7

643 28 2
                                    


Telefona bakmak için hareketlendiğinde direk üstüne atladım. Evet bildiğin cafenin ortasında üstüne atladım. Herkes bize bakarken gözlerine kenetlenmiştim resmen. O an dünya dursa saatlerce sıkılmadan bakabilirdim.
"Yah! Üstümden kalk alt tarafı bi telefona bakıcaktım." dedikleriyle kendime geldim ve telefonu elinden çekip üstünden kalktım.

Yaklaşık yarım saattir masayla bakışıyodum. Utançtan kafamı kaldırmamıştım. Ve sonunda kurtarıcımın sesi gelmişti. "Kook kalk hadi, gidiyoruz." ah Yoongi seni seviyorum sonunda.. Kurtuluyorum.

"Yah! Yoongi git artık uykum var benim." Saatlerdir uykumu açmaya çalışıp heycanla benim uyanmamı bekliyodu.
"Hah! Velete bak.. Çok meraklıydım sana sanki. Sırf iyi bi haber vermek için gelmiştim ama ondanda vazgeçtim. Kal kendi başına burda Jiminide arıyımda iptal ediyim." Jimin nerden çıkmıştı şimdi heralde bize çağırdı ah Yoongi bide bana sorsaydı.. Yoongi mahçup bi şekilde telefonda konuşmaya başladı. Ah onu bu halde görmek komikti.
"Ah evet Jimin... Kookun işi çıkmış.. Evet evet... Tamam ozaman sen Taehyunga haber verirsin... Bende seni seviyorum görüşürüz.."
Ne yani işin içinde Taede mi vardı. Lanet olsun salağım tam bi malım keşke bi sorsaydım neymiş iyi haber diye, lanet olsun.

Yarım saattir Yoonginin Jimini geri arıyıp çağırması için yalvarıyodum. Evet bildiğin yalvardım.. Neymiş dalga geçer gibi bi gel bi gelme olmazmış. En son sinirlendim ve odama çıktım. Ama tabiki Yoongi bana kıyamazdı. Ve o mükemmel sesi duymamla keyfim yerine geldi. " Kook az sonra burdalar ve 1 hafta seninle kalıcaz. Sana hiç fikrini sorma ihtiyacı duymadım evet biliyorum mükemmel bir arkadaşım." Ah evet cidden mükemmel bir arkadaştı. Sayesinde bir hafta boyunca erkek güzelimi görebilcektim. Umarım kötü şeyler olmazdı. Yani benden soğumasınıda istemem sonuçta..

Derken çalan kapı sesi tüm düşüncelerimi yok etti. Kapıya doğru depar attım. Gülümseyerek açtım. Ve en son hatırladığım gülümsemenin kaybolmasıydı.

---------------------------------------------------------

İyi okumalar..

Oy verirseniz sevinirim..

Taekook•ΓHE MФSΓ•  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin