5

723 34 4
                                    

Ah cidden erkek güzelimin elini tutan kızda kimdi öyle. Umarım düşündüklerim doğru değildir. Ben kendi kendime düşünmeye devam ederken, yanımda bir hareketlilik hissettim. O mal kız oturmuştu, karşısınada erkek güzelim oturmuştu. Ve masanın üstünden el ele tutuşuyolar. Hah. Tabiki kıskanmadım. Yoongiye baktığımda oda Jiminle aynı durumdaydı. Bi dakika ya onlar nezaman ilerledi. Galiba erkek güzelimi düşünmekten, Yoongiyle konuşma fırsatım kalmamıştı.

Yanımdaki kıza kafamı çevirdiğimde bir eliyle erkek güzelimin elini tuttuğunu, diğer eliyle masanın altından mesajlaştığını farkettim. Yani baksam kötü bişey olmazdı bence. Ama farkedersede yanlış anlaşılmak istemem. Herneyse dedim ve çaktırmadan(!) bakmaya başladım.

Şimdi düşünme zamanıydı. Gördüklerime sevinsemmi yoksa üzülsemmi. Erkek güzelime söylesemmi söylemesemmi. Ama eğer söylersem onun mesajlarını okumama kızıcak, söylemessem yem gibi sömürülmeye devam edicek. Yanımda oturan tabiri caizse mal kız bir erkek arkadaşına erkek güzelimin karşısında oturduğundan ve onu gayet güzel kullandıklarından bahsediyordu. En iyisi söylemekti ona ama nasıl inanıcaktı bilmiyorum. Aklıma gelen fikirle ayaklandım Yoongiye az sonra geliceğimi söyledim.

İşimi halledip gelmiştim. Başkası üzerine yeni bir hat almıştım tabiki numaramı gizliycektim ama herşeye hazırlıklı olmak lazımdı. Yoonginin telefonunu aldım. Bende yoktu ama Yoongide vardı erkek güzelimin numarası. Direk numarayı kendime attım ve mesajı sildim. Umarım bana inanırdı.
Mesajlaşmayı açtım ve yazmaya başladım.

-Karşında oturan kıza fazla güvenme derim. Hatta şuan hiçbirşey silmesine izin vermeden telefonuna bakmaya ne dersin?

Gönderdim. Ah heycanlandım Terslemeside olası bir ihtimaldi şimdi onuda düşünmek lazım. Birden gelen saçma bildirim sesiyle erkek güzelime döndüm. Kaşları çatık şekilde telefona bakıyordu. Ve yazmaya başladı. Arada düşünüyoduda. Derken aklıma gelen şeyle bi an duraksadım. Eğer şimdi gönderirse ve benim bildirim sesim duyulursa şüpelenme ihtimali vardı. Hemen elime aldım. Tam kısıcaktımki gelen bildirim sesi zaten yıkılmama sebep oldu..
Mesaj başkasındandı. O anki sevincimi anlatamam. Direk sesi kıstım ve cebime attım telefonu.

Aradan geçen 5 dakika sonra erkek güzelimin sesini duymamla onlara döndüm. Ah bi insanın ses tonu bile mükemmel olurmu bu adaletsizlik..
Erkek güzelim kızdan telefonu istemişti. Kızsa vermemek için binbir bahane üretiyordu. Erkek güzeli telefonu sertçe kızın elinden çekti ve açtı. Okumaya başladı. Heralde mesajlaştığı kişi açıktı. 2-3 dakika sonra telefonu masaya doğru fırlattı ve hızlı adımlarla uzaklaştı. Kızsa 'timsah gözyaşlarıyla' kalktı ve gitti.

O an telefonum aklıma geldi. Direk girdim baktım. Ve gülümsememe engel olamadım..
---------------------------------------------------------

Hikayenin akışını ne yöne çeksem acaba şuan bi düşündümde acıklı bişeylermi yapsam xösöxmsöxöd herneyse sonra Düşünürüm onuda

İyi okumalar..
Oy verirseniz gerçekten sevinirim.

Taekook•ΓHE MФSΓ•  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin