Asistent

3.7K 182 8
                                    

Táhle kapitola bude trošku sexuální!! Komu se to nelíbí ať nečte a přeskočí tu...část. Ale myslím, že proto to všichni čtete :D a věřte mi, že tohle nebude jediná sexuální scénka v téhle povídce :D

Maya:

Ani jsme nesnídali a už jsem musela jet s Jiminem do práce. Opravdu se mi nechtělo. „Mě se fakt nechce, budu raději doma jo? Neuteču." řekla jsem a on se usmál. „Na to jsi měla myslet včera než jsi utekla, pamatuješ co jsem včera řekl? Musíš si získat zpátky moji důvěru. Tak se převleč hned." řekl a otočil se. Ale já stále jen seděla. „Nebo chceš snad abych to udělal sám?" řekl a já po něm hodila další polštář, když se otáčel. „Ne zvládnu to." Až jsem se převlékla šla jsem se podívat dolů do ledničky mezi tím, co se on převlékal. Ale než jsem něco dobrého v té ledničce našla už byl dole a táhl mě do auta. 

„Hej já potřebuju jíst! Včera jsem vůbec nejedla." ale neposlouchal mě. Posadila jsem se na sedadlo spolujezdce a on za volant. Pak nastartoval auto a vyjeli jsme. V autě bylo ticho a zakručelo mi v břiše. „Ty jsi fakt nejedla co?" zasmál se a pustil mezi tím nějakou hudbu v rádiu. „Hm určitě jsem včera na to měla čas, byla párty, pak jsem musela utéct do lesa, v lese mě přepadl blázen a pak mě večer u věznil v pokoji úchyl. Můžeš mi říct v které části dne jsem se měla najíst?" Jen se smál a věnoval se řízení.

Jimin:

„Neboj najíš se u mě v kanceláři." odfrkla si a zkřížila ruce na prsou. „Dobře. A budeme tam dlouho?"

„Jak to mám vědět, ale neboj postará se o tebe Jungkook, je to můj asistent. Musím vyřešit ten problém s Rapmonem ať už je to cokoliv nechci aby ses toho účastnila."

„Takže budu jako moje matka, nebudu se plést do manželova byznysu a budu jen doma, uklízet, vychovávat děti, a pak mu zahýbat. Hm skvělý život mě čeká." řekla mi a koukala ven z okna. Nechci, aby byla taková. Možná by se našlo ještě nějaké místo v naší firmě, přece jen po svatbě se naše firmy spojí a bude více práce. „Po svatbě ti najdu místo. Nebudeš jako tvoje matka." řekl jsem jí. „Super..." to je vše co mi na to odpověděla.

Až jsme konečně dorazili vyvedl jsem ji z auta za ruku. Ani se moc nebránila překvapivě. Vyjeli jsme výtahem potichu nahoru do nejvyššího patra, do mé kanceláře. Čekal tam na mě už otec, Rapmon a Jungkook.

Maya:

Vešli jsme do jeho kanclu a čekal tam jeho otec, Rapmon a ten roztomilej malej parchant Jungkook. Všichni byli stejně jak Jimin oblečeni v krásných oblecích s kravatami. Vypadali, jak nějací mafiáni. Pozdravila jsem nejprve jeho otce a pak Rapmona. Jungkook se na mě jen usmál a já mu úsměv oplatila. Dneska jsi můj cíl chlapče, dokončíme to co jsme na párty nemohli, ať budeš chtít nebo ne. „Jungkooku postaráš se dnes o Mayu, bude to trvat možná tak jen dvě hodinky, ale nemůžu ji do toho zatahovat. Jdeme pánové, musíte mi říct co se děje." řekl Jimin a Jungkook už mě táhl zase do výtahu.

Ve výtahu bylo cítit menší napětí mezi námi. Nakonec jsme dorazili o tak tři patra níže. Pozdravil tam jakousi recepční. „Dobrý den Jessico, jdeme do mé kanceláře, pan Jimin je nahoře s panem Parkem a panem Rapmonem ano? Tak ať je nikdo neruší. A nás taky ne. Musím něco vyřešit se jeho snoubenkou." řekl a podíval se na mě s polovičním úsměvem. To si dnes užijeme, vypadá to, že myslí na to stejné co já. Přišli jsme ke dveřím jeho kanceláře a otevřel mi dveře. Musím přiznat, že je taky gentleman. Vešla jsem a on ihned za námi zamknul dveře.

 Nerozrušilo mě to a posadila jsem se na jeho křeslo. On stál stále u dveří a očima plné vášně mě pozoroval. Dala jsem si holé nohy na stůl a kdo ví jestli mi tak nebylo vidět i pod sukni. Chtěla jsem ho tak více vyprovokovat. „Ráda si zahráváš s ohněm, že ano?" řekl a pomalu se přibližoval ke stolu. „Možná ano. Ale ty taky nejsi žádnej svatoušek, že ano? Začínat si s kamarádovou snoubenkou, to není správný." řekla jsem a on už byl u mě. Otočil si křeslo k sobě a naklonil se ke mě. „Zahráváš si s ohněm rád?" zeptala jsem se a přejela jsem mu prstem po rtech. Pak jsme oba zavřeli oči až naše rty byli na centimetr blízko. Poddala jsem se jeho polibkům. Za chvíli jsme přidali naše jazyky a on se začal dotýkat mých citlivých míst. Jeho ruce šplhali po mých stehnech, jeho rty se pak přemístili na můj krk. Kde našel mé oblíbené místo a já vzdychla. „Rád si zahrávám s ohněm a zvlášť s takovým, jako jsi ty." řekl a taky vzdychl, když jsem se dotkla jeho citlivého místa, přímo na jeho už připravený penis. Byl uvězněný v kalhotách a chtěl ven. „Chci tě teď tak moc. Začni baby." řekl a já slezla z křesla a přinutila jsem tam sednout jeho. Pak jsem si klekla a rozepla mu kalhoty. Pomalu jsem mu je svlékla a pak jeho boxerky. Mezi tím si i on sundal sako, kravatu a nakonec si rozepnul košili. Pak jsem začala. Vzala jsem jeho kamaráda do rukou a pohybovala s nimi nahoru a dolů. 

Začal hlasitě vzdychat. „Vezmi si ho do pusinky zlato." a já udělala co mi řekl. Ale brzy přestal, viděla jsem, že se i trošku potí a setřela jsem jeho pot z jeho svalů na břiše. „Už to nevydržím zlato, chci tě tady na tom stole ošukat." Zvedl se a já s ním. Vyzvedl mě na stůl a sundal mi kalhotky a rozepnul košili, kterou jsem měla na sobě. Sundal mi podprsenku a políbil mě na prsa. Pak se připravil do mě vniknout a já vzdychla když už to konečně udělal. Přitáhl si mě blíž a zrychloval. Brzy jsme byli oba zpocení a celou místnost zaplnili hlasy naší vášně a vzdychů. „Už budu baby, uděláme se spolu ano?" řekl slastně a já cítila, že už jsem taky blízko orgasmu. „Přidej na rychlosti, prosím, chci ho cítit hlouběji." řekla jsem a vykřikla jsem když trefil můj bod G. „Jsem tam baby." křičel a oba jsme za chvíli dosáhli orgasmu, rychle ho vytáhnul a vystříkal se mi na bříško. Pak unaveně položil hlavu na moje rameno a ještě chvíli jsme poslouchali naše rychlé dýchání. „Bylo to úžasné zlato." řekl po chvíli a já se usmála, když se na mě podíval. Pak mě naposledy políbil, když někdo začal klepat na dveře. Rychle jsem slezla ze stolu vzala svoje oblečení ze země a on mě nasměroval do vedlejší menší místnosti, kde byla toaleta a umyvadlo. Mezi tím jsem se oblíkla tam a on v kanceláři. Ale mě to trvalo déle, musela jsem si umýt i bříško a upravit vlasy. Mezi tím jsem slyšela, že s někým mluvil v kanceláři. Byl to mužský hlas a když jsem konečně vyšla uviděla jsem otce Jimina. „Dobrá, zítra to bude mít Jimin na stole." řekl Jungkook a pak se na mě otočili. „A tady jsi Mayo říkal jsem si, kde jsi zmizela. Jen jsem se chtěl rozloučit a vyřídit, že Jimin brzy bude končit a vezme tě někam na oběd. Prý jsi celý den nejedla. Tak snad si to užijete." řekl a podal mi ruku a rozloučil se. Když konečně odešel podívala jsem se na Jungkooka. „Uf to bylo těsný." řekla jsem a on se smál. „Někdy to musíme zopakovat."

Pak jsme si pár minut ještě povídali o různých věcech, třeba co se stalo, když pak párty skončila, jak jsem utekla. „Ty jsi prostě nenapravitelná." řekl a zrovna vešel bez klepání Jimin. „Mayo jdeme. Vezmu tě na oběd." řekl rychle. „Už jsi všechno vyřídil?" řekl Jungkook. „Ano a ty nezapomeň prosím tě na ty papíry, ať je mám zítra na stole, pak se pro ně zítra stavím." řekl a mezi tím mě táhl ven. Jen jsem stačila Jungkookovi zamávat na rozloučenou a už jsme byli s Jiminem ve výtahu. „O čem jste se vy dva bavili?" zeptal se. „Ale nic, jen jak si rádi zahráváme s ohněm." řekla jsem on mi věnoval pohled, kterým se mě snažil přečíst.

Jimin:

Co tím myslela? Přemýšlel jsem o tom celou cestu do restaurace. Slyšel jsem jak jí zase zakručelo v bříšku a přidal jsem. „Nemusíš jet tak rychle, neumřu hlady." řekla jsem. „Navíc dnes jsem se už trošku najedla." řekla a já se na ni krátce podíval. „Co tím myslíš? Jungkook ti dal nějakou svačinu?" řekl jsem. „O a že byla velká." řekla a smála se. Proč si pod tím představuji něco uchylnýho? „Mayo, já pořád nechápu co tím myslíš?" a stiskl jsem pevně volant, protože už jsem to tušil. Měl jsem to čekat. Oba dva jsou si docela podobní, nemají žádné zábrany, oba jsou to ještě takový dospělý puberťáci. Nic neříkala a jen se smála. „Chceš mi říct, že jsi mě podvedla?" zeptal jsem se. „Jo." řekla to tak nevinně a já se začal smát.

WHY YOU?! (BTS fan fikce)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon