12. New members of the pack

684 43 1
                                    

E/3-as szemszög;

Az erdő csendjét betöltötték a hangos morgások és állkapocs csattanások. Louis és Damien kíméletlenül gyilkolták egymást. Louis megpróbált a szárnyaival előnyre tenni, így néha felülről támadott, hogy hatásosabb legyen. Mindketten rengetek sebet szereztek, mindkettejük nyaka vérzett a legjobban, de úgy látszott, hogy Damien szerezte a több sérülést, mert az egyik hátsó lábára nem tudott ráállni, de azért még támadt. Próbálkozott úgy is, hogy más állattá változott, ilyen volt a sárkány is, de Louis könnyű szerrel elintézte egy hosszú és mély vágással a nyakán, így maradt a farkasnál. Utoljára nekiugrott Louisnak, aki egy nagy csattanással a legközelebbi fának csapódott. Felállt, megrázta a fejét és támadott is.

- Meddig tart ez?- törte meg a csendet Andy kíváncsi hangja.

- Addig amíg az egyik fel nem adja, vagy meg nem hal...- válaszolta Harry, ahogy végignézett Louis fáradt és véres testén. Mindkettejük bundája a vértől csillogott, igaz a fehér bundán sokkal jobban meglátszott, mint a feketén, de azt is csillogóvá tette. Louisnak sikerült egy olyan helyzetet találnia ahonnan Damien nem tudott szabadulni, erősen szorította állkapcsa közé Louis az öccse nyakát, aki így nem tudott megmozdulni. Pár jó hangos nyüszítést is hallatott, jelezve, hogy nem éppen kellemes neki, hogy így van. Lihegése abbamaradt, és megnyugodott, így Louis elengedte, mire a földre esett és egy lila porfelhő kíséretében visszaváltozott emberré. Louis is így tett, majd öccse elé sétált. Louis nyakán harapás nyomok voltak, amikből szépen folyt a vér, jobb karja tele volt karmolásokkal, így a bal kezével próbálta szorítani a sebet és elállítani a vérzést. Damien is hasonló állapotban volt, csak neki emellé még eltört a bal lába is.

- Befejezzük?- kérdezte Louis fáradt hangon és az öccsére nézett, aki nehezen felé fordította a fejét, majd nagy nehezen felült. Minden egyes mozdulatánál felszisszent, főleg mikor a lábát kellett mozgatnia. Annak ellenére amit Damien csinált, Louis mosolyogva nyújtotta neki a bal kezét, hogy felsegíste. Damien a mozgások hangjából látta, hogy a bátyja mit csinál, így döbbent tekintettel nézett fel rá. Habozott, de lassan kinyújtotta a kezét és megfogta a testvéréét, aki egy mozdulattal felsegítette és áthúzta a nyakán a kezét, hogy megtartsa.

- Miért? Miért vagy velem kedves, azok után, hogy megöltem anyát?- nézett könnyes szemmel Damien a testvérére, aki csak egy csodálkozó tekintettel válaszolt, de hamar meglágyult az arca.

- Azért, mert a testvérem vagy.- válaszolta, mire Damien-nek egy kételkedő tekintet ült ki az arcára.

- Louis, jól vagy?- ment hozzájuk Harry aggódva, de még is dühösen, ahogy ránézett Damien-re. Végignézett a testvérpáron, Louisnak már elkezdtek gyógyulni a sebei, Damien-nel ellentétben, nehezen maradt ébren, és a lábán sem tudott megállni.

- Jól vagyok, de Damien-t el kell látni.- válaszolta Louis és mosolyogva Harry-re nézett, aki egy ellentmondó tekintettel válaszolt, de végül átvette alfájától a testvérét.

- De majdnem megölt engem és téged is!- csattant idegesen Niall, szemei vörösen kezdtek izzani, és feléjük sétált. Félig átváltozott. Karmait kiengedte, agyarait kimutatta a szájából, és már ment is volna Damien-nek, ha az alfája nem állt volna elé...

Louis szemszöge;

- Niall! Ne!- tettem ki elé a kezemet, hogy megállítsam. Visszatántorodott kissé, de még mindig át volt változva.

Half Blood (L.S) /Befejezett/Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora