Egy kis pia senkinek sem árt 2/2

656 51 39
                                    

❗️Itt is ugyanaz vonatkozik mint amiz az előzőnek az első pár soraiban elmondtam.🔞❗️

"Ebben a pillanatban megérkezett Toby, 2 hatalmas nagy szatyorral. Kikerekedett szemmel bámulta, ahogyan a vaksi zabál egy gyereket, a kezem tiszta vér, a bohóc meg csak egy szál alsóban van."

▪️Jeff szemszöge▪️

-Nem ú-úgy volt, hogy együtt ke-ezdünk bulizni...?-mondta szomorkásan a tikkes- Amú-úgy meg mi a-az a halott gye-erek ott?- Nézett félig felvont szemöldökkel a vaksira.
Szóra nyitottam a szám de a bohóc megelőzött:
-Figyike, Tobyka. Te szépen meglovagoltad Clockie kisasszonyt, vagy ő lovagolt meg téged, tökmindegy, a lényeg az, hogy nekünk is kell a szex. Elmondom mi történt. Szépen megkúrtam a kiscsajt, Jeffy fiúka egy kicsit szétvagdosta, Jackie fiúka meg falatozik belőle.-mondta a bohóc olyan nyugodt, és normális hangnemben mintha az időjárásról papolna.
-Ja.....ok- mondta egy kis fáziskéséssel a tikkes.
-Hagyjuk most ezt!!-mondtam izgatottan- Hoztál piát?????- kérdeztem izgatottan tapsikolva, a szememet le nem véve a Toby kezében lévő szatyrokról. Igazából izgatott voltam, nem csak megjátszottam. Már rég nem ittam.
Toby egyik szemöldökét kezdte huzogatni:
-Mi az hogy...- mondta huncutul mosolyodva.
-Támadt egy ötletem!!!- Emeltem magasba a kezem, az égre mutatva az ihletettségtől, és szinte éreztem a kivilágosodott villanykörtét a fejem felett.- Menjünk az én lakásomra bulizni!- Mondtam mosolyogva.
-Remek ötlet!-mondta egyszerre a bohóc meg a tikkes hirtelen izgatottsággal.
-Jackie fiú, lábhoz, megyünk kirúgni a ház oldalát!-mondta a bohóc a vaksira nézve.
A vaksi, (mintha semmi nem történt volna, mintha egy másodperccel ezelőtt nem állatmódjára falta volna a kislányt) feltápászkodott, és rezzületlen arccal odajött hozzánk.
-Akkor induljunk!- mondta a bohóc, és elkezdte volna vezetni a kis csapatot, amikor mindenki megrémült.
Futás, zilálás hangját hallottuk. Mindenki zavarodottan tekintgetett ide-oda. Hirtelen egy ismerős alak ugrott ki a bokrok közül.
-Yoooo fiúkák, remélem van pia nekem is, Slendy elengedett veletek!!- Mondta fennhangon ahogyan kiugrott a bokrok közül.
-Yooooo Ben!! - Kiabálta neki visza a bohóc szlengesen- Gyere kiscsóka, megyünk. Mi vagyunk az igazi partyállatok!!!!! -Üvöltötte a bohóc, mint valami őrült tinédzser.
-Yoooooooooo- kezdett rá az egész sereg ahogy elindultunk a lakásomhoz.

♠️20-25 perc múlva♠️

Ahogy megláttam a távolban a lakásom, megelőztem a sereghajtót, aki a bohóc volt, és előre kezdtem gyorsan futni. Hatalmas sebességgel futottam, ennek hatására egy nagy lendülettel berúgtam a bejárati ajtót, ami könnyen megadta magát, és a földön landolt.
Megvártam a többieket, és bementünk. Ahogy bementünk, a nappaliba, mindenki ledobta magát a díványra, én is, kivéve a bohóc. Nála volt a két szatyor pia. Lecsapta a két szatyor piát az asztalra:
-Tudjátok mi az alapja a bulizásnak?-Kérdezte komoly hangon.
Senki egy szót sem szólalt.
-A pia! Ha részeg vagy, úgy bulizol mint állat! Ezért tartunk most ivóversenyt. Az első kettő aki a legtöbbet iszik, az kimarad a játékból, aki harmadik, az lesz leghátul, aki negyedik, az középül, aki pedig utolsó, az legelöl.
-Miért mit csinálunk?- kérdezte a kobold.
-Melegszendvicset- mondta perverzen mosolyogva a bohóc.
Mi csak összenézünk. Akkor még nem tudtuk.
-A szabályok egyszerűek. -kezdett bele a bohóc, ahogyan kivett egy üveg tequilat. -Aki egy perc alatt a legtöbbet issza meg, taccsolás nélkül, az lesz az első.

🔹3 Hosssszúúú piálós perc után🔹

(jó szórakozást, Lehiye , Puszedli_ és Weirdmageddon-girl93 😏😏😏)

Jeff The Killer mindennapjai...Where stories live. Discover now