Igazság az érzelmekről

689 55 7
                                    

Trágár szavak!! Saját felelőséggel!!

Jungkook pov:

Másnap arra keltem fel, hogy Jimin az arcomat círogatja. Mint egy macska úgy kezdek el nyávogni közben nyújtozkodok.

-Jó reggel Kuksim. - nyomot egy apró puszit a homlokomra.

-Neked is. Hogy aludtál? - kérdezem apró kiváncsisággal a hangomban.

-Jól. Melletted tökéletesen. Na de gyors öltözz fel utána menj le a nappaliba, mondani kérdezni szeretnék valamit kérdezni.

-Rendben. De mit ha szabad tudnom? - próbálom kicsikarni belőle de sikertelün.

-Na azt majd meglátod. Na öltözz te lustaság. Én addig összeszedek mindenkit.

-Rendben. - mondtam és azzal a lendülettel ki is lépet a szobából. Tegnap este... tényleg leszopott Jimin. Én csak álmodozok. De mit akar kérdezni? Ha felöltözök és lemegyek akkor megtudom.

Mire felöltöztem és lementem addigra szinte mindenki lent volt a nappaliban kivéve Hopot, Taen és Baekken kivűl. Olyan 2 percet se kellett várni és már jöttek is le Jiminnel az oldalukon. Mi a jó istent akar ez kérdezni?

-Na szóval ez inkább Kook felé szeretném irányítani a szót csak szerintem jobb ha ti is itt vagytok. Jeon Jeon Guk leszel a pasim? - kérdezi félve a választól, a többiek sokkolva én meg köpnyi-nyelni nem tudok. De egy választ muszáj vagyol kinyögni... Csak ne remegjen meg a hangom a sírás határtól meg ne dadogjak mint egy... na jó erre nem tudok kitalálni valami jó hasonlatott.

-I-I-Igen. - dadogva, elcsukló hangon de kinyögtem a választ Jiminnek aki örömében a nyakamba ugrott zokogva. Én se tudtam tovább tartani magam és utat törtem a könnyeimnek. A többiek ujjongtak és azt üvöltették, hogy SOKÁIG!!

-JIKOOK IS REAL!! - üvölti el magát Baekhyun mire mindenki egyhangúan azt mondja, hogy igaz. Hát én beszarok rajtuk. Na de Jiminnel elváltunk egymástól és megcsókóltuk egymást mire a többiek elkezdtek "Ú"-ni. Mi csak Jiminnel egy sunyi mosolyra húztuk szánkat és egyszerre szólaltunk meg.

-Jin és Namjoon csókóljátok meg egymást, ha már ti is együtt vagytok legalább 4 éve. - és mi csak ott voltunk sunyi mosolyal a többiek meg csak nézték a reakciójukat. Ők csak elmosolyogtak és megcsókólták egymást. A többiek csak újjongtak mi csak ott ültünk a kanapén Jiminnel az ölemben, és néztük a többieket. Amint befejezték mindenki személyesen is sokáigot kívántak azt szét is szorottak, csak Namjin és mi Jiminnel maradtunk lent a kanapén.

-Na megmondtuk, hogy nem kell félned Jimin, hogy mit mond Kook és a többiek. - szinte egy emberként mondták el. Én meg csak kérdőn néztem fel hol Jinnékre hol pedig drága páromra.

-Ja csak, hogy értsd Kook miről van szó. Jimin elkezdett azon sírni és egyben félni, hogy mi lesz a reakciód, a többiek reakcióitól meg persze attól is, hogy hirtelen egy számára idegen érzés kerítette hatamába. - mondta el Jin egy szúszra mire Jimin rák vörös fejjel tanulmányozta a földet.

-És mit éreztél Jiminie? Ha szabad kérdezni? Jaj egyem meg mennyire zavarban van. Hát majd megzabálom.

-O-O-Olyan volt m-m-mintha pillangók l-l-lettek volna a h-h-hasamban. M-M-Meg ha a közelemben voltál szaporábban vettem a levegőt a szívverésem felgyorsult, és a vérnyomásom olyan 200 lett. - mondta egy picit megszeppenve és félve. Egyem meg annyira zavarban van, hogy elkezdett dadogni. Ezen csak NamJinnék csak kuncogni tudtak.

-Jó oké akkor nem csak én éreztem ezeket. Akkor ez a szerelem érzete? - kérdeztem Jintől aki csak egy aprót ami azt jelenti, hogy igen. Mi csak Jiminnel egymásra néztünk, és a homlokunkat egymásnak döntötük, úgy mosolyogtunk egymásra.

-Szeretlek. - mondtuk ki egyszerre mire Jinnék is meg mi is elkezdtünk nevetni. Ez a nap nem is lehetne jobb.

Remélem a jövöben nem lesz baj abból, hogy mi együtt vagyunk Jiminnel. Vagy mégis...

Sziasztok drágáim. Még egyszer boldog újévet kívánok nektel😚😚. Remélem tetszet ha igen vote-olj és commentel 😄😄. Addig is legyetek jól ha tudtok😁😁. Jó szórakozást és olvasást😘😘. Találkozunk a következő részben sziasztok🤗🤗😘😘.

Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now