Elrabolva 1.rész

449 31 4
                                    

Trágár szavak! Csak saját felelősséggel! Jó olvasást és szórakozást🙂🙂!

Jungkook pov:

Hajnalban azaz hajnali 3-kor arra keltem fel, hogy fázok. Remek. Ennél jobb keltést nem is kérhettem volna... De egy jó van benne, hogy mától számítva 3 hét szabit kaptunk. Ennek örömére szerintem elmegyek sétálni. 1 azért, hogy ami történt az elmúlt hónapokban azokat rendezgessem. 2 mert így majd talán majd visszatudok aludni.

Amint felöltöztem, írtam egy kis cetlit egyből elindultam. Amint kiléptem megcsapott az a tavaszi hideg amit Márciusban szokott lenni. Amint elindultam előkerestem a füllhallgatomat és a telefonomon lévő zenék közül kezdtem el válogatni. Amint kiválasztottam, hogy melyiket akarom hallgatni egyből eltettem a telefont.

Már jó ideje sétálok mire észbe kapok, hogy Szüolnak a külvárosában vagyok. Gyors előveszem a telefont és megnézem írtak-e facebookon. Amint megnyitom a messengert egyből Jimin chatfeje jelenik meg. Egyem meg hogy aggódik.

Chimem❤❤: Szia. Hol vagy? Aggódok érted! Miért mentél el?

Kuksika😍: Szia. Sétálok. Épp Szüolnak a külvárosában vagyok mert elvesztem a gondolataimban azt csak mentem😂😂. Felszerettem volna egy picit dolgozni az elmúlt hónapoknak a dolgait. Meg hagytam is a nappaliban egy kis cetlit ahova levan írva minden😂😂.

Chimem❤❤: Bazdmeg és tényleg😂. Csak én lehetek ennyire vak😂😂. És még direkt citromsárgára írtál piros tollal😂😂. Reggel van még nekem de nagyon😂😂.

Kuksika😍: Ja vettem észre😂😂. Sietek haza😘😘. Szeretlek❤❤. Hali.

Chimem❤❤: Rendben. Én is téged😉😉. Szióka.

Chimen néha kioffolok. De attól még szeretem. Egyem meg milyen aggódó tipus.

Amint elraktam a telefonomat egyből megindultam haza. Amint befordultam egy sarkon minden elsötétült.

Jimin pov:

Már vagy legalább 30 perce írt utoljára és még mindig nem ért haza. Gyors megcsörgettem de csak a hangposta volt.

-Még mindig nem írt vissza? Nem vette fel? - tudakolja aggódalmasan Nam.

-Nem és kezdek aggódni.

A telefonom pittyegése zavart meg így villámgyorsan feloldottam és amit láttam... Ha Namjoon nem fog meg biztos a földön landoltam volna.

-Jézusom Jimin! Mi történt? - aggódó tekintetével találkoztam.

-Csak nézd meg! - mondtam egy picit eréjesebben. Gyors mennyaszonyi fogásban bevitt a nappaliba mire mindenki kicait furcsán néz ránk.

-Mivan Nam! Megcsalsz Jiminnel?! - könnyezik be Jin.

-Jaj dehogy is csak Jimin majdnem összeestett mert látott valamit. Meg miért csalnálak meg? Ne gondolj rosszra. - nyugtatgatta Namjoon Jint mire Jin egyből leguggolt elém.

-Mit láttál Jimin? - kérdezi remegő hangon. Én csak a kezébe nyomtam a telefont ő meg mindenkit maga köré hívott, hogy megnézzék a videót.

-Azonnal szólók SeJinnek! - adja tudomásunkra RM.

-Én vagyok a világ legrosszabb pasija... - csuklott el a hangom mire Yoongi tarkon vágot.

-Méghogy te rossz pasija vagy Kooknak?! Na ne röhögtess! Állandóan utána mentél miután összevesztettek! Állandóan vigyázol rá! És még azt mondod te vagy a világ legrosszabb pasija?! - förmed rám Yoongi. Az inkább én vagyok az mint te! Ne aggódj megtaláljuk Jungkookot.

-Te sem vagy rossz pasi! Állandóan kedveskedsz nekem meg úgy bánsz velem mint egy lánnyal! Kényesztetsz meg minden! És igaza van Sugának! Megtaláljuk! - förmed rám meg Yoongira Taehyung.

-Itt volt SeJin és elmegy vele a rendőrségre! Odaadtam a telefonodat ha nembaj, hogy tudjanak honnan elindulni a rendőrők! - adja a tudtunkra a dolgokat.

-Jaj Jimin... Jönn hozzám Baekhyun mert időközben ő is Azura, Erin, Sehun és Chanyeol is megjött.

-Egyből te fogod elöször megtudni a fejleményeket oké? - probálja J-Hope belém önteni a lelket de hiába.

Oh Jungkook! Remélem nem bántottak! Mert ha igen akkor soha nem fogom magamnak megbocsájtani!

Sziasztok drágáim🤗. Itt a következő rész😎😎. Ha tetszet vote-olj és commentelj🙂. Találkozunk a következő részben sziasztok😶😘! Legyetek jók ha tudtok🙂🙂. Sietek a kövi résszel😗!

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now