34 ~Final~

378 18 4
                                    

Taehyung

Yatağımda iki yana dönüp duruyordum. Gerçekten madem acı çekecektin neden aldattın ki Kook neden? Ah açıklamasını dinlemeli miydim.. Hayır saçmalama kesinlikle yalan söyliycekti. Düşüncelerime biraz ara vererek su içmek için mutfağa yönelmiştim. Ama çalan kapı sağolsun içememiştim.

"Geldim be kırcaksın!" açtığım kapıyla karşımda Jackson'ı görmek bekliyceğim en son şeydi sanırım. "Ne var ne is-" cümlemi tamamlamama izin vermeden içeri dalmıştı. "Çok konuşmada yapıcağım şeyden vazgeçmeden hemen yapmama izin ver." dediği şeye anlam verememiştim. "Ne saçmalıyorsun? Gerçekten uğraşamam çık git." hala ifadesizce bakmaya devam ediyordu sonrasındaysa konuşmaya başladı. "Jungkook suçsuz...."

Anlattıklarını sindirememiştim. Ne yani Kook beni aldatmamış, hergün dayak yemiş,  tek ve en yakın arkadaşlarından olmuş, kendine zarar vermiş ve benim sevdiğimi söylediğim kişiyi benden dinlemişti. Jackson'un üstüne atlamam kısa sürmemişti zaten. Sonrasındaysa kanlı suratıyla siktirip gitmişti. Hayatımızı mahvederek..

Jungkook

Herşey hazırdı. Valizim, pasaportum, biletim.. Yeni bir başlangıç beni bekliyordu. Evin kapısını kitleyip valizimi arabaya yerleştirdim. Binmeden hemen önce gözlerimi kapatıp son bir kez bu şehrin havasını içime çekip yavaşça gözlerimi açtım. 'Şu sıralarda fazla hayal görür oldun Kook' söylene söylene önümdeki Tae'ye baktım. Gerçek gibiydi ve karşımda nefes nefeseydi ve yavaşça ağzını araladı. "H-hayal görmüyosun Jungkook". Siktir, bu neydi şimdi? Oldu olucak bide özür dilesin gitme desin.. Ah gerçekten. Hayallerim fazla.. Gerçeksiydi?

"Gitme" gözlerimi hafifçe büyüttüğümde o mükemmel kıkırdamasını duymuştum. "T-Tae iyi misin?  Buda nerden çıktı?" nefes alışverişini düzenlemişti sonunda. Sanırım koşarak gelmişti. "B-ben şey aslında Jackson herşeyi anlattı.. Ben gerçekten çok özür dilerim biliyorum affedilir değil.. Ne seni dinledim ne yanına yaklaştım gerçekten iğrenç biriyim benim yüzümden kendine zarar verdin ama inanki şuan anlatamıyorum aish cidden seni dinlemem gerekirdi ama umarım beni bir hatamda silmessin, benim sana yaptığım gibi.. Neden böyke yaptım bilmiyorum. Jimin ve Yoongi seni dinlemek istediler ama engel oldum ve ne Namjoondan ne de Hoseoktan hoşlandım sadece, sadece seni kıskandırmak ve benim gibi  üzmek istedim ama gerçekleri bilseydim, salak gibi hemen sevgilimi dinlemeden yargılamasaydın böyle olmazdı. Ama şunu biliyorumki sen benden vazgeçmedin benim yaptığım iğrençliklere katlandın ve senin sevgin gerçekten mükemmelken bana son bir şans vericeğine inanıyorum sen, benim gibi değilsin sen farklısın senin sevgin hiçbişeye eşdeğer değil lütfen lütfen sadece affetmeni istiyorum. Biliyorum hemen unutturamam belki yaşadıklarını ama yaşadığın üzüntülerin hepsinden daha fazla mutlu etmek istiyorum. İstediğimde sarılmak , öpmek,  gecenin bi yarısı uykunu bölüp o tatlı sinirli hallerini izlemek, saçlarınla oynamak, herşeyinle birlikte seni geri isityorum. Beni tekrardan kabul edebilicek misin?  Lütfen cevap vermeden önce düş-" tutamadığım gözyaşlarımla daha fazla dayanamadan o mükemmel dudaklarına kendiminkileri bastırdım.
O kadar aşkla öpüyorduk ki birbirimizi.. Gözyaşlarını dudaklarımda hissedebiliyordum. Hafiften geri çekildim ve suratına baktım. Benim gibi, ağlamaktan kızarmış burun ve dudaklar                  -öpüşmeninde etkisi olabilir tabi- dolu ve bir o kadarda masum şekilde bakan gözler. Ruhumun diğer  yarısı karşımda bu haldeyken onu tabiki bırakıp gidemezdim. O benim herşeyimdi ve sevgim bu yaşananları kaldırmama yeterdi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Final bölümünü kısa yaptım çünkü normalde Angst yapıcaktım

Ama son anda değişen kararla yaptım ve sonradan özel bölüm eklemek için yarıda keser gibi final yaptım xlsmcm

İyi okumalar..
Oy verip  yorum yaparsanız sevinirim..

Taekook•ΓHE MФSΓ•  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin