Karácsonyi különkiadás

1.1K 67 14
                                    

Sziasztoook! Hoztam nektek egy karácsonyi különkiadást! Nem fog egyáltalán kapcsolódni a történethez! Szeretnék NAGYON, NAGYON BOLODG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI LOUISNAK! Nem is húzom tovább a szót, élvezzétek a fejezetet! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! 😘

Reggel, Harry, csupasz mellkasán ébredtem fel. Olyan kellemes és megnyugtató a karjai közt lenni, hogy arra számomra már szavak sincsenek. Ő még aludt így tudtam tanulmányozni tökéletes vonásait. Ahogy a hajából, pár rakoncátlan tincs a homlokába lógott, csak még aranyosabbá tette. Próbáltam úgy felkelni, hogy ne ébresszem fel, de szerencsétlenségemre nem sikerült, mert Harry megfogta a kezemet és visszarántott maga mellé.

- Hová-hová bogaram?- kérdezte és egy puszit nyomott a homlokomra.

- A mosdóba, utána meg a konyhába inni egy kávét.- válaszoltam és szorosan átöleltem. Igaz, hogy a bőre jéghideg, nekem még is kellemes meleget ad.

- Maradj még.- válaszolta nyűgösen, mint egy kisgyerek. Imádtam így lenni, de ha menni kell hát menni kell.

- De, de ki kell mennem...- váltottam át én is nyűgös kisgyerekbe. Elmosolyodott, majd elengedett és hagyta hogy felkeljek. Felálltam és a szobából nyíló fürdőszoba felé vettem az irányt.

- Olyan aranyos vagy ilyenkor.- nevett Harry az ágyon feküdve, és az egyik kezével a fejét támasztotta, a másik pedig a hasán volt. Lenéztem magamra és rájöttem, hogy csak egy szál boxerben vagyok, ami kezdett egy kicsit szűkebb lenni, ahogy végignéztem Harry meztelen felsőtestén és domborodó remekművén. Nyeltem egy nagyot és a fejemet lehajtottam, hogy elrejtsem előle paradicsom vörös arcomat, majd bementem a fürdőbe. Elintéztem a dolgomat, majd belenéztem a tükörbe. Barna-fehér hajam kócosan meredezett az égnek, a sárga szemeim alatt, hatalmas karikák éktelenkednek. Megengedtem a csapot és hideg vízzel lemostam az arcomat. Megtöröltem és akkor jöttem rá milyen nap van ma. MA VAN SZENTESTE ÉS A SZÜLETÉSNAPOM! Hogy felejthettem el? Felvettem egy tiszta boxert, egy fekete, feszülős pólót és egy fekete rövidnadrágot. Kinyitottam az ajtót, de neki ütköztem Harry izmos mellkasának.

- Boldog születésnapot cukorfalat.- kaptam Harry-től egy szoros ölelést.

- Köszönöm. Neked pedig boldog karácsonyt.- bújtam hozzá. Kéz a kézben, lementünk, ittunk mind a ketten egy-egy kávét, majd nekikezdtünk a készülődésnek. Harry foglalkozott az ünnepi vacsorával, én pedig a díszítéssel. Felragaztottam a matricákat az ablakokra, utána feltettem a világító díszeket, majd az égő sorokat. Lecipeltem a padlásról a karácsonyfát, ami természetesen műfenyő volt, majd a hozzá tartozó díszeket is. Szépen, lassan felkerült rá az összes dísz és csak a csúcsdísz volt hátra, amit a legnehezebb feltenni, legalább is nekem. Soha sem voltam a legmagasabb növésű gyerek, mindig én voltam a legalacsonyabb az osztályban. A kezemben a csúcsdísszel álltam a feldíszített (addigra már világító) karácsonyfa előtt és azon gondolkoztam, hogy hogy kéne feltenni, amikor megéreztem egy kezet a vállamon, aminek a gazdája Harry volt. Eleresztett felém egy kisfiús mosolyt, ezzel előhívva aranyos gödröcskéit, majd gyengén kivette a kezemből a díszt és felakasztotta a fa tetejére. Neki könnyű, hiszen majdnem másfél fejjel magasabb mint én. Kinéztem az ablakon és láttam, hogy besötétedett. Ennyire elment volna az idő? Észre sem vettem.

- Gyere. Kész a vacsora.- mondta lágy hangon és az egyik kezével megfogta a kezem, mert a másikban egy pohár vért tartott. Leültem az asztalhoz, majd Harry letette az asztalra a tökéletesen megpirult, isteni illatú, töltött csirkét, fűszeres krumplival és egy kis savanyúsággal.

- Hmm... Ez nagyon jól néz ki és az íze is biztos mennyei!- momdtam megnyalva a szám szélét. Harry elégedetten nevetett, majd kiszedett mindkettőnknek egy-egy adag csirkét és krumplit, szedett hozzá savanyúságot, utána töltött nekem egy kis bort, ő meg maradt a vérnél. Ő is hasonló helyzetben van mint én. Ha sokáig nem kap vért, akkor bekattam és mindenkit megöl aki a közelében van. Elfogyasztottuk a vacsorát és elégedetten dőltünk hátra a székben, én felálltam (nehezen) és összeszedtem a koszos edényeket, majd beleraktam a gépbe. Elkezdtem mosogatni, de Harry mögém állt és a vállaimra tette mind a kettő kezét, majd lassan elkezdett lejjebb menni, ami apró nyögéseket váltott ki belőlem. Megállt a derekamnál, közelebb húzott magához és az ágyékát a fenekemnek dörzsölte, amitől nyögtem egyet és éreztem, hogy kezd egyre szűkebb lenni a nadrágom. Letettem a rongyot és szembe fordultam vele. Megfogta a két combomat és felültetett a konyha pultra, majd az ajkaimnak esett. Lágyan mozogtak, összhangban. Harry megmarkolta a fenekemet, így belenyögtem a csókunkba, ami mosolygásra késztette Harryt. Felemelt és úgy vitt fel az emeletre, majd dobott rá az ágyra. Felém magasodott, majd megint az ajkaimnak esett. Hosszúra nyúlt csókunkat, meg nem szakítva tépte le rólam a pólómat, felfedve maga előtt csupasz felsőtestem. Elszakadt egy pár pillanatra tőlem és én ezt kihasználva a karmaimmal felszakítottam az atlétáját, majd leszakítottam róla. Apró puszikkal hintette be mellaksomat, majd feljebb ment a nyakamig, jóleső nyögéseket kiváltva belőlem. Lassan lejjebb ment a sliccemig, majd lehúzta rólam a nadrágom így rajtam már csak a boxerem volt, amit egy mérettel kisebbnek éreztem. Hasonlóan cselekedtem mint, Harry csak én egyszerre húztam le róla a nadrágját és a boxerét, így szabadon engedve méretes és meredező szerszámát. Rólam is lekerült az a ruhadarab, majd ment a többihez a szoba másik felébe. Harry a V vonalamtól kezdve, a nyakamig végignyalta a területet, majd megint rátapadt az ajkaimra. Szépen lassan belém hatolt, minek következtében belenyögtem egy nagyot a csókba, így Harry elvált tőlem és lassan elkezdett mozogni bennem. Folyamatosan nyögtem és éreztem, hogy lassan el fogok élvezni. Lökött bennem egy nagyot, ami miatt erősebben markoltam a takarót és akkor elmentem. Helyet cseréltünk és én kerültem fölülre. Körbe rajzoltam a mellkasán a két madarat, majd megint megcsókoltam. Most én következtem, lassan beléhatoltam és elkezdtem mozogni, ami Harryből hangos nyögéseket váltott ki. Élvezet volt hallgatni, ahogy miattam adja ki magából ezeket a mennyei hangokat. Fokozatosan egyre gyorsabban kezdtem mozogni, majd löktem még egy utolsót és Harry is elélvezett. Végignyaltam a mellkasát, majd a nyakára hintettem apró puszikat.

- Nem tudtam neked semmit venni.- mondtam kicsit lehangoltam és lihegve.

- Nekem már az is elég ajándék, hogy itt vagy nekem.- válaszolta és megcsókolt. Megnyalta az alsó ajkam ezzel bejutást kiharcolva a nyelvének. Táncot jártak egymással, mint két pillangó a gyenge, tavaszi szélben.

- Szeretlek.- mondtam két csók között.

- Szeretlek.- viszonozta, majd felém kerekedett, megint az ajkaimnak esett és még jobban hozzám simult...

Na, hát így telt Harry-ék karácsonya! Nektek milyen volt, vagy ki mit kapott karácsonyra? :3 Remélem tetszett nektek! Majd hamarosan jön a következő rész! Mégegyszer kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! ;3

Half Blood (L.S) /Befejezett/Where stories live. Discover now