Spolubydlící

3.2K 172 13
                                    

Maya:

Dorazili jsme na místo, otec ani matka se raději věnovali svým věcem a mě poslali samotnou se dvěma našemi novými securiťáky. Už na jednoho z nich jsem v autě dělala sexy pohledy, ale on dělal, jako by nic. Tak brzy začala být atmosféra v autě docela trapná, díky bohu, že ten dům není až tak daleko. Dům prostě obrovský, skoro, jako ten náš. Představte si prostě dům boháčů, kteří nevědí co dělat jiného s penězi. Muži mě zavedli do domu a tam už čekal ten blb. Jimin seděl na pohovce v krásném prosvíceném obýváku. Chtěl mě přivítat, jak to dělá vždycky, chce si hrát na gentlemana či co, ale já ho obešla a posadila jsem se na místo, kde seděl a chopila se ovladače. „Můžeš ukázat chlapům, kam mají zanést moje věci? Já si potřebuju trochu odpočinout. Hrozná cesta." Jimin zadržoval vztek, ale zavedl muže s mými zavazadly dál do domu. Když konečně zmizeli podívala jsem se zda uteču, ale venku stál řidič a čekal na chlapy. Tak jsem to vzdala, až budeme s Jiminem sami, tak to zvládnu a dostanu se ven, teď si to budu prostě užívat. Vzala jsem si herní ovladač a zapnula konzoly. Našla jsem tam nějaké hry a začala jsem hrát.

Jimin:

Zavedl jsem chlapy do pokoje pro hosty, kde bude Maya spát, možná. Položili tam její věci a pak jsem je vyvedl ven. Dal jsem řidičovi peníze za cestu a když konečně odjeli vrátil jsem se zpátky do obýváku. Maya byla zabraná do hraní a já ji pozoroval. Opřel jsem se o gauč a užíval si to. Nebyla v tom moc dobrá, ale strašně mě bavilo ji sledovat, jak se snažila a hlavně jak nadávala. „Co mě tak sleduješ? To nemáš nic jiného na práci? Kde jsou vůbec tví rodiče?" zeptala se najednou a stopla hru a dívala se na mě. „Čekám na kámoše, budeme tady chystat párty a je to náš dům, tady budeme bydlet až budeme manželé. Teprve včera večer jsem se sem přistěhoval od rodičů." jen se zamračila a vrátila se zpátky ke hraní. A tak jsem jí dál sledoval. 

Za chvilku dorazil Rapmon a otevřel jsem mu. „Kdo pak to tu je? Nové masíčko? Můžu?" řekl a skoro šeptal. „Klidně, já o ni nestojím." řekl jsem schválně nahlas. A Rapmon se šel představit Maye.

Maya:

Slyšela jsem ty dva debily, co si o mě povídali, ale rozhodla jsem se více věnovat hraní. „Ahoj kotě, já jsem Rapmon, nemůžu si taky zahrát?" Podívala jsem se na něj. Nakonec jsem souhlasně pokrčila rameny a on si vzal druhý herní ovladač a připojil se do hry. „Odkud jsi? Že jsem tě tady ve městě neviděla." nahodila jsem otázku.  „Já jsem se sem přistěhoval před pár měsíci, jsem soused Jimina, ale musím ti říct, že bych měl raději sexy sousedku." řekl a usmál se na mě. Byl obličejem docela u mě blízko až jsem cítila jeho dech na mých tvářích. „Ha to je pěkně blbá balící hláška." a porazila jsem ho v dalším souboji. Už to začala být nuda a tak jsem skončila a zvedla se. „No jsem moc ráda, že jsem tě viděla Rapmone, ale raději bych se šla teď vybalit. A všimla jsem si, že Jimin stál stále za námi a sledoval nás. „Ok, ale brzy příjdou další moji přátelé a bude tady taková malá párty, tak se nelekni." řekl Jimin a zavedl mě do pokoje, kde budu spát, jakmile jsem se tam dostala zavřela jsem mu dveře před nosem a šla se vybalovat. 

Docela mě zajímalo co za lidi dorazí na párty, tak jsem se rozhodla, že dnešek tady přežiji a až zítra ráno se odtud zase vypakuji. Podívala jsem se na sebe do zrcadla a rozhodla si obléct něco hodně sexy, přece se na párty neukážu v teplákách. 

Asi za hodinku jsem byla připravená, slyšela jsem už hudbu a lidi. Vypadá to, že už je to v plném provozu. Vyšla jsem z pokoje a chodba byla plná lidí. Lidí, které vůbec neznám, ale i tak jsem nahodila sexy chůzi a začala hledat nějaký cíl, který mě dnes večer zabaví. Než jsem, ale stačila někoho najít někdo mě chytil za ruku a přitáhl k sobě. Byl to Rapmon. „Vypadáš sexy zlato." řekl a přejel mi prstem po rtu. Nakonec to není špatný nápad, Rapmon nevypadá špatně možná by bylo dobrý ho vyzkoušet. Tak to bude dnes jednoduché řekla jsem si. „Nebudeš to mít se mnou dnes večer jednoduchý." řekla jsem.„Ale i tak do toho jdu." odpověděl a přibližoval se k mým rtům. Vnímala jsem hudbu a cítila jak jeho srdce tlouklo. „Co takhle si nejprve zatancovat? Rozproudit krev?" řekla jsem a zatáhla jsem ho na místo plné tancujících lidí. Začala jsem zlehka a pak jsem začala tancovat hodně sexy. Jen pomalými pohyby se připojoval k mému tanci a užíval si to. Pak si nás všimli ostatní a začali nám tleskat a udělali kolem nás takové menší kolečko. Náš tanec se změnil na více vášnivý a já cítila teplo jeho těla. Na konci písničky si mě přitáhl a v rychlosti mě políbil na ústa. A všichni začali jásat a tleskat. 

„Co to děláš!" slyšela jsem někoho křik. Podívala jsem se za hlasem a pár kroků od nás stál Jimin. Naštvaně se díval a vyrazil k nám. „Vždyť jsi říkal, že o ni nemáš zájem Jimine. Co to do tebe vjelo?" řekl na obranu Rapmon a stále mě držel u sebe dokud mě Jimin od něj neodtáhl k sobě. „Maya je moje budoucí manželka, to si myslíš, že si můžeš dělat co chceš?" řekl a Rapmoon zvedl ruce, že se vzdává. „Ok kámo nechci ti lézt do zelí." a zmizel někde v davu. Ostatní přestali přihlížet našemu malému dramatu, když se zapnula další píseň. Vytrhla jsem Jiminovi ruku a byla jsem naštvaná, že mi zkazil večer. „Ty teda umíš zkazit večer. Dneska jsem si chtěla konečně po dlouhé době pořádně za šukat." a zkřížila jsem ruce na hrudi. „Jsi moje! Ty mi prostě nerozumíš! A kdo říkal, že si dnes nezašukáš." a já se začala smát. „To myslíš sebe?" a smála jsem se dál.„A proč ne?" řekl zmateně. „S tebou? Nikdy!" a vyrazila jsem k stolku s panáky. Rovnou jsem do sebe kopla dva a Jimin mě následoval. „Proč ne?!" pořád se vyptával. „Nebudu spát s nějakým pitomcem, který spal beztak s tisíce holkama a má nemoci." řekla jsem nějakou pitomost, protože jsem fakt nevěděla žadný důvod proč bych s ním neměla spát. „To říká ta pravá, jak jsem se tě viděl tancovat, něco mi říká, že ty jsi taky chlapů neměla málo." a dal si panáka a já další. „Hej dej mi dnes večer pokoj ano? Běž si najít nějakou holku a mě taky nechej lovit, myslím, že to tak bude pro nás oba nejlepší." Nic už neříkal a já začala tancovat mezi lidma až jsem byla v hloučku těl a užívala si stoupající hladinu alkoholu. 

Netrvalo dlouho a můj radar zaměřil jednoho kluka. Vypadal ještě docela mladě, možná je mladší než já, ale určitě mě chtěl taky podle toho jak mě stále sledoval. Byl tak roztomilej tak jsem k němu zamířila a než stačil něco říct, začala jsem ho líbat. Už jsem nechtěla čekat. Chytila jsem ho za tričko a táhla do mého pokoje. Otevřela jsem dveře v táhla ho dovnitř a hledala vypínač, abych rozsvítila světla. On si mě přitáhl a líbal mě znovu a tím pro mě bylo ještě těžší najít to zatracený tlačítko. A někdo ho zmáčknul a rozsvítilo se v místnosti. Kluk mě od sebe odstrčil a tím jsem narazila do jednoho těla za mnou. Ten mě objal zezadu a zašeptal mi do ucha. „Jedině tak jsem tě sem mohl dostat." a já poznala, že to byl Jimin. „Díky Jungkooku můžeš jít. Věděl jsem, že se na tebe chytne."  „Není za co kámo." řekl ten kluk a odešel. Takže se na mě domluvili. Tak počkej to si odskáčeš takhle si se mnou zahrávat a plánovala jsem pomstu.


WHY YOU?! (BTS fan fikce)Where stories live. Discover now