Kibékülés +18

858 45 5
                                    

Trágár szavak!! Saját felelőséggel!! +18-as rész!! Életem első +18-asom kérlek benneteket nézzétek el nekem ha nagyon gagyi lesz😣😣. Jó olvasást és szórakozást😙😙

Jimin pov:

3 órás repülő út után végre a szállodai szobában vagyok. Gyere a papához drága ágy! Amint elterültem a pihepuha ágyban berontanak a szobába a többiek.

-JIMIN A KURVA SZÁDAT TOLLD IDE A SEGGED, HOGY MEGTUDJUK BESZÉLNI, HOGY HOGY BÉKÜLSZ KI JUNGKOOKAL!! - üvölti az ajtóban Yoongi.

-A faszérr kell üvöltözni mint a fába szorult féreg bazdmeg Yoongi! És sorry, hogy elmerek egy hangyafasznyit feküdni! - förmedek rá Yoongira.

-Az istenért Yoongi és Jimin ne veszekedjetek! Mindenki fáradt! De most muszáj ezt megbeszélni mert holnap szépen Jimin és Baekhyun elmentek Jungkook-hoz. - feldulva förmed ránk J-hope.

-Szépen mindenki figyeljen rám és vázolom a tervet! - szól erélyesebben Namjoon. Na szóval holnap szépen Baekhyun ráírsz Kookra, hogy itt vagy Busanban és átmész hozzájuk, de viszed magaddal Jimint. Jimin te bemész a házba Kookhoz. Baekhyun te elmész a szomszéd házhoz és ott vársz rájuk míg nem jönnek ki együtt. Mi addig itt várunk rátok. Minden világos mindenkinek?!

-Igen. - mondtuk egy emberként.

-Ilyenkor annyira szeretlek Namjoon. - megcsókólja Jin gyorsan Mon-t aki pervez mosolyra a száját.

-Na de mostmár mindenki menjen a saját szobájába pihenni mert holnao hosszú napunk lesz! - parancsol ránk SeJin és mondja a megmentő szavakat. És hírtelen beront egy idegen

-BYUN BAEKHYUN A KURVA ANYÁDAT! A FASZÉRT NEM MONDTAD, HOGY KOOK DEPRESSZIÓS PLUSZ BUSANBA JÖTT Ő IS MEG TE IS! - üvölti az idegen srác. Ez meg ki a faszom?

-Elnézést a barátom egy picit hírtelen haragú. Had mutatkozzak be. Én Park Chanyeol vagyok Kooknak és Baekhyunnak a barátja ő pedig itt Oh Sehun... - nem tudta befejezni a mondatott mert az a Sehun gyerek vagy ki közbe vágot.

-Baekhyunnak a pasija. Ja és Baekhyun legközelebb szólj mert már a szobámat miattad átrendeztem.

-Rendben. Köszönöm, hogy itt vagytok.

-Ez alap neked drágám. - és szájon puszilta Baekhyunt.

-Amúgy mi történt Jungkook és közted Jimin ami miatt visszajött a szülövárosába? - kérdezi kiváncsian Chanyeol.

-Elég durván összevesztünk... És most probálom megmenteni a kapcsolatunkat a többiek segítségével. - vázoltam fel neki gyorsan.

-Ja értem. Akkor most már mindent értek. Akkor holnap ha nem baj itt foglak várni benneteket.

-Engem nem zavarsz. Ha Kook örülni fog neked akkor meg végképp nem zavarsz.

-Rendben. Na de Rómeo gyere mert holnap szerintem hosszú lesz a napunk és nekik is.

-TAKARODJATOK KI ALUDNI AKAROK! - förmedem rájuk mire mindenki kimegy. Végre elmehetek fürdeni és aludni.

*Másnap*

9 órára kell átmenni Kookhoz és most van 8:15. Baekhyunnal meg Sehunnal elindulunk most mert legalább 20 perces séta van Kook háza.

*20 percel később*

Itt vagyunk Kooknak a házánál és nekem földbegyökerezett a lábam. Görcsben áll a hasam. Minden bajom van, de mindent megkell tennem azért, hogy Kookkal végre újra együtt lehessek.

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now