Minulost

3K 158 8
                                    

Maya:

Po pár dnech jsme konečně dorazili domů. Skoro celé líbánky jsem strávila v bolestech a bylo mi hrozně špatně. „Zajedu hned do lékárny zlato." řekl Jimin a políbil mě na čelo. Unavená jsem se posadila na gauč. Usmála jsem se nad jeho slovy, všimla jsem si, že už si velmi zvykl mi tak říkat. „Zlato." vždycky mě ta jeho slova přinutila se zachvět.

Když pak konečně přijel zpět podal mi hned dva těhotenské testy, aby jsme měli jistotu. Pak jsme zase čekali na výsledek. „Jimine já myslím, že nejsem připravená." řekla jsem. Než stačil něco říct někdo zazvonil. Jimin šel otevřít, mezi tím jsem schovala oba testery za záda. „Zdravím, už jsme mysleli, že nepřijedete ve firmě to teď vře." řekl Rapmon a měl za zády i Jungkooka. Pozdravil mě, ale jinak mi raději nevěnoval žádnou jinou pozornost. „A co se tam děje?"zeptal se Jimin a přišel ke mě objal mě kolem pasu, jako by jim chtěl stále dát jasně najevo že jsem jeho, i když už to dávno vědí. „Stále jste se do nedozvěděli? Tae jde po naší firmě, snaží se nás zničit různými blbostmi a drby."

„Jakými drby?" zeptala jsem se nervozně. Cítila jsem se že to mělo něco společného se mnou. „Tvrdí, že má důkazy, že jsi svého manžela podvedla. Že jsi spala s Jungkookem, ale to není pravda, že ne?" řekl Rapmon, když najednou ucítil atmosféru mezi námi všemi. Už jsem chtěla popravdě odpovědět, když Jimin zasáhl. „Samozřejmě, že to není pravda. Má snad nějaké důkazy?"

„Tvrdí, že ano." když ty slova Rapmon řekl byla jsem naštvaná, je snad možné, že mě sledoval a natočil nebo nás vyfotil, když jsem byla s Jungkookem v kanceláři? „Ale to není to nejhorší, včera pustili Sugu z vězení. Nevíme, jak se mu to podařilo, ale soudy s námi nechtějí o tom mluvit. Musel je pěkně podplatit nebo tam měl lidi, kteří mu z toho všeho pomohli. Nevím proč, ale mám takový pocit, že to měl tak všechno naplánované." řekl najednou Jungkook a to nás všechny ještě víc překvapilo. Teď bylo v místnosti totální ticho a všichni nevěřícně koukali kolem. „Tak to jsem nečekal. Budu si muset na vás dávat větší pozor." řekl Jimin a políbil mě na čelo. „Na vás?" zeptal se Rapmon. „Ano Maya je těhotná akorát jsme čekali na výsledek testů. Ještě jsem je popravdě neviděl, ale mám jistotu, že už těhotná je. Chcete se podívat s námi?" vykulila jsem na něj oči. „Jako vážně? Musí to vědět i ti dva?" zastavila jsem je. „Já myslím, že půjdu nemusím to vidět." řekl Jungkook a najednou vyběhl ven z domu. Byl naštvaný? „No jeho chyba, ale já se rád podívam." řekl Rapmon a Jimin mi vytrhl ty testy z rukou. Nepodívala jsem se na ně, ale když jsem viděla Jiminovu a Rapmonovu reakci bylo mi to jasné. Skákali radostí a objali se. Pak Jimin přišel ke mě a políbil mě. „Budeme rodiče!" řekl nadšeně. „To musíme jít zapít." řekl Rapmon. Chtěli jít pro alkohol, ale já chytila Jimina za ruku. „To není dobrý nápad. Jsem v nebezpečí jestli je Suga venku, musíte být při vědomí, když by se tu objevil. " řekla jsem naléhavě. „Neboj Mayo. Sem se nikdo nedostane a navíc to bude jen pár panáků." řekl Rapmon a Jimin se na mě usmál a pustil moji ruku. Děláš chybu Jimine. Jak jsem ti mohla věřit, ty mě neuchráníš ani naše dítě. No nic, budu muset se o nás postarat sama a chytila jsem se za bříško.

Celou noc jsem se převalovala, nemohla jsem spát, když jsem slyšela dole ty dva. Smáli se a popíjeli, už asi tři hodiny. Prej pár panáků? Ha už je to několik flašek. Už jsem zavírala oči, když někdo otevřel skleněné dveře na balkon. Lekla jsem se a rozsvítila. Stál tam Jungkook. „Promiň jestli jsem tě vylekal." řekl a usmál se. „Co tady děláš?" zeptala jsem se a vstala z postele. „Chci si s tebou promluvit. Půjdeš se mnou na balkon?" řekl a já souhlasila.

„Nesnesu to." řekl najednou po minutách ticha. Podívala jsem se na něj. „Co nesneseš."

„Nechtěl jsem aby sis vzala Jimina, ale nemohl jsem proti tomu nic dělat, a teď jsi tady a budeš mít jeho dítě." řekl a mě jeho slova zaskočila. „Možná je to tak lepší nemyslíš? Jimin mě miluje a já k němu taky nacházím cestu a navíc chce to co já jsem chtěla než mi jeden blb zlomil srdce. Taky jsem vždy chtěla rodinu a já myslím, že ty najdeš někoho lepšího Jungkooku." řekla jsem co nejmilejším hlasem. Vždyť jsme spolu spali jen jednou Jungkooku, to se do mě hned musíš zamilovat? Vážně chlapy nemyslej na nic jinýho. „Škoda Mayo. Nechtěl jsem tuhle špatnou věc dělat, ale Tae a Suga mají tak skvělé argumenty a jsou stejně ranění jako já. Prostě mi to příjde správný, když budeš raději s námi než s ním." Najednou mi došlo co těmi slovy myslí, než jsem stačila zakřičet o pomoc zakryl mi ústa rukou. Snažila jsem se ho kousnout, ale držel mě pevně a nemohla jsem pohnout pusou. „Chceme ho jen mrtvého a tebe navždy. Neboj tobě se nic špatného nestane, až bude po něm, zbavíme se i toho jeho malého monstra, které roste v tobě." řekl a já zavřela oči, protože moje oči byli najednou plné slz.  „Tak co Jungkooku už jsi skončil." ozval se další hlas a já uviděla, že z ložnice vyšel Jimin.

Jimin:

Rapmon byl úplně opilej. Odstrčil jsem svoji flašku, plnou vody. Chudák Rapmon opravdu si myslel, že piju vodku. Jen ten první panák byl opravdu vodka, pak jsem ji vylil, když se nedíval a napil flašku vodou. Zvedl jsem se pro zbraň. V mobilu jsem se podíval na upozornění, že někdo je na balkoně. A mám tě hajzle moje senzory tě zachytili už Maye nikdy neublížíš. Našel jsem v zamčeném trezoru pod gaučem zbraň. Byla tam stále a čekala na tuhle možnost.

Vyběhl jsem po schodech nahoru a pozoroval je. A když ji začal vyhrožovat vyběhl jsem ze stínů.

Maya:

Měl v ruce zbraň a přímo namířenou na Jungkooka. „Já věděl, že jsi zrádce. Celou dobu jsi mě podváděl a byl na straně Sugy a Taeho že? Ty jsi prostě nenapravitelnej. Dostal jsem tě ze sraček, když jsme tehdy všichni byli spolu a vydělávali peníze, chtěl jsi to vzdát a já tě přesvědčil zůstat a měl jsi krásnej život. Žil sis ve vatě a to je jak se mi to snažíš oplatit? Pusť ji něž zmáčknu spoušť." řekl tak sebevědomě. Nikdy jsem ho takhle neviděla. Byla jsem překvapená, takže nepil tolik, když je teď tady, opravdu mu můžu věřit. Jungkook mě pustil a já se okamžitě rozběhla k Jiminovi a objala ho kolem pasu. Ten mě taky objal, ale stále se díval na Jungkook a měl na něj namířenou tu zbraň. „Nevzdáme se Jimine to nechápeš? Všem jsi nám udělal z života peklo. Všechny holky co Tae miloval, jsi mu přebral. Když Suga potřeboval práci ale zároveň se musel postarat o svého otce vykopl si ho! A mě! Ze mě sis udělal sluhu a když je tu holka, kterou chci, tvůj otec se do toho musí plést a nařídí ti si ji vzít. Měla být moje! Pamatuješ! Když jsi byl mladší byl jsi naštvaný, že od tebe stále utíkala, už jsi ji nechtěl, ale já o ni stále stál. Když jsem byl tvým poskokem a všude na ty dovolené jsem tě doprovázel. Zamiloval jsem se do ní taky." řekl a měl slzy v očích. Takže mě znal už z dřívějška? Proč jsem si ho nikdy nevšimla?„To mě nezajímá Jungkooku měl jsi už tolik příležitostí jí udělat svojí, ale nevyužil jsi příležitosti." řekl Jimin, ale najednou se Jugnkook začal smát jak blázen. „Právě jednu příležitost využívám." řekl a najednou jsem zaslechla za zády další kroky. Jimin se se mnou otočil, aby viděl kdo to je a stál tam Tae a Suga. „Zdravím, dlouho jsme se neviděli." řekl Suga a usmál se. Těžce jsem polkla. To je konec.

WHY YOU?! (BTS fan fikce)Where stories live. Discover now