Kedvesség 3.rész

723 59 9
                                    

Trágár szavak!!! Csak saját felelősségel!!!

Jungkook pov:

Tegnap nagyok jól éreztem magam a lányokkal és Baekkel. Kipihenten és boldogan keltem ki az ágyból, hogy a reggeli fürdés, hajmosás és igazítás meg egy kis smink felrakatala meglegyen. Miután ezzel elkészültem és a szekrényemhez léptem, hogy kiválasszam a ruhámat. Ma úgy döntöttem, hogy egy fekete szaggatott nadrágot és egy piros polót ma fel hozzá a fekete dzsekimet. Gyors a táskámat összepakoltam, megreggeliztem és már vettel is a cipőm, hogy mehessek a pokolba... És természetesen milyen órával kezdek? Hát persze, higy tesivel. Tutoriál, hogy hogyan fáraszuk le a gyereket egész napra.

Amint beértem az öltözöbe gyors átöltöztem tesi ruhába és vártam, hogy becsöngessenek. Persze Baeknek is az utolsó 5 percben kell bejönnie. De megértem valamilyen szinten. A fasznak van kedve reggel úgy kelni, hogy tesi az első órája. De azért megkérdeztem, hogy miért jött ilyen későn.

-Hali. Hogy hogy ilyen későn értél be? - kérdeztem egy kis kiváncsisággal a hangomban.

-Szia. Ja csak találkoztam Erinnel és megkérdezte, hogy ráérünk-e szombaton mert ha igen akkor elmehetnénk együtt valahova. Persze én igent mondtam mert tudom, hogy én ráérek, de te mond, hogy ráérsz! - mondta egy kicsit félve a választól.

-Persze ne aggódj. De mikor lesz pontosan a találkozó? - probáltam megtudakolni.

-Azt még nem beszéltük mert azt mondta, hogy azt majd akkor amikor mind a négyen ott vagyunk. - mondta egy picit izgulva.

-Rendben. De mostmár menjünk mert elkésünk. - mondtam egy picit morcosan.

Azt hittem soha nem lesz vége a napnak... Na most akkor beszéljünk Erinnékel.

-Sziasztok. - köszöntem a lehető legkedvesebben.

-Szia. Na hamár mindenki itt van akkor lenne egy kérdésünk. - tudakolta Azura.

-Szombaton azaz holnap ráértek-e mert ha igen akkor elmehetnénk valahova így négyen. - mondta el egy szuszra. Dik mivan vele úgy izzad mint a ló. Mivan lefutotta a maratont vagy mi a fasz?

-Én ráérek. Na jó ez új nekem de tetszik a helyzet, hogy elszeretnének velünk menni valahova.

-Én is. - 1000 wattos mosolyal Baek is elmondta amit reggel nekem mondott.

-Rendben. Tudom, hogy kurva korán lesz de feltudtok úgy kelni, hogy kész legyetek 8-ra? - olyan félénken kérdezi, hogy azon beszarsz geci de mégis egy féloldalas mosolyt elengedek.

-Én fel de Kook nem biztos. - full nyugodtan mondta el a kőkemény igazságot Byun.

-Tudod feltalálták az ébresztőt de agyhalott. - kicsit bunkon, de elmondtam. De igen 8-ra elkészülök én is. De hol lesz a találkozó hely? - tudakoloztam (írói megjegyzés: létezik ilyen szó 😂😂?) meg.

-Az egyetemben elötti parkban a szőkőkútnál?

-Rendben. - válaszoltuk szinte egyszerre Baekkel.

*időugrás: Szombat reggel*

Tegnap miután megbeszéltük mindent mindenki ment a dolgára. Én kivetelesen aludni. Még az ébresztő előtt felkelltem így, gyors elvégeztem a reggeli rutinomat és kikapcsoltam az ébresztőmet. Öltöztem és indultam is el a találkozó helyre.

7:55 van és csak Baek és én vagyunk itt... vagyis elszóltam magam mert már jöttek a lányok is.

-Sziasztok. Jó reggelt! - mondták egyhangúan.

-Sziasztok. Nektek is! - szinte egyszerre mondtuk Baekkel.

-Ha lehet kérdezni hova megyünk? - probáltam kitudakolni, hogy hova megyünk, de sikertelenül.

-Az majd titok lesz. De egy dolgot kérünk tőletek. Ahova megyünk ne mondjátok el senkinek se. Világos?! - mondta el gyors Erin.

-Rendben. - kicsit félbe de beleegyeztem. Baek csak bólogatott.

Kb olyan 20 perces séta után megérkeztünk a helyre ahova utunk vezetett. Azura csak halál nyugodtan belép a házba és elüvölti magát.

-Csók a családnak. Megjött a 4 jómadár.

-Csókolom. Ági van? - üvölti Erin. Ezek mit szívtak?

-Csókolom. Képzeld el nincs Ági de BTS van. - mondja kedvesen Jin.

-Gyertek beljebb fiúk. - invitált be minket Azura.

Baeknek és nekem az állam valahol a földnek a magjánál lehetett annyira leesett az állunk.

-Sziasztok. - köszöntünk a fiúknak. Na jó Azura és Erin ajánlom, hogy kurva gyorsan elmagyarázátok mi a jó kurva édes anyámat keresünk mi itt a BTS dormban?! - förmedtem a két lányra akik csak kuncogtak rajta. Ezen mi olyan vicces?

-Figyeljetek. Ezzel szerettük volna megköszönni mind azt amit eddig értünk tetettek. És ha lehet az állatokat szedjéte fel mert még a végén leszálló pályának nézik a bogarak azt. - kuncogta el a végét Azura.

-Nem kellett volna. Ez csak természetes mivel 1 újjak vagytok 2 pedig a barátaink vagytok. A mondatomat egy ismerős hang zavarta meg.

-Szia Jungkook.

-J-J-Jimin?

Sziasztok drágáim😁. Itt az új rész, ahogy igértem😉. Remélem tetszik mert ha igen vote-olj és commentelj🤗. Addig is legyetek jól ha tudtok😄😄. A kövi részben találkozunk😙😙. Jó olvasást és szórakozást😘😘

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now