A Bonyodalom 1.rész

564 45 0
                                    

Trágár szavak!! Saját felelősséggel!!

Jimin pov:

Már lassan 2 hete vagyunk eggyütt Kuksimmal. El sem hiszem, hogy ugyan úgy érez mint én iránta. Péntek van és reggel olyan 8 óra fele lehet az idő mikor az álmomból egy örjöngő Rap Mon jönn be... a faszt ront be a szobába.

-JIMIN A KURVA SZÁDAT!! TAKARODJ LE A NAPPALIBA!! VÉSZHELYZET VAN!! RÓLAD MEG JUNGKOOKRÓL VAN SZÓ!!! KELJÉL!! - üvölti a az ajtóból, hogy felkeljek. Amint meghallom, hogy rólunk van szó egyből kipattantam az ágyból mint egy szöcske és sprintelek le a nappaliba.

-MI A FASZ VAN!!! MIT CSINÁLTUNK KOOKAL?! MILYEN VÉSZHELYZET VAN?! - szinte torkom szakadtából üvöltök a többieknek akik már itt vannak.

-Figyelj nyugodj meg. Tudom könnyű mondani, de most tényleg nyugodj meg. Mindent elmond a menendzser, elhozta a 4 jó madarat az egyetemről. Rendben? Addig gyere menjünk ki a kertbe, hogy letudj nyugodni.

Ilyenkor annyira szeretem Jint, hogy most is annyira nyugodtan kezeli a helyzetett, és probál megnyugtatni.
-Rendben. - elcsuklott a hangom mert már a sírás határán vagyok. Mit csináltunk Kookal? Nem csináltunk semmi feltűnős dolgot... Akkor mit csináltunk?

Jungkook pov:

Ma reggel a lehető legszarabb órával kezdünk... Azzal a kurva föcivel. Éljen!

Unottan kikeltem az ágyból es beviharosztam a fürdőbe, hogy a reggeli rutinomat megcsináljam. Amint végeztem visszamentem a szobába, hogy kiválasszam a mai ruhámat. Kb olyan 5 perces keresés után megegyezve magammal vettem ki egy fekete szaggatott nadrágot, és egy fekete alapon fehér felíratos adidas pólót. Amint összepakoltam a táskám azzal a lendülettel mentem, és vettem fel a hosszúszárú bakancsomat és már mentem is föcire.

Kb az óra közepén járhattunk amikor a Jiminéknek a menedzsre lépet be a terembe.

-Jó napot kívánok. Elnézést az óra megzavarásáért, csak annyit szeretnék, hogy Erin Kim-met, Kim Azurát, Byun Baekhyunt és Jeon Jeon Gukkot szeretném elvinni őket. - kicsit frusztráltan és idegesen de kinyögte SeJin.

-Rendben. Vigye őket. Csak vigyázzon rájuk. - nyögte ki a kurvák kurvája.

-Rendben. Köszönöm. Na akkor gyerekek öltözzetek és megyünk.

Nekünk se kellett több. Amint meghallodtuk a tanár engedélyét máris összekapoltunk és már sprinteltünk ki a teremből.

*egyetem előtti park*

-Sziasztok. Vészhelyzet van. Ezért hoztalak el benneteket el az egyetemről. De még mielőtt elindulnánk most közlöm, hogy majd a dormban elmondom mi a felállás (nem félre érteni😂😂) . Mi csak bólintottunk egyet és már indultunk is a fiúkhoz.

Amint beértünk én gyors ledobtam magamról a cipőt, dzsekit, táskát és már mentem is be a házba, hogy szorosan magamhoz öleljem Chimet. Amint meglátott már úgy ugrott a nyakamba mint egy 5 éves. Nagyon szoritott az ölelésében, de én se hagytam annyiban. Amint leültünk már SeJin elkezdte mondani mi a helyzet.
É

s amiket mondott azon mindenki lesokkolodott.

Pedig annyira óvatosak voltunk...

Sziasztok drágáim😄😄. Itt is a következő rész🙂🙂. Remélem tetszik ha igen vote-olj és commentelj😗😗. Legyetek jók ha tudtok és a következő részben találkozunk sziasztok❤😗😘😘


Rajongóból csapattárs Jikook FF (Befejezett)Where stories live. Discover now