Az együtt alvás

785 60 5
                                    

Trágár szavak!! Saját felelősségel! +16-os rész! Ez az első ilyen részem, úgyhogy kérlek nézzétek el nekem!!

Jungkook pov:

Jin miután megmutadta hol van Chim szobája utána adot alváshoz való pólót, és váltó boxert, és megmutatta, hogy hol van a fürdő. Ja és adott gyors egy törülközött.

Miután lefürödtem és elvégeztem az esti rutinomat mentem vissza Jimin szobájába. Mivel nem találtam a szobában így volt egy kis időm körbe nézni a szobában. Minden hol az ő illatát éreztem. Annyira megnyugtató volt nekem az ő illatát érezni. A valóságba a derekamon megérzek két kar húzott vissza.

-Ennyire megnyugtató az én szobámban lenni? - kérdezi kiváncsisággal a hangjában Jimin.

-Nekem igen. Így legalább mégtöbbet megtudok rólad, mint ma délelőtt. De nem zavar, ha veled alszok ma este? - kérdezem egy picit félve a választól.

-Engem? Te engem soha nem zavarsz. Kook lehet túl hamar mondom lehet, hogy nem meg az is közre játszik, hogy... - nem engedtem neki befejezni a mondatott mert már idegesített az, hogy ilyen lassan akarja elmondani amit akar. Én inkább a tettek mezejére lépek és megcsókóltam.

Óvatosan elkezdtem mozgatni mézédes ajkain az enyémet. Bele telt néhány percbe de visszacsókólt. El sem hiszem, hogy Park Jiminnel a BIASZOMMAL csókólozok!! Valaki csípjen meg!!

Jimin az alsó ajkamon végig húzva ízlelőszervét kér bejutásért engedéjt amit én pillanatokon belül meg is engettem neki. Nem volt túl durva sem vad, hanem inkább ismerkedős csók volt. Levegő hiány miatt elengedtük egymás.

-Szeretlek Jeon Jeon Guk még az életemnél is jobban. Ezt akartam az előbb elmondani. - pihegve de elmondta Jimin.

-É-É-Én is téged Park Jimin.

Ez után ismét elkezdtünk csókólozni, de most felkapot az ölébe és elvitt az ágyhoz ahol a csókót megnem szakítva terített el az ágyon. Fölém mászott és elkezdte puszilgatni a nyakam néhol pedig megszívta egy-egy helyen lilás foltokat hagyva. Belölelm pedig jól eső sóhajokat kicsalva belölem. Óvatosan leveszi rólam a pólót, de nem hagyva magam és is így cselekedtem, és a két pólót valahova a szoba egyik részére eldobtam. Nyakamról áttért a kulcscsontom szadizására. Egyre több és több sóhajt kicsalva belölem ment le egészen a V vonalamig ahol, fordítottam a helyzetünkön és most én kezdtem el őt kényesztetni. Mialatt a nyakát szadíztam addig elkezdtem a kigomboltam az övét és olvatosan levettem a nadrágot róla és már ő is, mint én is alsónadrág van már csak ami, mint zavaró tényező. A helyzetett kihasználva fordított ChimChim a helyzetünkön és elkezdte a pici Kookot anyagon keresztül jobban ingerelni. Mivel már full nedves volt a boxer így leszedte rólam a zavaró anyagott és a két póló után küldte és meglátta a kicsi Kookot amin nyelnie kellett. Erre a reakcióján csak kuncogni tudtam. De hamar a kuncogásból jól eső sóhajok váltották fel, mivel Jimim rápuszilt a makkomra és a teljes méretemett lenyelte. Elkezdte a lehető leglassabb tempóban, hogy csak jobban tudjon kínozni. Egyik kezemmel befogtam a szám, hogy a többiek ne halják azt, hogy mi Jiminnel mit csinálunk. A másik kezemmel meg a takarót markoláztam. Egyre gyorsabban csinálta, és már a nyelvér is belevonta a munkába. Egyre több és több nyögés hagyta el a számat, és kezdtem érezni, hogy nem sokáig bírom így próbáltam elmondani neki ami nem nagyon jött össze.

-J-J-Jiminh é-é-éhn n-n-nhem so...- és nem tudtam befejezni a mondatomat mert Jimin szájába élveztem el. Ő meg készségesen lenyelte a végtermékemet, és pihegve  magunkra húzva a takarót, és feküdt el mellettem.

-Szeretlek Kuksi. Remélem ugyan olyan jó volt mint nekem. - kicsit fáradtan de elmondta.

-Én is téged Jiminie. Nekem nagyon tetszet. Jó éjt. Aludj jól. - mondtam el egy picit pihegve de egy szuszra.

-Neked is jó éjt. Te is. - homlokon puszilt és már mind a kettőnket elnyomodt az álom.

Remélem nem használ ki és tényleg az igazat mondja az érzéseivel kapcsolatban...

Sziasztom drágáim itt a kövi rész🤗🤗. Remélem tetszet ha igen akkor vote-olj és commentelj😎😎. Addig is legyetek jók ha tudtok😙😚. Jó szórakozást és jó olvasást😉😉. Találkozunk a kövi részben sziasztok😘😘😉😉

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now