een jacuzzi. 'Jason... dit is echt geweldig' zeg ik stomverbaasd. Jason lacht en knuffelt me van achteren. 'Ik ben blij dat je het geweldig vindt. Dit was het duurste kamer van het hotel maar wel de beste' zegt hij. 'Hoeveel kostte de kamer? Ik betaal de helft' zeg ik. 'Nee, komt niks van in. Jij betaalt niks' zegt Jason. 'Jawel' zeg ik. 'Nee en ik wil niks meer horen over het onderwerp geld' zegt hij vastbesloten. Ik rol lachend mijn ogen en geef Jason een kus. 'Dan is het minst wat ik kan doen je bedanken. Dus heel erg bedankt' zeg ik lachend. 'Graag gedaan' zegt Jason en neemt me mee naar de woonkamer. 'Jij gaat zitten en ik maak eten voor ons' zegt hij. Ik ga op de bank zitten en Jason verdwijnt de keuken in.

Na het eten zitten we samen gezellig op de bank. Jason staat op en reikt zijn hand uit. Ik kijk hem aan. 'Wat gaan we doen?' Vraag ik. 'Volgens mij hebben we nog wat in te halen' zegt Jason lachend. 'Inhalen? Huh?' Ik ben even helemaal verward. 'Lieverd, we moeten die talentenshow dinges oefenen' zegt hij lachend. Ik maak een 'oohh' gebaar met mijn mond en pak dan Jason's hand vast. Hij trekt me van de bank en dan moet ik zacht even lachen. Ik zoek op mijn telefoon het liedje op waar we op gaan dansen en dan neemt Jason me mee naar het midden van de woonkamer. 'Ik weet iets voor het einde, het is misschien een beetje gevaarlijk maar daarmee winnen we sowieso' zegt Jason en houdt mijn handen vast. 'Laat maar zien' zeg ik. Jason knikt en houdt dan zijn handen vast en bukt iets. 'Spring op mijn armen' zegt hij. Voorzichtig doe ik dat en dan wilt hij me helemaal omhoog tillen. 'Nee nee stop stop stop' zeg ik snel en probeer eraf te komen. 'Wat is er? Er gebeurt niks' vraagt Jason. 'Ik weet wat je van plan bent maar dat ga ik niet doen' zeg ik. 'Wat, hoezo niet?' Vraagt hij met een geïrriteerde stem. Ik kijk hem in zijn ogen aan en kan zien dat de badboy Jason momenteel weer terug is. 'Jason, ik dacht dat de hele dag leuk zou zijn maar je verandert nu weer naar de persoon die ik niet mag en ik wil het niet doen omdat ik het al een keer heb gedaan en toen has ik mijn been gebroken' zeg ik en laat Jason los. Ik schud lichtjes mijn hoofd en loop dan naar de slaapkamer waar ik op het bed ga zitten.

Na een paar minuten komt Jason de slaapkamer in en gaat naast me zitten. 'Sorry Lin' zegt hij. 'Het begint echt al goed onze relatie' zeg ik sarcastisch. 'Babe, ik had niet zo mogen reageren. Als jij het niet wilt doen dan doen we dat niet' zegt hij en slaat een arm om me heen. 'Is het weer goed?' Vraagt Jason. Ik grinnik en geef hem een kus op zijn wang. 'Ik neem aan dat het een ja is' zegt hij lachend. 'Jep' antwoord ik. Jason geeft een paar kusjes in mijn nek en op mijn wang en houdt me daarna tegen hem aan. 'Zullen we nog samen een film gaan kijken?' Vraagt Jason. Ik knik glimlachend en dan zet Jason de grote flatscreen tv aan. Ik sla mijn arm om Jason's buik en Jason houdt me nog steeds tegen zich aan.

De film is afgelopen en ik loop naar mijn tas en pak mijn pyjama.  Ik kleed me om en ga weer in het bed liggen. Jason heeft zich ook omgekleed en komt naast me liggen. Hij slaat zijn armen om me heen en geeft me een kusje op mijn voorhoofd. 'Slaap lekker, babe' zegt hij. 'Slaap lekker prins' zeg ik grinnikend en dan vallen we beide in slaap...

The badboy listWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu