Egy kis pia senkinek sem árt 1/2

554 46 23
                                    

‼️FIGYELEM‼️ A RÉSZ ERŐS PEDOFÍLIÁT TARTALMAZ❗️MEG EGY KIS JACKIE BOHÓC FÉLE PEDO KEXUALITÁST‼️ TEHÁT NEMI ERŐSZAKOT❗️JÓ SZÓRAKOZÁST! ^•^

▪️Jeff szemszöge▪️

-Na és mi is lenne pontosan ez a hely?-kérdezte a vaksi mikor megálltunk a ház előtt ahová a bohóc vezetett minket.
-A nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon.....-
-Felfogtuk hogy nagyon!-vágtam közbe a szavába.
Ráncolta a homlokát, majd folytatta mondandóját:
-Nagyon régi házam. Itt éltem valamikor. Van itt minden. Ágy is meg egy pár pia is. Ezért jöttünk.
-Gecibe is most komolyan meg akarsz erőszakolni minket, vagy csak ugratsz?- kérdeztem dühösen, mikor meghallottam hogy kiemeli az "ágy" szót.
Kisebb röhögésbe kezdett, vajd mikor csillapodott azt mondta:
-Először tényleg átfutott az agyamon mikor ideértünk, azért mondtam az ágyat is, hogyha esetleg nem is tudom, valakinek kedve lenne egy kis hancúrozásnak az most szóljon, szivesen benne vagyok-kacsintott, megnyalva a száját, ahogyan végignézett rajtunk- De most csak a piákért vagyunk itt.
-Te-tehát régen piáltá-ál?-kérdezte a kis tikkes.
-Nem is keveset, Toby gyermekem. Nagyobb alkesz voltam mint Masky.-mondta, próbálva menő lenni,de nem igazán jött össze neki.
-Na azt nem hiszem- mondtam ridegen.
-Nem? Na majd meglátod hogy mennyit vedelek és mégis majd józan leszek!-mondta kezeit csipőre rakva és enyhén előre dőlve.
-Akkor most hozol piát vagy nem?-dünnyögte a vaksi.
-Igen.-mondta le nem véve a szemét rólam, és még akkor is engem bámult provokatívan amikor besétált a házba. -Kerüljetek ti is beljebb, ugyanis itt fogunk bulizni.
-I-itt?-kérdezte halkan a kis tikkes, amit viszont a bohóc nem hallott meg, de én igen. Választ nem kapott a kérdésre mert a válasz egyértelmű volt. Igen, itt. Ahogyan beléptünk a házba, erős dögszag csapott meg minket. Toby még öklendezni is kezdett. Úgy tűnt hogy ez a szag még a vaksinak is durva volt. Pedig ő még a pincében lévő kukacos, rothadt húst is boldogan belapátolta. Hirtelen úgy érezem a gyomrom tett egy 180 fokos fordulatot, és minden ami benne van, (igazából nem is volt benne jóformán semmi) megindul felfelé a nyelőcsövemen. Egy hajszál választott el attól, hogy ott helyben, abban a pillanatban kidobjam a taccsot.
-Gecibe is, mindjárt idehányok a padlóra. Mi ez a baszott erős bűz? -kérdeztem, próbálva nem belélegezni a bűzt, ami viszont lehetetlen volt.
-Nem tudom....lehet gyereket felejtettem valahol....-mondta vállat vonva, de látszott rajta hogy a förtelmes szag kezdte őt is a hatalmába keríteni.
-Na jó én léptem... mondta a vaksi majd megindult a kijárat felé.
A bejárati ajtó egyik zsanérja szabad volt így egy zsanér tartotta az egész ajtót, ezzel megadva neki egy nagy dőlésszöget. Én és a tikkes egymásra néztünk, majd követtük a vaksi példáját. A bohóc mérgesen ment beljebb a házba, pia után kutatva egyedül. Amikor kiértem a házból a friss levegőre, csak áldani tudtam Lucifert hogy végre megint tudok lélegezni.
-Ha ennek a cirkuszi majomnak a házában nem tudunk maradni, akkor hol fogunk "bulizni"?- kérdezte a vaksi, de nem úgy izgatottan, hanem nagyon is ridegen, és a 'bulizni' szót meg kimacskakörmözte a kezével, és gúnyos hangnemben mondta.
-Fa-aszom tudja....-mondta Toby elbizonytalanodva.
-Lehet neki lesz valami ötlete.... várjuk meg amíg hozza a piát.-mondtam próbálva pozitív maradni, ami most például nagy megerőltetés volt számomról.
A bohóc sápadtan jött ki, na nem mintha az arca amúgysem lenne fehér, de látszott a szemein, hogy majd' összehányja magát. Egy nagy kukászsák volt nála ami csörömpölt.
-Na?- kérdezte a vaksi
-Kurva életbe is, mindd le van járva....- mondta a bohóc ahogyan kivett egy üveget és megnézte alaposan.
-Hogy? Mikor vetted őket?-kérdeztem.
-Asszem még 1916 táján....-mondta öklén pihentetve állát, úgy gondolkozva a bohóc.
- H-hány éves i-is vagy te-e? - kérdezte kíváncsian a tikkes.
-Hát tudod, sosem túl öreg ahoz, hogy itt-ott, ilyen-olyan nemi erőszakokat alkalmazzak- mondta pedo vigyorral az arcán. ( bocsi srácok, loptam a poént, de muszály volt😂😂😂😂😂)
-Oh....-mondta meghökkenve a tikkes.
-Van egy ötletem!-Kiáltott fel a bohóc hirtelen.- Mivel Toby néz ki közöttünk a legnormálisabban, elmegy a városba, és vesz piát! Van személyid, nem, Toby?- mondta a bohóc izgatottan
-Személyim....? Va-an.
-Szuper, édes madárkám, akkor repülj is és hozz piát. Jack Daniel's-ből annyi üveggel hozz, ahányan vagyunk, meg hozz egy Bailey's-t is.....édesszájű vagyok.-karolta hirtelen át a kis fiúcskát a magas bohóc, majd megnyalta a mutató újja hegyét.
-O-oké, akkor ne-emsokára jövö-ök...-mondta kicsit zavartan a tikkes, majd elindult a sűrűbe.
-Van egy ötletem, hogy addig mivel üssük el az időt.-mondta a bohóc végignézve rajtam, aztán a vaksin.
A vaksi ingerülten felállt majd elindult egy irányba.
-Most hova mész?-kiabáltam utána
-Nem fogom hagyni, hogy ez a szardarab megerőszakoljon.
-De hát Jackie fiúka!-futott utána a bohőc, majd elkapta a vállait.-ki mondta hogy baszni akarok?
-Ismerlek, te kis geci.-mondta hűvösen a vaksi.
-Arra gondoltam, hogy elkaphatnánk egy gyereket, én megerőszakolom, Jeff kinyírja, te meg megeheted. Így mindenki nagyon boldog.-mondta szemöldökhuzogatva a bohóc-Főleg én...-tette hozzá kuncogva suttogó hangon.
A vaksi elhondolkodott, és asszem most az állat énje döntött, mert beleegyezett.
-Na jó, mostmár csak 1 kérdés van....honnan szerzünk gyereket?- kérdeztem
-Megvannak a módszereim.- huzogatta a szemöldökét a bohóc.
Mi csak a vaksival összenéztünk, de megszólalni nem volt időnk, mert a bohóc megragadta mindkettőnk csuklóját, és elráncigált minket maga után.
Árkon-bokron, tüskés ágakon, saras, latyakos ösvényeken keresztül futott velünk. Megérkezdtünk az erdő széléhez. Egy kis játszótér volt ott. A bohóc megállt, és ránknézett.
-Fiú vagy lány?-kérdezte hol rám nézve hol a vaksira.
-Engem ne kérdezz, neked lesz vele szexuális érintkezésed, nem nekem- mondta a vaksi kimártva magát a témából.
-Tudjátok mit? Egy fiú, egy lány.-nézett ránk perverzen.
-Csak egyről volt szó!-mondtam szemöldököm ráncolva.
-Ja. Tudom-mondta komoly arccal.- Csak egy. Egy lány és egy fiú.
-Nem, egy lány vagy egy fiú!-mondtam szemforgatva
-Akkor lány. Azt lehet előlről is, hátulról is- mondta miközben letolt egy lenny face-t. (Disz iz lenny face if ju dont know:  ( ͡° ͜ʖ ͡°)  )
Hogy jutott ez most így eszébe??

Jeff The Killer mindennapjai...Where stories live. Discover now