28

353 13 0
                                    


Sabah uyandığımda Tae hala uyuyordu. Duşa girme kararıyla yavaş hareketlerle yanından kalktım. Ama ayağa kalkmamla geri oturmam bir olmuştu. Her hareketinde canım çok acıyordu. Ah dün geceyi hatırladıkça dahada utanıyorum. Tekrardan yavaşca kalktım ve paytak paytak banyoya ilerledim. 10-15 dakika sonra işimi halledip belime bi havlu sardım ve çıktım.Taede uyanmaya başlamıştı. Yatakta oturur pozisyona gelince suratını astı. Hadi ama bu haliyle bile aşırı tatlı. "Ben birlikte girmek istiyodum duşa.. neden girdin hemen ya." dediği şeyle güldüm. Zaten utanıyodum bide birlikte girsek utançtan ölürdüm heralde. Dün gece o cesareti nası topladıysam kim bilir..

Kahvaltı yapmıştık ve o herşeyin başladığı lanet okula devam etmemiz gerekiyordu. Devamsızlığımız hatsafadaydı. İlk dersi kaçırmıştık ama yinede gidicektik. Üstüme bi tişört geçirdim. Boynumdaki morluk gözüküyordu. En azından sadece boynumdakiydi gözüken.. Ona baktığımda dünki acıyla yaptığım çizikler belliydi ama fazla belli etmiyordu kendini.(MEDYA)

Okula girdiğimizde sıkıntıyla bi nefes verdim. Tenefüse denk gelmiştik. Okula doğru yürürken bahçedekiler bize bakıp bir şeyler fısıldıyordu. Fazla umursamadan yürümeye devam ettik. İçeri girdiğimizde karşımızdan 5-6 kişilik bi grup geliyodu. Hepside iri yarıydı ama fazla güçlü olduklarını sanmıyorum. En önde yürüyen çocuk gelip önümüzde durdu ve alayla gülümsedi. Etrafımızda nerdeyse okuldaki herkes toplanmıştı. Arkamı döndüğümde Yoongi ve Jimin kalabalığın ortasından yanımıza gelmeye çalışıyordu. Taeye baktığımda sinirli gözüküyodu. En öndeki çocuk konuşmaya başladı. "Okulumuzun en gözde eşcinsel çiftide gelmiş." sesi çok tanıdık gelmişti ama aynı okulda olduğumuza göre duymuşumdur elbet. Fazla önemsemeye gerek yok. Asıl önemsenecek konu homobfobiğin teki olmasıydı. "Şu etrafta gördüğüm herkesin altına giren kızlarla birlikte olmaktansa böyle olmaktan gayet mutluyum." dedi ve güldü Tae. O gülünce direk bende güldüm. Karşıdakinin suratı düşmüştü. "Napıcaksın şimdi tek başına gelemedin arkandaki it sürüsüne dövdürtcek falan mısın?" dediğimde okuldaki herkesten gülüşme sesleri geliyodu. "Bu burda bitmez yanlız. Sinirli halimi görmek istemezsiniz." ah çok korktum. Götüm. "Çok korktum anlatamam.." dedi ve alayla güldü Tae. Sonrasında elimden tuttu ve sınıfa doğru yürümeye başladık.

---------------------------------------------------------

Aşırı kısa bi bölümden merabalar.. Bir belki iki bölüm sonra final yapmayı düşünüyorum.

Yorum yapıp oy verirseniz  sevinirim..

İyi okumalar..

          İNSTAGRAM: Bitibiti.bities

Taekook•ΓHE MФSΓ•  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin