Nászéjszaka +18

488 33 2
                                    

Trágár szavak!! Csak saját felelősséggel!! Ismét +18-as rész! Aki bírja csak az olvassa! Jó olvasást és szórakozást😊😊!

Jungkook pov:

Amint a reptérre értünk és legalább 20 perc alatt 20-szor megkérdeztem Jimint, hogy hova megyünk de azért se mondta el. (Írói megjegyzés: Na ez aztán a magyar mondat😂😂😂.) A hisztizésemből a bemondó hangja zavart meg.

-Hawaii gépre lehet szállni!

-Na gyere te kis tudakolozó indulunk a géphez. - mosollyal az arcán mondta el a számomra könnyeket fakasztó mondatott.

-Te most komolyan Hawaiira szervezted a nászutunkat?! - mondtam könnyes szemmel.

-1 Mert megérdemeljük. 2 Meg ez a nászutunk így csak a legjobb helyre vihetlek el. 3 És nekem azt ne merd mondani, hogy nem érdemled meg mert akkor kifutok a világból! - darálja le gyors az egészet - Ja és ne hápogj mint egy partra vetet hal. - mosolyodot el.

-De... de... de - makogok mint egy idióta. Nobel díjat nekem ilyen címmel, hogy "Makogó idol".

Amint a gépen elfoglaltuk a helyünket egyből mind a ketten bealudtunk. Ez az esküvő szervezés és még hozzá a bulizás rohadtul lefárasztott minket.

Arra kelek fel, hogy a légiutas kisérő kelt fel, hogy leszáltunk és lekell szállni a gépről. Amint leszálltam megláttam Jiminiet egy fekete ruhás emberrel beszélni. Gyors léptekkel odamentem. Amint odaértem gyors Jimin bemutatott a pasasnak.

-Jungkook ő itt a vezetőnk és egyben a kisérőnk. Ha bármi kell neked ilyen például a csoki, chipsz vagy ilyesmi akkor neki kell szólni. Ja és a neve Key.

-Jó napot! Akkor induljunk is a hotelbe. - nyitotta ki nekünk az ajtót Key.

-Hello. Lehet egy kérdésem Key? És kérlek őszintén válaszolj! - hadartam el gyors miközben beszáltam a kocsiba.

-Perszs uram. Mi lenne az? - ez az udvariassága fog az őrületbe kergetni ha nem álítom le.

-Ön elítél minket azaz a férjemet meg engemet? És ha kérlek tegez! Keményen csak 20 éves vagyok! Nem vagyok még öreg! - hadarom el.

-Dehogy is! Ez ugyan olyan szerelem mintha fiú lány közt lenne! Rendben akkor csak tegezlek! Jimint azt tudom, hogy tegeznem szabad mert különben megöl! - kuncogja a el a végét.

-Honnan ismered Jiminiet?

-Régen együtt jártunk egyetemre és osztálytársak voltunk. Így ismerjük egymást. - válaszol gyors Jimin.

Amint a hotelhoz értünk egyből tátva maradt a szám. Egy 4 csillagos hotelben fogunk megszállni?! Imádom amikor ennyire gondoskodik, hogy jó legyen nekünk! Key gyora felvitte a csomagjainkat a hotelszobánkba mi addig egy picit körbe néztünk a hotelben. Hát ez valami kurva szép!

Amint abba hagytuk a nézelődést a liftek felé vettük az irányt, hogy elfoglaljuk a szobánkat véglegesen. Amint a liftbe beszáltunk Jimin egyből az ajkamra tapadt. Meg is értem miért ilyen vad ez a csók. A derekára tettem a lábam mire ő értette a célzást és felemelt.

Amint a megfelelő emeleten voltunk lenem téve vitt el a szobánkba. Kinyitotta az ajtót nagynehezen és be is zárta azt.
Csókót megnem szakítva vitt el az ágyig ahova ledöntött és a levegő hiány miatt elszakadtunk egymástől. Pihegve nézünk egymást mire Jimin lassan elkezdi levenni a cipőmet. Amint leveszi magáról is a cipőt egyből rám mászik és elkezdi szivogatni a nyakam. Annyira jól esik a közelsége.

Amíg ő szivogatja a nyakam a keze nem marad nyugton mert elkezdi az ingemet kigombolni. Addig mig ő az ingemmel van elfoglalva meg a nyakam kényeztetésével addig én elkezdtem kigombolni a nadrágjának az övét. Amint sikerült kicsatolni a nadrágjának az övét, meg a nadrág gomjait kigombolni le is húzzom annyira a nadrágott amennyire csak tudom, és nadrágon keresztül ráfogok a tagára. Jól esően morgot egyet Jimin.

-Mihvahn Khoohkieh csakh nemh hohgy shietszh valahovah? - huzza pervez mosolyra a száját.

-Ha nekehm nemh fogszh 2 perchen belülh tágíthani abbanh a pillanatbanh foglakh én megkurnih! - szólok rá erélyesebben mire veszi az adást és letépi rólam a nadrágott meg a inget. Magáról is letépi az inget és leveszi rendesen a nadrágot. Egyből visszamászik rám és alsón keresztűl kezdi el nyalogatni péniszem mire egy jól eső sóhaj hadja el a számat. Gyors lehúzom róla az utolsó zavaró tényezőt és egyből ráfogok a tagjára mire megremeg. Leveszi magáról és rólam is az alsót és elkezdi szopogatni a makkomat.

Olyan régen voltam már vele így, hogy el is felejtettem, hogy ez ilyen jó érzés. A gondolkodásomból egyből két ujj rántott vissza a jelenbe.

-AHHHHHH... - nyögök fel egy hatalmasat.

Elkezd ollozni bennem mire egyre több nyögés hagyta el az ajkaimat. Bedugta a harmadikat is. Ott egy kicsit fájt de elviselhető volt a fájdalom. Amint elég tágnak érzet kivette az ujjait. Bekente síkosítoval a farkát és az ujjait. Amint elégé síkosnak érzi egyből tövig betolja mire lecsordul néhány könnycsepp és rászoritok mire veszi az adást és megvárja, hogy megszokjam. Amint ez megtörtént abban a pillanatban löktem egyet csipőmmel és egyből elkezdett mozogni. Elejinte lassan de utána egyre gyorsabban. Egyre többet nyögök és egyre jobban kerülök a végére, amit ő is észre vesz így ráfog a péniszemre és elkezdet rajta huzogatni a bőrt. Amint eltalálta a prosztatámat egyből felvisítottam mire ő egyre többet találta el azt a helyet így egy utolsó lökésnél ő belém élvezet én meg kettönk közé.

Kihúzodik és egyből zsepivel gyors letörli az örökítő anyagomat. Amint végzet kidobta a kukába és befeküdt mellém.

-Ne haragudj, hogy ilyen gyors voltam meg durva de már nagyon kivántalak. - csókólgatta végig a nyakamat.

-Nem haragszom. Én is nagyon vártam már erre a napra. - adtam egy gyors csókót ajkára és a nyakába bújva aludtam el.

Oh alig várom a további napokat a nászutunknak!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt a következő rész😏😏. Tudom elég gagyi lett de a következő rész jobb lesz igérem🙂🙂. Na de a kövi részben találkozunk sziasztok😘😘! Ha tetszet vote-olj és commentelj😉😉!

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now