Elrabolva 2.rész

383 32 1
                                    

Trágár szavak!! Csak saját felelősséggel!! Bántalmazás lesz benne!! Jó olvasást és szórakozást😊😊!

Jungkook pov:

Amint felébredtem mindenhol sötétség uralkodott, és még a fejem is fájt. Megprobáltam kiszabadulni, de nem sikerült mert a kezemet meg a lábamat is összekötözték. Csak adtam az istennek hálát, hogy ágyon ülök és nem a hideg kövön. De hány óra? Milyen nap van? És hol vagyok? A gondolkodásomból az ajtó nyitodás zökkent vissza.

-Látom felkeltél. - mondja az ismeretlen... Lány?

-Ki vagy és mit akarsz tőlem!? - szólók egy picit erélyesebben a kelleténél amire csak elkuncogja magát.

-Az egyik rajongód! Én csak magamnak akarlak! - hallani lehet a hangjában, hogy az agyában valami nincs rendben.

-Engedj el! Keresnek a rendőrők már engem! - mondom szerintem a lehetetlent.

-Már legalább 3 napja elraboltalak! És még mindig nem találtak meg! Szerinted kerenek téged?! Szerintem észre se vették, hogy eltüntél! - förmed rám mire egy picit összébb húzom magam.

-Hány éves vagy? - csuklik el a hangom a félelmem miatt.

-15 éves vagyok. És most már az enyém vagy! Csak legyél jó kisfiú és maradj veszteg! - mondja full higgadtan és már be is csukja az ajtót de előtte felkapcsolja a lámpát, hogy azért lássak valamit.

Amint kiment az arcomon egy könnycsepp gördül le utána a második és így tovább. Nem tudtam megállt parancsolni a könnyeimnek, és elkezdtem zokogni. Oh istenem miért történik ez velem?! Mit tettem én? Jimin... Kérlek siess! Félek!

~2 héttel később~

Legalább 2 hete rabolt el ez az elmebeteg kislány. Csak épp, hogy kaptam ételt meg innit. Szerintem legalább 10 kilót lefogytam ez idő alatt. Kaptam egy nagyon vékony takarót, hogy azért ne fázzak meg, de hiába. Már érzem, hogy valami nem jó. A gondolkodásomból az ajtó nyitódása zökkent ki.

-Hoztam ennit! Meg egy kis vizet, hogy ne halj meg! - mondja önelégült mosollyal mire én csak jobban összehúzom magam. Elengedlek de el ne merj szökni! - üvölt rám mire én csak egy aprót bólintok ő meg csak egy 1000 wattos mosolyal néz rám.

Amint kiment egyből megnéztem mit hozott. És mint mindig száraz kenyeret és vizet. Jobb mint a semmi így gyors megeszem mielőtt visszajönne. Amint megettem meg megittam gyors visszamásztam az ágyra. Pont időben mert pont most jött be.

-Ügyes kisfiú vagy! - mosolyog rám mint egy elmebeteg. Most meg visszarakom rád a köteleket. Ne merj semmit se csinálni! Értetted?! - förmed rám ismét mire én csak bólintok.

Aznap este amikor épp bealudtam volna kivágodott az ajtó és a kiscsaj jött be rajta. Kicsit idegesen jött felém mire én csak összébhúztam magam mert nem tudom mit akar velem csinálni. Ide ért hozzám és valami kendőt rakott a szám elé mire elvesztettem az eszméletemet.

Másnap reggel a falnal döntve magzat pózban keltem fel. Épp, hogy felkeltem már nyílt is az ajtó.

-Ugye azt tudod, hogy jó vagy az ágyban? - mondja önelégült fejjel.

-T-Tessék? - akadok ki. Ezt, hogy érted? - tapintok a lényegre.

-Úgy, hogy tegnap bealtatóztalak és vonaglottam rajtad mert nekem ahoz volt kedvem. - szemrebülés nélkül nyügi ki.

-De ez miért jó neked?! - förmedek rá mire ő csak rámcsapta az ajtót.

Lassan letelik a szabadságunk és én nem tudok semmit csinálni csak azt, hogy imádmozok, hogy megtaláljanak a fiúk. Lehet igaza van a lánynak, hogy felse tűnik nekik, hogy eltüntem. Oh Jimin kérlek gyere ments meg!!

Jimkn pov:

Lassan 3 hete eltünt Jungkook és még semmi hír arról, hogy megtalálták. És lassan vége van a szabadságunknak. Én vagyok a hibás azért, hogy elrabolták. Mindenért én vagyok a hibás mindenért! Ha jobb pasija lennék akkor ez nem történt volna meg! Az önostromolásomból Namjoon hangja rántott vissza a valóságba.

-FIÚK! LÁNYOK! MEGTALÁLTÁK JUNGKOOKOT! MEGVAN HOL VAN A HELY AHOL TARTVA FOGJÁK! - üvölti fel mire én már secperc alatt a nappaliban vagyok.

-És hol van?! HOVA VITTÉK?! MONDJ MÁR BŐVEBB INFORMÁCIÓT! - üvöltök rá Namjoonra mire mindenki itt termet.

-Arra vártam, hogy mindenki ideérjen. És itt a városban van. Szüolnak az egyik kis eldugott raktár területén van! Na menjünk mert a kommandósok és a mentősők ott vannak! Ja és Jimin te bemehetsz a mentősőkkel Jungkookhoz! - mondja el egy szuszra mire mindenki elkezdett öltözni.

Ne aggódj Jungkook már megyünk érted! Oh istenem add, hogy ne legyen semmi baja!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt vagyok a következő résszel🙄🙄. Remélem tetszik ha igen vote-olj és commentelj😀😀! A következő részben találkozunk addig is legyetek ha jók ha tudtok🙂! Sziasztok😉😉!

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now