2

1.2K 56 0
                                    


Ah cidden o da kimdi öyle. Kahverengi saçları, pürüssüz yüzü ve o kare gülüşü. Ah nasıl bir güzellik bu.. Erkek güzeli demek sanırım bu olsa gerek..
Yoonginin sinirle söylenmeleriyle dikkatimi çocuktan çekebilmiştim.
"Yoongi daha tanımıyoruz bile hemen sinirlenme akrabası olabilir biliyosun yani" diyip sırıttım.
Ciddi bi şekilde suratıma baktı ve telefonunu uzattı ve bi yandanda söylenmeye devam etti
"İnstagrama attığı fotoğrafı gördükten sonra en son düşündüğüm şey akrabalıkları olabiliyor Kook!"

 Ciddi bi şekilde suratıma baktı ve telefonunu uzattı ve bi yandanda söylenmeye devam etti "İnstagrama attığı fotoğrafı gördükten sonra en son düşündüğüm şey akrabalıkları olabiliyor Kook!"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Açıklamada yazan 'En sevdiğim' yazısını görmem sebebsizce sinirimi bozmuştu. Önemsemedim ve Jimin'in yanındaki çocuğu dikkatle inceledim ve cidden mükemmel görünüyordu.
Ah ne diyorum ben tamam yakışıklı ,güzel ama bu düşünceğim son şey olmalı. Yorumlara bakınırken çocuğun hesabını gördüm. unutmamak üzere telefonumda not defterine yazdım.
Telefonu geri Yoongiye uzattım. Sinirle aldı ve ayaklandı. Peşinden ayağa kalktım ve sandalyenin yere düşüş sesi bayağı bi ilgi çekti. Hadi ama ne şanslıyım(!). Etrafa kusura bakmayın bakışları atarken Erkek güzeliyle göz göze geldim. Ah evet ona böyle seslenicektim içten içe.
Ve hayatımın en güzel 3 saniyelik bakışmasından sonra hızla arabaya yürüdüm. Suratımdaki aptal sırıtışı dindiremiyodum. Yoongi anlamsızca baktı ve sürmeye devam etti. Benim evin önünde durunca arabadan indik. İçeri girer girmez İnstagram'a girdim ve hesabını buldum.
Adının Kim Taehyung olduğunu gördüm. Ah lanet olsun hesabı gizli olmasa ölücek sanki..Peki ya bu 2M takipçi neyin nesiydi içten içten yaşadığım şokumu bir miktar dışarı yansıtmamla Yoongi bana ne oldu dercesine bakmaya başladı. Tabiki ona bir erkek dikkatimi çekti diyemezdim. Çünkü bu konuda yeterince dalga geçmiştim onla. Yani homofobik falan değilim. Aramızda şakalaşmaydı sadece. Derken gelen bildirimle telefona döndüm. Ve bildiğin kız gibi bir çığlık attım. Herhalde hayal görüyordum??

TAETAEKİMTAE Seni takip etmek istiyor...
---------------------------------------------------------
Oldukça yaratıcı bi kullanıcı adı kullanıyo bence 😂😂

Oy atarsanız çok sevinirim..

Taekook•ΓHE MФSΓ•  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin