3

974 39 10
                                    


Tabiki anında GT yapmamıştım(!).
Herneyse işte önemli olan bana takip atmasıydı
Atmasıydı bana takip..
Takip bana atmasıydı..
Fotoğraflarını teker teker incelerken bol bol SS alıyodum. Galerim buna ne kadar dayanabilcekti acaba..

Neden bu kadar güzeldi lanet olsun. Ah hayır Junkook kendine gel o bir erkek sende bir erkeksin. Ama o fazlasıyla güzel bir erkek.
Kafama yediğim yastıkla telefonumun elimden uçması bir olmuştu.Yoongiye attığım korkunç bakışla birden mutfağa doğru koşmaya başlamıştı. Derin bir nefes aldım ve telefonuma doğru yürümeye devam ettim. Umarım kırılmamıştır umarım kırılmamıştır.. Ve kırılmamıştı. Ah bu rahatlama hissi çok güzeldi.
Ve hala Erkek güzelinin sayfası açıktı. Bi dakika bu ne ya ben nezaman beğendim bu fotoğrafı..? Şansıma ediyim cidden şansıma ediyim yeni fotoğraflardan olsa kendime sövmezdim ama cidden 6 ay önceki fotoğrafı beğenen tek mal benimdir. Nasıl bir malım ya cidden inanamıyorum. Hepsi Yoongi yüzünden diye geçirdim içimden ve kafasına bi tane geçirdim.
"Hakettin" dedim. Fazlasıyla haketmiştide. Ah kim bilir erkek güzelim ne düşünmüştür. Umarım yanlış anlamaz. Doğru ne anlayabilcek merak ediyorum..
Aklıma gelen fikirle düşünmeden mesaj yazmaya başladım.

-Hey! Fotoğrafını kuzenim yanlışlıkla beğendi kusura bakma yanlış anlaşılmasın.😊

Ah ne kadarda salakça oldu bu. Anında gönderimi iptal ettim. Bari düzgün bi yalan bulabilseydim. Ah cidden sinirim bozuldu.
Yoongiye seslendim
" Ben yatmaya gidiyorum ne halin varsa gör." Çocukluktan beri arkadaş olduğumuz için bu kadar rahattım.
Odama çıkınca kendimi yatağa attım. Çok yorgundum sebebsizce veya uykuyu sevdiğimden de olabilirdi. Düşüncelerimi savururarak uykuya dalmaya hazırlandım. Taa ki o lanet bildirim sesi gelene kadar. Sinirle telefonu elime aldım ve sessize aldım tam koyucakken gördüğüm bildirim anlık olarak nefesimi kesmeye yetmişti. Şaka mıydı bu çocuk..?
---------------------------------------------------------
Gece gece yazdığım canım bölümlerim..Neyse bi sonraki bölümü yarın atarım büyük ihtimal veya az sonra sksk tamamen ruh halime bağlı.

Oy atarsanız sevinirim..

Taekook•ΓHE MФSΓ•  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin