Toby✘Clockwork (16+)

629 58 18
                                    

Warning! A rész tartalmaz kexuális elemeket. Viszont a konkrét aktust nem írom le, csak úgy körülírom, tehát ez inkább csak 16+.

🕔Clockwork szemszöge🕔

A kilincs lenyomódott, az ajtó kezdett nyikorogva kinyílni.
-Várj, Zalgo. -mondta az a valaki, aki Zalgoval volt a folyosón.
-Mivan? - kérdezte a démon.
-Meddig vannak a határok?
-Hogy érted, hogy "a határok"? -erre a résnyire nyitott ajtót behúzta, én meg a lehető leghalkaban, és a lehető leggyorsabban másztam fel az ablakpárkányra.
-Hát, hogy kinyírhatom-e őket? Vagy, hogy kínozhatom-e őket annyira, hogy meghaljanak? Esetleg nemi erőszak?- az utolsó mondatnál már szórakozottságot lehetett kivenni a hangjából.
-Kinyírni nem szabad, és annyira megkínozni sem,hogy kipurcanjanak. Csonttörést,vagy ilyesmit sem, mert nekem nem kellenek ha nyomorékok,mert semmi kedvem babusgatni őket. A nemi erőszak szóba jöhet. De csak úgy, hogy a fiú pontosan lássa.- Hangja komolyból neki is szórakozottra váltott, egy csipet kárörömmel fűszerezve. Én meg felmásztam az ablakba. Toby, kezét nyújtotta,hogy húzzam fel, amit gyorsan meg is ragadtam, és húzni kezdtem felfelé.
-Minek kéne lássa? -kérdezte meghökkenve a valaki.
-Hát mert a csaj az élete szerelme. -
Toby már félig fentvan.
-Akkor úgy megfogom baszni a csajt, hogy még a srácnak is fájni fog, pedig majd csak nézi. -hangja perverz volt, és röhögött.
-Ez a beszéd! -hallottam Zalgo elégedett hangját. Aztán, a gyorsan távolodó lépteit.
Toby már egészen felhúzta magát, és épp leugrani készültünk a párkányról
-Akkor megyek is. -hallottam a valaki hangját.
-Nincs elég időnk! -suttogta Toby kétségbeesett hangon.
-Várj Zalgo, a kulcsok is kellenek!-hallottam, ahogyan a valaki elfut az ajtótól, gondolom Zalgo-t szeretné utolérni. Gyorsan leugrodtunk, ahol kemény beton várt minket. Egy pillanatig sem tétováztunk. Toby gyorsan egy csatornafedél felé vette az irányt, majd leszedte azt, így bebújhattunk a csatornába. Aztán visszatette a fedelet. Egy keskeny járdaszerűség volt a hosszú csatorna egyik oldalán végig, a többi szennyvíz volt. Hát, mit ne mondjak, olyan bűz volt ott lent, hogy a gyomrom tartalma, (ami nem lehetett sok, mert 2 napja nem ettem.) is felkavarodott. Arról nem beszélve, hogy az orrunkig sem látunk, annyira sötét van itt lent.
-Toby...Nem látok semmit... -mondtam halkan
-Várj!-hallottam a másik fél hangját, aztán pedig ruhaanyag súrlódást, majd hirtelen egy kattanást, és fény lett. Toby kezében egy kissebb zseblámpa volt.
-Ezt meg hogy? -kérdeztem ledöbbenten.
-Mindig hordok magamnál egyet...nem szeretem a sötétet. És ki tudja mikor lesz egy áramszünet. -mondta tarkóját vakargatva.
-Megmentőm! -mondtam egy szoros ölelés keretében, majd mutató ujjammal lassan lehúztam róla a maszkját ami csak az orráig ért fel, ezután egy lassú csókba húzva Toby-t. A meglepettségtől elejtette a zseblámpát, ami a földön landolt, de még működött. Két kezem közé fogtam arcát, ő meg félénken átkulcsolta karjait derekam körül. Forró ajka összeforrt az enyémmel. Nyelvem bejutást kért, amit meg is adott, majd lassan szája minden egyes zeg-zugát körbebarangoltam nyelvemmel. Közben ő is ezt tette, csak ő felénkebben. Miután feltérképeztem a szája belsejét, ízlelőszerveink vadul kardozni kezdtek, majd egymásbafonódtak, halkan belenyögött a csókba, jelezve a levegőhiányt. Forró ajkaink lassan váltak el egymástól, majd levegőért kapkodtunk. Toby fehéresszürke arcbőre, most egy szép piros alma színére váltott. Miután már kicsit egyenletesebb lett a levegővételünk lassan félig behunyt szemmel fürkésztem arcát. Én...én akarom Toby-t. Elgondolkodtam egy-két dolgon, ami kicsit beindította mocskos fantáziámat, viszont pont egy csatornában tegyük meg? Ekkor végigfutott agyamon a gondolat, hogy a főhadiszálláson, 10 ember társaságában, nem jó, főleg ha azt hiszik meghaltunk. Meg ha most jön a csata Zalgoékkal, mégcsak időnk sem lesz, sem alkalmunk. Miután jól átgondoltam mit is akarok éppen tenni, elmosolyodtam. Toby füléhez hajoltam, majd halkan balesúgtam.
-Akarlak Toby....-eme suttogásomat az követte, hogy lassan megnyaltam a fülét, amitől megborzongott, és libabőrös lett. Ekkor hirtelen, mintha beléhasadt volna a tudat, átvette a dominanciát.
-Biztos?-kérdezte kaján vigyorral. -Itt, és most?
-Mooooost! -mondtam elnyújtva a szót, miközben karjaimat nyaka köré fontam.
Erre lassan a nyakamhoz hajolt, és nedves puszikkal hintette be, majd itt-ott nomokat hagyva szivogatta, ezzel megpecsételve, hogy az övé vagyok, senki másé. Lejjebb haladt, és elkezdte a kulcscsontomat szivogatni amit jóleső halk nyögésekkel díjaztam. Ekkor nekinyomott a falnak, ami a keskeny járda egyik oldalán volt. Két kezemet felemelte, és egy kézzel, a csuklómtól fogva, összefogta őket a fejem felett. Lassan megszabadított az újjatlam felsőmtől. Így már felsőtestemet, csak egy fekete csipkés melltartó takarta. A felsőmet nem csak elhajította hanem szépen leterítette a földre
Ezután saját magáról is levette a barna pulóverét, amit a pulcsim mellé terített le. Rajta még a pulóvere alatt volt egy fekete atléta, amit levett, és a pulóvere mellé terített. Majd visszajött hozzám, a falhoz, ahol hagyott, és vadul falni kezdte ajkaim, miközben lágyan simogatta csupasz csípőmet, amitől megborzongtam. Ekkor én is puszilgatni, szivogatni kezdtem a nyakát, ami lentebbi tagján kisebb merevedés okozott, miközben jóleső sóhajok hagyták el a száját. Míg fejem felkaptam és csókot kezdeményeztem, kezeim levándoroltak majd elkezdtem a farmerja sliccét babrálni. Mivel észrevette, hogy nem igazán sikerül, besegített, és lehúzta a sliccét. Majd az enyémet is. Nem sok idő telt el, és már mindketten alsóneműben faltuk egymás ajkait. Toby lassan nyúlt a hátamhoz, és lajhárlassúsággal csatolta ki a meltartómat amit aztán a ruháink felé lökött. Így az arcomra egy rózsakert nyílt, s úgytűnik, hogy az ő arcszine sem sokban különbözik az enyémtől. Lassan nyúlt le keze, és elkezdte lehúzni egyetlen egy ruhaneműmet, ami rajtam maradt, és ami nem más volt, mint egy fekete bugyi, eközben a számtól kezdve lefelé haladva apró csókokkal hintett be. Miután full mesztelen álltam előtte, csókba hívtam, és őt is kezdtem megszabadítani attól a zavaró alsóneműtől. Miközben lehúztam róla, éreztem kőkemény férfiasságát. Mitán már ő is meztelen volt, csak azután váltunk el a csókból. Ekkor találtam szembe magam a mereven álló tagjával. Még egy csókra hívott, miközben beletúrt a hajamba, majd odavitt ahol szépen leterítette a ruháinkat. Lassan lefektetett a földre, a ruháinkra. Ő ráült a csípőmre, ( meglepően könnyű volt, szinte mint egy toll. Hát persze, mert nagyon nagyon soványka fiú) és hátát behajlítva hajolt arcomhoz, miközben én alkarra támaszkodtam. Arcunkat aligha 5 centi választotta el.
-Tudo-om, hogy nem luxu-us körülménye-ek között vagyunk, és sa-ajnálom, hogy itt le-esz meg az első-ő szeretkezésünk. Te-e jobbat érdemelnél... -suttogott, hangja szinte alig hallható volt. Szemeiben egyszerre villant meg a vágy, a szenvedély és a bűnbánás.
-Amíg veled vagyok, nekem mindenhol tökéletes. -suttogtam egy lágy puszi kíséretében, a szenvedélytől félig behunyt szemekkel.
Ő csak mosolygott egyet, és fölmagaslott..... (Írói megjegyzés: Szerintem nem igazán vagyok félkészülve, hogy megírjam azt ami következik, és mégha most meg is írnám, azzal elbasznám az egészet, mert nem igazán értek a témához, és még életemben nem írtam ilyen jelenetet. (hát úgytűnik, hogy majd keresnem kell valakit aki segít ebben az igazán tabu témában (@SharonBiersack14 nem is tudom ki lehetne...(csak hogy felfogd, le is írom, rád gondoltam libum. Azaz Szarvasom(?)😂😂😂😂😃😉))Tehát most akkor itt most csinálnék egy kis időutazást, méghozzá arra az időre, mikor épp befejezték. Íme a Wattpades időáutgrós baszás: Sabalabamamalala baszitusz eltűntítusz wattpadusz )
Lassan lehajtottam a fejem a mellettem fekvő Toby-ra. Mindketten nagyon lihegtünk, emiatt a fejem egy kicsit még lovagolt Toby mellkasán, ami a sűrű levegővételtől fel le mozgott a fejem alatt. Mikor egy kicsit egyenletesebb lett a levegővételünk, akkor tudtam csak felfogni, ami az imént történt. Mi...mi megtettük... Eleinte, mikor belémhatolt, olyan fájdalom vett hatalmába, amilyet kevésszer éreztem életem során. Mivel ez volt az első alkalmam, ergó, most veszítettem el a szüzességem, nagyon örültem, hogy Toby vette el. Még egy kicsit feküdtünk, amíg meg nem törte Toby a csendet.
-Clo-ockie.....-rákaptam tekintetem, ezzel minden figyelmem neki szentelve, amíg ő egy kis szünetet hagyott. - é-élvezted? -ezt a szót már suttogta, alig hallhatóan motyogta az orra alatt.
-Mindennél jobban. -mondtam neki kajánul vigyorogva, majd egy rövidke csókot nyomtam ajkaira.
-E-ennek ö-örülö-ök... -mondta egy kissé zavarban.
-Toby, kérdezhetek valamit?
-Hm? -hümmögött várva a kérdésem
-Honnan tudtál ennyi mindent, arról, hogy hogyan kell egy nőt kielégíteni? Úgyértem, honnan tudtad, hogy hogyan kell szexelni?
-Há-át...nem igazán vo-oltam/vagyo-ok olyan kis tudatla-an, mint azt mindenki-i gondolja rólam....ezt a bohócnak köszönhe-etem. Egy pár hóna-napja, mikor meghallo-otta, hogy akkor nem tu-udtam mi az a szex, akkor aka-aratom ellenére tarto-ott nekem ilyen "felvilágo-osításokat" mindenrő-ől. Ebbe be-ele tartozott a csó-ók, a szex, me-eg, hogy hogy alakul az előjáték, me-eg az hogy, hogy verje-em ki.
-Thanx, bohóckám! Ha te nem lettél volna, akkor ez a csodálatosságos dolog nem történik meg köztünk.-mondtam miközben enyhén mosolyogtam, Toby ezt csak azzal viszonozta, hogy kicsit megölelgetett, majd megszólalt.
-Szerinte-em indulnunk kéne innen, Zalgo már bizto-os égen-földön keres minket, és sze-erintem a csatornát sem le-esz lusta átkutatni-i.
Én csak egy kis nyöszörgést adtam ki annak jeléül, hogy akár az örökkévalóságig feküdnék itt vele, viszont tudom, hogy igaza van, és bár nem szívesen, de beleegyezek abba amit mond. Felöltöztünk, és gyorsan kéz a kézben futottunk végig a csatornán. Mikor Toby kijelentette, hogy itt van fölödtünk a város széle, ami egyben az erdő kezdete, felfeszítettük a csatornafedelet. Nagynehezen kimásztunk rajta.

Nyaaaaa itt is vagyok tubicáim egy viszonylag rövid résszel. 1636 szó. Bocsi a kihagyást, de még mindig nincs wifi. R.I.P @JeffreyWoods61. Most egy kicsit jelentéktelenebb de mégis szaftos résszel jöttem. Most kedceztem a Ticciwork shippereknek. Bevallom nagyon nagyon nagyon nagyon nagy shippere/fanja vagyok a Ticciwork-nak. Nekem amúgy a 2 főshippem (creepypasták közül) a TobyxClockwork és a BenxSally. Ezt nem tudom miért irtam le. Nyaaa mindegy. Mellesleg már leírtam az oldalamra, de itt is leírom. Nagyon szépen köszönöm a 6k szemcskét Naon cejetlek titeket. Nagyon szép napszakot, amikor is olvasod ezt a kis izét, és ha nem nagy dolog, ha tetszett kattints a picike csillagocskára. Meg írj komit. Megveszek a kommentekért. Imádom a kommenteket. Na ennyi lettem volna. Nemsoká jelentkezem a kövivel, addigis jó lábújjszopogatást!

Jeff The Killer mindennapjai...Where stories live. Discover now