Esküvő 3. rész

360 30 2
                                    

Trágár szavak!! Csak saját felelősséggel! Jó olvasást és szórakozást😊😊!

Jungkook pov:

Amint Jimin mondta, hogy mindent lefoglalt és már kezdik díszíteni a helyet könnyes szemmel néztem a szemébe. Annyira boldog vagyok, hogy olyannal házasodok meg akit igazán érdekli, hogy vagyok, tiszta szívéből szeret, elfogad úgy, ahogy vagyok és mindent megtesz, hogy boldogok legyünk. Eskű most úgy érzem magam mint egy filmben ahol a pasi és a csaj a végén boldogan élnek együtt. A gondolataimból Jimin elhalo hangja hozz vissza.

-J-Jungkookh.... enhgedhj elh... merht nehm kaphok leveghőt... - nyöszögi ki mire észbe kapok és elengedem szoros ölelésből.

Amint újra kap levegőt és rendezi az lélegzetét egyből ajkamra tapad. A heves csókunkat az egyik segítője szakít meg.

-Valamit megzavartam? - kérdezi mosollyal a hangjába.

-Nem. Mondjad miben segíthetünk? - kérdezi leplezve a dühét Jimin.

-Csak készen van a vacsora rész díszítése. Meg szeretné vagy szeretnék nézni?

Ilyenkor áldom az istent, hogy olyan segítőt talát Jimin aki nem itéli el az olyan párok házasságát mint amilyenek mi vagyunk.

-Én megszeretném nézni. Na és te asszony? - kérdezi egy pici pervez mosollyal a szája sarkán.

-Mehetünk. Kiváncsi vagyok, hogy mit hoztatok össze. - csapom össze a szemem és egy gyilkos pillantást azért vetek a csaj felé, hogy tudja hol a helye.

Amint odaértünk a helyszínre tátva maradt a szám. Olyan szép volt az egész. Annyira tükrözi a kapcsolatunkat Jiminnel. Könnybe lábadt a szemem mire mindent végig néztem.

Az utolsó asztalnál voltam mikor két kart éreztem meg a derekamon.

-Na tetszik? Remélem jól összehoztuk! - szólalt meg Jimin. Megfordultam az ölelésében és szorosan magamhoz öleltem.

-Igen! Tökéletes! - csuklik el a hangom.

~Másnap~

Ma lesz az esküvő. Délután 5-kor kezdődik és most van délután 2. Délelőtt megbeszéltünk mindent mi, hogy lesz. Azóta Jimint nem is láttam. Oh legyen már 5 óra! A gondolataimból Baeknek a hangja zavart meg.

-Ne aggódj! Minden jó lesz! És nem sokára láthatod Jimint! - probál nyugodt maradni

-HOGY A FASZOMBA HA MÉG CSAK 2 ÓRA ÉS MÉG VAN BAZDMEG VISSZA 3 ÓRA A KEZDÉSIG!! - üvöltöm le a fejét mire Yoongi megszólal.

-Amúgy 16:55 van. Nem 2 óra. Ennyire elbambultál volna? De amúgy most Baeknek van igaza. Nyugodj meg! Jimin sincs a helyzet magaslatán. - full komor fejjel mond el mindent.

~Esküvő~

Amint odaértem az ajtóhoz elkezdet izzadni a kezem. Rohadtul izgultam. Oh mami csak könyörülj meg rajtam, hogy ne essek össze!

Jimin pov:

Amint kinyilt az ajtó a szám is tátva maradt. Annyira gyönyörű! Tudom nem illene fiúra azt mondani, hogy gyönyörű de ő az!

 Annyira gyönyörű! Tudom nem illene fiúra azt mondani, hogy gyönyörű de ő az!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Sajnálom nem találtam jobb képet 😂😂)

Amint ideért az oltárhoz a pap egyből elkezdt.

-Az itt jelenlévőknek van bármi ellenvetése, hogy ez az ifjú pár összeesküdjön? - nem jött válasz így folytata - Park Jimin szeretnéd férjedül az itt jelen lévő Jeon Jeon Guk-ot! Ha igen mond azt, hogy akaradom!

-Akarom.

-Jeon Jeon Guk szeretnéd férjedül az itt jelen lévő Park Jimint? Ha igen mond azt, hogy akarom!

-Akarom.

-Húzzák fel egymáa kezére a gyűrűket! Megcsókólhatja a férjét!

Amint felhúztuk egymás kezére a gyűrűt rögvest megcsókóltuk egymást. A többeik csak újjongtak!

Amint vége volt az esküvés egyből mentünk a vacsora részéhez. Mindenki mondot egy pohárköszöntöt! Nagyon jó volt a buli! Délután 5-kor kezdődőtt most meg hajnali 6 van és még csak most vagyunk a repülőtéren, hogy elutazzunk a nászútra.

-Jimin! Hova megyünk? - kérdezi meg legalább huszadjára Kookie.

-Majd meglátod! Ne aggódj szép helyre megyünk!

Remélem tetszeni fog neki a nászutunknak a helyszíne! Mi lesz itt a nászéjszakán?

Sziasztok drágáim🤗🤗. Van egy rossz hírem! Még kb 2-3 rész és vége ennek a fanfictionnak! De addig is élvezzétek a részeket amíg hozom őket😉😉. Remélem tetszet ha igen akkor vote-olj és commentelj😎😎. A következő részben találkozunk sziasztok😗😗!

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now