Az első egyetemi nap

1.5K 73 4
                                    

Trágár szavak lesznek benne!!! Saját felelőséggel!!

Junkook pov:

Augusztus 31.-e van. És hajnali 2. Minő meglepetés, hogy itthon Busanban hajnali 2-kor kell, hogy felkeljek, hogy elérjem a 9 órási gépemet ami a fővárosba visz és Szeptember 1.-vel elkezdődjön a poklok pokla. És minő meglepetésemre pont a szülinapomkor kezdődik az a retkes kurva iskola. 2 dolog miatt utálom de nagyon a sulit. 1 nem lehetek a családom közelében 2 a szülinapomkor kezdődik el a szenvedés. És miért pont 31.-én megyek vissza a Szüolba? Mert elkell foglalnom a kollégiumi szobát és még bekell vásároljak ha lesz szobatársam. Ami eddig a 3 év alatt mindig Bacon volt az remélem idén is ő lesz az. De 2 dolog miatt meg szerettem a sulit bármennyire is hangzik hülyén. Az 1-gyik az, hogy találkozhatok Baekkel 2 meg az, hogy az, hogy a fiatalabbakat mint mindig szívathatom. Igen én vagyok a suli fene gyereke mert eddig még a foci kapitányt is megvertem. Ja meg bemerek szólni a tanárnak ami miatt sokszor kerülök a Dirinek az irodáljába de mivel ismer és tudja milyen vagyok mindig megúszom a büntetést úgy, ahogy Baek is. Jaj még vissza emlékszek amikor 3 most már 4 évvel ezelőt megismertük egymást..
*Vissza emlékezés a múltra*

"-Jeon Jungkook! -üvölti a kollégium igazgatója.
-Jelen! -üvöltöm vissza. Csak könyörgöm valaki normális, barátságos és egy kicsit lököt szobatársat kapjak!! Könyörgöm istenem!!!
-Byun Baekhyun lesz a te szobatársad! És a ti szobátok a 4-es!! Ami itt a földszinten található a folyosó végén jobbra! -üvölti.
Remélem normális lesz és nem kell összevernem, hogy normális legyen mert akkor agyfaszt kapok már most!

*2 órával később*

Végre a szobánkban lehetek ami olyan volt mint valami kis lakás baszki. 1 mosdó 2 fürdő. Nappali, előszoba, konyha és legutolsó sorban 3 hálószoba.
Na még jó, hogy ketten vagyunk és nem hárman lesz hova rakni majd a böröndöket. És gyönyörű volt. Olyan volt mint én kb. Fekete és fehér. Beszarsz azt hittem valami lepukkant szar szoba lesz ez helyet ez a gyönyörű "kis lakás" fogad! Na de Kook bekéne mutatkozni! Jaj de utálom ezt amikor bekell mutatkozni. Na de essünk túl rajta!
-Szia az én nevem Jeon Jungkook. Na és téged, hogy hívnak?
-Szia az én nevem Byun Baekhyun és 16 éves vagyok. Na és te hány éves vagy? Dik nem gondoltam volna, hogy ennyire kedves és cuki lesz.
-Én is 16. És te honnan jöttél, hogy kolis lettél? Na lehet ez normális ember és nem kell agyonvernem, hogy nem tud normális lenni.
-Itt lakom a városban. És te?
Na jó ez egy kicsit fura. Itt lakik a városban és kolis? Na ezt ne hagyhadtam annyiban.
-Én Busanból jöttem, hogy itt tanuljak a rajzszakon. Na és hogy hogy kolis lettél annak ellenére, hogy itt laksz a városban? És te melyik szakon tanulsz? Szerencsétlent megbombázom a kérdéseimmel.
-Azért lettem kolis mert nekem így könnyebb a suliba járnom és nem kell korán kellnem na jó annyira korán kellnem, hogy beérjek időbe a suliba. És én is a rajzszakon tanulok tovább méghozzá az A-ba na és te?
Lesz legalább 1 ismerősőm ezen a kurva iskolában.
-Én is abba az osztályba járok! Jeeej legalább lesz valaki akit ismerek az osztályból!!
-Nem szeretnénk leülni a kanapéra és ott folytatni a beszélgetést mint az előszobában? Na már is egyhúron pendülünk.
-Én is azt szerettem volna mondani mert már fáj a lábam a sok állástól. (nem félre érteni😂😂)
-Na akkor nem vagyok vele egyedül!"
És így történt meg az, hogy Baekkel azóta is jóban vagyok meg plusz így lett a legjobb barátom.

*Vissza a jelenbe*

Hajnali 4 óra és végre készem vagyok a pakolással. Azt hittem soha nem leszek vele kész. Jaj ne kihagytam a világ legfontosabb dolgát a táskából!! Amin az életem van! A laptopomat meg a fej és füllhallgatom meg a powerbankot és még sok mást. Na akkor folytassuk a pakolást...

*2 órával később*

Na most már tényleg minden meg van ami kell abba a redvába. Na akkor irány fürdeni! De előszòr megnézem itthon vannak-e a szüleim.
Hát ahogy elnézem szokás szerint nincsenek itthon. Habár már megszoktam, hogy sosincsenek itthon. A szüleimen kivűl van egy bátyám aki kint él Amerikában. A családből egyedül a faterommal nem jövök ki jól. Anyámmal nagyon sok mindent meg tudol beszélni na de a bátyámmal.... Ha a világ másik végén van mindig tudja mikor kell nekem a segítség és, hogy mikor kell felvidítania. Ezért szeretem ennyire őket. Na apámmal minden szaron összeveszünk. De a legnagyobb veszekés az az egyetem miatt volt. Fhu nem is akarok rá vissza emlékezni arra a 1 hétre ami volt.... Na de most már menjünk el fürdeni!! Megengedem a vizet és beállítom a megfelelő hőfokra és neki álltam fürdeni. Szeretem magamra folyatni a vizet de most nem lehet mert időhőz vagyok kötve sajnos. Ezért gyors lefürdők leviszem a 2 böröndömet a nappaliba és neki állok valami reggelinek. Benyitok a hűtőbe, hogy mi van és a szokásosnál maradok: Gabonapehelynél. Gyors megeszem fogat mosok gyors, felveszek valami normális göncöt és megyek is a reptére szokás szerint egyedül. Megszokhattam volna, hogy ilyenkor nem segítenek.

*Reptéren*

Majdnem lekéstem a gépet de hála a jó égnek nem késtem le.
*A sulinál*
Időben odaértem az elígazításon, hogy ki kivel lesz és szerencsémre Baek is ott volt és ő lett idén is a szobatársam és most is ahogy eddig 3 éven át a 4.-es szobát kaptuk meg. Ahogy vége lett annak a szarnak egyből bementünk a szobánkba és egymásra ugorva öleltük meg egymást. Idén se kell már év elkezdése előtt megvernem valakit. Na akkor go a boltba bevásárolni kajáért és piáért.

*másnap*

Baekhyun pov:

Tegnap nagyon megörültem mikor ismét Kookot kaptam meg szobatársnak nem valami csitri kurvát vagy egy himringyót. De ma reggel az ébresztőmnek a visítására keltem. Kinyomtam és megnéztem mennyi az idő és még csak 7 óra kereken és csak most keltem fel de már a nap végét várom mert péntek van és még 2 napot eltölthetek úgy, hogy nem kapok legalább 100x agyfaszt a többiektől vagy a tanároktól. Na de gyors felkeltem elmentem gyors zuhanyozni rendbe raktam magam és már mentem is reggelizni és csodák csodájára Kook is elkészült de úgy, hogy menet kész volt úgy mint én. Ez mit szívott, hogy ilyen korán fent van? Pedig nem is csaptam zajt... Na mind1. Biztos örül neki, úgy ahogy én is, hogy péntek van és utána még 2 nap szabit kapunk.
-Szia jó reggelt! -mondtam jó kis komás fejjel és reggeli hangomon.
-Szia neked is! -köszönt vissza úgy ahogy én jó kis komás fejjel és reggeli hanggal. Na akkor ő se van még a toppon.
-Hogy hogy ilyen korán fent vagy? -kérdeztem meg mert ilyenkor nem szokot fent lenni.
-Tudod te mennyi az idő? -kérdezi meg halál nyugodtan.
-Nem nem tudom. Miért mennyi? -kérdezem meg egy kicsit aggódva. Előkapja a telóját és felém mutatja.
-7:35?! -kiáltok fel. Jézusom már ennyi az idő?!
-Igen és csak azért vagyok fent ilyenkor mert megint azt a kurvát kapjuk és ne kezdjen el rikácsolni reggel, hogy elkések.
-Ja értem. Így már értem miért vagy fent ilyenkor. Ja és adom amit mondtál. Elkezd rikácsolni kihajítom az ablakon. Na erre a kijelentésemre elkezdett szakadni a röhögéstől.
-Akkor segítek neked ne aggódj. -mondja sírva röhögve.
-Na ha kiröhögted magad akkor öltözz azt menjük ahoz a ribanchoz. -mondtam már én is röhögve. Nagy nehezen összepakoltunk, felöltöztünk azt mentünk is a suliba. Jaj de nem várom ezt a szart bazki. Most jutt eszembe, hogy ma van Kookinak a szülinapja.
-Ja amúgy boldog születés napot! 20 éve, hogy megszülettél! Kéne valami ajándék neki...
-Köszönöm! Na ehez aztán kurva nagy matek kell, hogy kiszámold mennyi vagyok! -mondta kuncogva. Egyszer még elütőm ezt a gyereket komolyan mondom. És már bent is vagyunk a termünkben és kezdődjön a pokol...

*4 órával később*

Junkook pov:

Azt hittem soha nem lesz vége ennek a napnak!! Az a sarki kurva geci ládája bazdmeg a semmiért megbüntet ezért hétfön 8 helyet 7-re bekellj jöjjek. Ja és elfelejtettem mondani, hogy lesz egy új osztálytársunk is és őt kell gyors körbe vezetnem. Imádom mikor azt hiszi, hogy becsicskulok neki... Na mind1 nem agyalok rajta. Gyors lefürdők és megyek aludni leszarom, hogy mégcsak 12 van de kurva fáradt vagyok... Nem akarom azt a hétfői napot...

Sziasztok. Meghoztam nektek az új részt remélem tetszik. Ha igen Vote-olj egyet és írj kommentett. Majd holnap hozom az új részt addig is jó olvasást azt jó szórakozást rajta😘😘.





Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now