Bonyodalom 2.rész

589 50 5
                                    

Trágár szavak!! Saját felelősségel!!

Jungkook pov:

Amint mindenki elfoglalta a helyét SeJin elkezdte mondani mi a helyzett.

-Figyeljetek. Van egy hatalmas problémánk. Valaki lefotozta Jungkookot és Jimint, hogy valahol kézen fogva mennek, és ez a kép fent van Instagrammon, Facebookon és Twitteren. És a cég azt akarja, hogy ti Jungkook és Jimin szakítsatok vagy maradjatok de nem találkozhatok soha többé csak facebookon beszélhettek írásban vagy videó hívás vagy chatben. - mondja el szuszra SeJin full vörös fejjel. Na nekem se kellett több kirobogtam a kertbe, hogy egy picit lenyugodhassak és tisztán lássam a dolgokat.

-JUNGKOOK ÉN MEGMONDTAM, HOGY NEM LESZ JÓ ÖTLET AZ, HOGY KÉZEN FOGVA MEGYÜNK AZ UTCÁN!! - rohan ki Jimin a kertbe.

-SZERINTED TUDTAM, HOGY EZ LESZ?! HMM?! MEG AMÚGY TE IS BELE MENTÉL ÚGYHOGY NE CSAK ENGEM HIBÁZTASSÁL! - förmedek rá. Hát faszom bazdmeg ne csak én legyek a hibás érte.

-HÁT BASSZALAK TEHERBE BAZDMEG! AZÉRT MENTEM BELE, HOGY NEKED JÓ LEGYEN IGEN ESZES! Fhu már bánom, hogy megismertelek és, hogy beléd szerettem! Bárcsak ne keveredtél volna az életembe! - üvölti nekem azokat a szavakat amiktől a szívem hasad meg.

-Jó oké akkor felszívodok, hogy neked jó legyen oké?! - elhalo hangom rohantam vissza a lakásba, hogy tudjak öltözni és elmenjek innen. Ha azt akarja, hogy eltünjek az életéből akkor megkapja. Vissza megyek Busanba anyumékhoz! Azt akkor rinyáljon! Meg is beszélem velük!

Visszatértem a kollégiumba és csak a sport táskámba pakolok ruhákat mert nem megyek végleg vissza Busanba csak egy kis időre. Hála az istennek, hogy anyum eltudta intézni, kitudjon venni 3 hétre a suliból.

Na táskám, útlevelem, telefonom és a füllhallgatom megvan indulhatok is a reptérre, hogy megvegyem a repülőjegyet Busanba.

*4 órával később*

Végre Busanban vagyok. Jaj de rég voltam már itt Busanban meg úgy alapból otthon. Most épp haza tartok taxival. Csak nem értem Chimet, hogy akkor miért jött velem össze. A sok kellemes és jó emléktől patakogban folytak a könnyeim.

Végre itthon vagyok. Bese léptem a lakásba, de már az édesanyám már ölelget.

-Szia Jungkook. Hogy hogy haza jöttél? Jézusom te sírtál? Mi történt? Ki bántott? Csak mond el ki bántott azt agyonverem esküszöm az életemre. Na mond mi a baj?

A rengeteg kérdésre nem tudtam válaszolni hanem csak anyám nyakába bujtam és csak zokogni tudtam. Eommám fnagy nehezen, de behozott a házba és felvitt a szobámba. Leültetett az ágyra és csak hagyta, hogy kisírhassam magam.

*vissza az időben: 4 órával előbb, Szöul*

Jimin pov:

-TE GYÁRILAG FOGYATÉKKAL ÉLŐ MI A FASZRA VOLT EZ JÓ, HOGY ENNYIRE MEGBÁNTOTTAD?! HM?! ÁRULD MÁR EL DRÁGA BÁTYJÁM!! - üvölt velem a hugom. Nem tudtam azzal foglalkozni, hogy a többiek itt üvöltöznek velem hanem csak arra, hogy hova mehetett el Jungkook.

-Na elég legyen! Nem látjátok, hogy mennyire maga alatt van! Jó igen összevesztek igen olyanokat vágtak egymáa fejéhez amit nem kellett volna, de minden párkapcsolatbam vannak ilyenek. Ugye Jin? - mondja egy picit feldultan Namjoon. Ilyenkor áldom az istent, hogy ő a laeder és egyben az "apánk".

-De pontosan. Ezért nem kell Jimint mégjobban megbántani! Tudja, hogy elbaszta a dolgot nem kell jobban az orra alá dörgölni! Inkább azon izguljunk, hogy hol lehet Kook! Baekhyun probáltad felhívni?

-Igen probáltam, ki van kapcsolva. És igaza van Namnak és Jinnek. Hadjátok egy picit hadd nyugodjon meg. Mikor az ember ideges akkor nem tudja mit csinál. Na most velük ez van. De én megnézem, hogy vissza ment-e a kolliba és körbe nézek a suliban is. - mondta higgadtan Baek.

-Megyek veled. - mondta neki Erin.

-Figyel Chim. - mondja lágy hangon Jin és én csak felemelem rá fejem. Ne aggódj velünk is megtörtént jó párszor Namjoonal, hogy összevesztünk. Ezért nem kell magad alatt lenni oké? Inkább izgulj, hogy meg legyen Kook oké? - szinte dalolászva mondja nekem amitől a könnyeim utat engednek maguknak és elkezdek zokogni. Remélem jól van és a kolliban lesz...

*2 héttel később*

2 hét telt el a nagy veszekedés óta és Kook nem jelentkezett. Lassan Baekhyun, Azura és Erin ideköltöznek, hogyha életjelet add magáról Kuksim akkor itt legyenek. Én ez alatt a 2 hét alatt alig ettem, ittam és mély depresszióba estem. A gondolataimból Baekhyun üvöltése szakított meg.

-JUNGKOOK MOST ÍRT FACEBOOKON, HOGY FELHÍV VIDEÓHÍVÁSBAN!! - üvölti fel az emeletre Baek. Na nekem se kellett több már sprinteltem le a nappaliba, hogy halljam Kuksinak a hangját.

Miután mindenki itt termet 1 perc alatt Baek felhívta Kookot.

*Telefonálás*

-Szia Baekhyun. Tudom, hogy legalább 2 hete eltüntem, de kellett nekem egy kis idő míg feldolgozzam azt, hogy Jimin mit mondott nekem.

-Szia Kook. Te barom hol a faszomban vagy? Aggódtunk ám érted. Jimin meg enyhén szólval depressziós lett amiatt, hogy nem jelentkeztél. És elhiszem, hogy kellett legalább egy kis idő, hogy tudj gondolkodni. Na de hol vagy? Épségben vagy?

-Tényleg depressziós lett Jimin? - kérdezi meglepődve.

-Igen elég durván. Baszik ennyi meg inni. Csak ritkán eszik és iszik. A szobáljából meg nagyon ritkán jönn ki. Már azon gondolkodtunk Nammal, hogy hívunk hozzá pszichológust. Na de hol vagy?

-Vissza jöttem Busanba és édesanyám kivett a suliból 3 hétre. És most anyuméknál vagyok úgyhogy nem kell aggódni jól vagyok. Testileg jól vagyok de lelkileg nem.

-Hála az istennek. Majd még beszélünk oké? Most leraklak oké?

-Oké. Szia. Jó volt újra hallani a hangodat.

-Neked is. Szia.

*Telefonálás vége*

-SEJIN GYORSAN DE KURVA GYORSAN FOGLALSZ NEKÜNK 10-NEK HOTELSZOBÁT BUSANBA MEG REPÜLŐJEGYET ODA!! - adom is a parancsot ki SeJinnek aki aprót bólint és már végzi is a dolgát.

-MI MEG 9-CEN KEZDJÜNK EL PAKOLNI ÉS TAKARODUNK BUSANBA, HOGY VISSZAHOZZUK KOOKOT!! - adom ki a parancsot a többieknek akik már sprintelnek is a szobájukba pakolni. Na akkor hozzuk vissza Kookot.

Remélem megtudom még menteni a kapcsolatomat Jungkookal.

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt is lenne a következő rész😎😎. Remélem tetszik ha igen akkor vote-olj és commentelj😘. Addig is legyetek jók ha tudtok😄😄. Találkozunk a következő részben sziasztok😘😘.

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now