•60•

4.2K 185 0
                                    

Dylan se na mě podíval a zamračil se. „Kdo to zase je?" zanadával a zvedl se. „Nepozval jsi někoho?" zeptala jsem se ho. „Ne, proč bych to dělal, ty mi stačíš." zasmál se a šel ke dveřím. Celou dobu jsem ho sledovala a musela jsem se kousnout do rtu. Když otevřel dveře, tak se zašklebil. „Co tu všichni děláte?" zeptal se. „Jdeme na přespávačku." zakřičela dívka a já poznala Loru. „Nic takového-" nenechali ho domluvit a všichni se nahrnuli dovnitř. Lora, Chloe, Tyler, Zack a Brian.
Všimla jsem si, jak Dylan zaúpěl a zavřel dveře. „Ahoj, Nik." řekl brácha a objal mě. Tak jsem se pozdravila se všema a dala se s nimi do řeči.

Dylanovi se to moc nelíbilo, protože seděl stranou a jen nás zamračeně sledoval. Všichni kromě něj byli spokojeni. Kluci se bavili o nějakých hrách a Chloe s Lorou o nových věcech. Takže jsem seděla a s úsměvem sledovala Dylana, jak poslouchá kluky. Zvedla jsem se a přišla k němu. „Nějaký naštvaný." řekla jsem a vjela mu rukou do vlasů.
„Ne." vzdychl a přivřel oči. „Tak proč se mračíš?" usmála jsem se. „Protože teď nemůžeme být sami." řekl a stáhl mě k sobě na klín, takže jsem seděla obkročmo, tak jsem mu dala ruce kolem krku. „Byli jsme tu dva dny sami, to ti musí stačit." uchechtla jsem se.
„To je málo." zašeptal mi u ucha. „Smůla." řekla jsem s úsměvem a dala mu pusu. „Za dnešní ráno si to vyberu, až budeme úplně sami." řekl a pusu mi opětoval. Chtěla jsem něco říct, ale bylo nějaké ticho. Otočila jsem hlavu a všichni nás sledovali. „Hej, nemáte co jiného na práci?" zeptala jsem se.
„Když vy jste tak sladcí." usmála se Lora a všichni se začali smát.
„Tak co chcete dělat, když jste se sem nahrnuli?" zeptal se prostě Dylan. Těch pět se na sebe podívali a pak zpátky na nás. „Flaška." řekli jednohlasně. Já nechci, flaška mě nebaví, není to záživné. Kdyby se tam něco přidalo třeba alkohol, tak klidně. „A co takhle i s nějakým alkoholem, ať je větší sranda." navrhl Dylan a usmál se. „Jako bys mi četl myšlenky." zašeptala jsem mu u ucha. Jen se zazubil a pak mě políbil. „Dobře, a máš tu vůbec něco?" zeptal se Brian.
„Že se ptáš, jasně, že mám." řekl Dylan.
„Tak dělej, všechny zásoby sem." řekl Tayler a poklepal na stůl. „Zacku, víš, kde to je, zaveď je do mojí skrýše." zasmál se Dylan. „Rozkaz." zasmál se Zack a všechny vzal s sebou.

„Tak se to dělá." řekl Dylan a přitáhl si mě blíž. „Ty si je schválně poslal pryč, co?" přeměřila jsem si ho pohledem.
„Částečně jo." mykl rameny a skousl si ret. „To bylo podlý." řekla jsem s úsměvem. „To jo." řekl a začal mě líbat. „Hej vy dva, jsme tu i my, tak nezapomeňte." zasmál se Zack a my se odtáhli. „Tak tu nemáte být." řekl Dylan a zamračil se. Všimla jsem si, že každý má minimálně flašku. „No do háje, Dylane, kde to schováváš?" řekla jsem překvapeně. „Dole ve sklepě, kde asi." uchechtl se. „Jasně, a rodiče ti to nenajdou." řekla jsem pobaveně. „Mám tam svoje místo." mykl rameny a usmál se.

Ostatní tam rozebírali, co se bude pít první a já seděla na zemi a čekala, až se dohodnou.

„Bezva, začínáme Jackem." křikl Tayler. Ihned jsem zpozorněla. „Dej to sem." řekla jsem se smíchem a vzala mu to z ruky. Jack je můj nejoblíbenější. „Nech nám taky, ségra." uchechtl se Brian. „Jasně." řekla jsem a podala to Dylanovi. Místo flašky jsme si povídali tak o všem a mezi námi koloval alkohol. Po nějaké hodině jsme vypili asi dvě flašky Jacka a něco málo z vodky.
Samozřejmě, že jsme pili dál, až někteří, například Lora, Chloe, Tayler a Zack, byli už totálně na šrot. Brácha s Dylanem jsou zvyklí a já neměla daleko, abych skončila jak ta čtveřice.

Bylo asi kolem dvanácté a já už usínala. Lora se Zackem se odebrali do nějakého pokoje, Tayler to taky zabalil, ale na usl zemi, Chloe s Brianem usli na gauči a my dva s Dylanem jsme pak byli jediní vzhůru teda někteří v rámci možností. Hlavu jsem si opřela o Dylana a zavřela oči. „Princezničko, tady mi neusínej." uchechtl se a vzal mě do náruče. „Hmm." vydala jsem ze sebe. Po chvíli jsem jen cítila něco měkkého pode mnou, a jak mi dal pusu. „Dobrou." řekl a lehl si vedle mě. Poté jsem ve vteřině usla a opět to nebylo klidné spaní...

Je to jen hra✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat