15

522 22 3
                                    

KOOKTAN~~

Yaklaşık yarım saattir Taeyle karşı karşıya oturuyoduk. Olanları anlatıp özür dilemişti. Aileme olan sinirim ölümcül derecedeydi ama onun benden hoşlandığını öğrendiğimde sinirimi sonra çıkarabiliceğimi düşündüm.

Tae elimden tutmuş ve odama çıkarmıştı ikimizi. Yatağa yatmamı söyledi. Onu izlemeye başladım. Önce üstünü çıkardı. Hadi ama beni öldürmek falanmı istiyodu bu çocuk. "Yana kay, bugün seninle birlikte uyumak istiyorum. Uyuyamadığımız günlerin acısını çıkarmak adına.." bu dedikleriyle sanırım kalbim atmayı bırakmıştı. Hemen yana kaydım ve yanıma yatmasını bekledim. Muhteşem kokusu odamı sarmıştı resmen. Kendime çektim ve sıkıca sarılıp gözlerimi kapattım. Çok geçmeden uykuya yenik düştüm.

Sabah uyandığımda Tae hala yanımdaydı. Saatlerce izleyebilirdim onu. Uyurken bile muhteşemdi. Yana doğru dönmesiyle kollarını üzerimden çekmiş oldu. Uyandırmamaya dikkat ederek yanından kalktım ve mutfağa gittim. Kahvaltı hazırlamak iyi olabilirdi. Dolabı açtım ve bulduklarımı masaya koydum. Gelen ayak sesleriyle kapıya döndüm. Tae rahatlamışcasına bi nefes verdi. "Bişey mi oldu??" diye sordum telaşla. "Bi an bırakıp gittin sandım." ah hadi ama ben seni nasıl bırakabilirim.. "Seni asla bırakmam." diyip yanına gittim. Sıkıca sarıldım. Belimde kollarını hissetmem çok sürmemişti.

Kahvaltı yapmıştık. Jimin ve Yoongide gelmişti. "Size bişey söylemeye geldik aslında" dedi Jimin. "Söyleyin madem bekliyoruz." dedi Kook. SEVGİLİM OLAN KOOK. BENİM OLAN. Jiminin tekrardan konuşmasıyla düşüncelerimden ayrıldım. "Yarın okula başlıyoruz. Kayıt işlerini hallettik." dedi ve Yoongiye döndü. "Ah yine erkenden kalkmaya başlıycağımız o lanet günler geldi.."
dedi Tae.

Akşam olduğunda sahile gelmiş yürüyorduk. Jiminle Yoongi yorulduğunu söyleyip oturdular. Biz ise hala yürüyorduk. Birden elimde hissettiğim sıcak eller ile istemsizce Taeye baktım. Yüzünde o mükemmel tatlı gülümsemesi vardı. Bu böyle giderse nezamana kadar yaşıyabilceğimi bilmiyorum. "Ne kadar yakışıklı olduğumu sayende hissediyorum. Kesmeyi bırakamadın bi." dedi ve gülmeye devam etti. "Başka bişey düşünürken dalmışım. Abartılcak kadarda yakışıklı değilsin bikere." dedim oysa iç sesimi duysa.. Birden kendine doğru çekti. "Ah emin misin, etraftaki kızlar öyle demiyodu oysaki." kızlar?? "Git o kızlara madem çok me-" cümlemi kesen Taenin dudakları olmuştu. Heyecandan karşılık vermeden beklerken alt dudağımı ısırmasıyla karşılık vermeye başladım. Dudaklarını çektiğinde alnını alnıma yasladı ve gözlerime bakmaya başladı. "Seni çok seviyorum. Beni bırakma." sanırım kalbim atmayı bıraktı.. "Asla bırakmam.. Bende seni çok seviyorum."

Eve geldiğimizde ben hala olanların etkisinden çıkamamıştım ama Tae çok rahattı. Hatta bakıp bakıp beni utandırmaya çalışıyodu. Sonra ayaklanıp odama doğru gitmeye başladı. Bende peşinden gittim. "Sabah okul var. Sanırım uyusak iyi olucak.." dedi ve yattı. Hadi ama nekadarda rahattı, ben ise heycandan ölmüştüm. Kendimi yatağa bıraktım. Belimde hissettiğim kollar gülümsememi sağlamıştı. Sonrada dudağımda hissettiğim dudakları.. "İyi bir güne başlamak için iyi bir gece geçirmek etkili olabilir diye düşündüm." dedi. "Çok iyi düşünmüşsün ozaman.." dedim ve kıkırdadım. Sonra ise o huzurlu koku ile uykuya daldım.

--------------------------------------------------------

İyi okumalar..

Oy verirseniz sevinirim..

İNSTAGRAM: BİTİBİTİ.BİTİES

Taekook•ΓHE MФSΓ•  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin