Spánek

3K 167 1
                                    

Maya:

„Už ses uklidnil?" řekla jsem Jiminovi a ten byl stále ke mě otočený zády. Neodpověděl na mou otázku. „Myslím, že bude lepší když už půjdeš domů Rapmone." řekl Jimin a já koukala na Rapmona. „Nechci tě tu nechat v takovém stavu s Mayou." odpověděl mu Rapmon. Byla jsem za něj ráda, že se tak stará, ale neměla jsem z Jimina strach. „To je v pohodě Rapmone nemám z Jimina strach. Ale spíše by jsi ho mohl uklidnit, protože já jdu spát. Nepotřebuji vidět tohle divadlo." řekla jsem chladně a otočila se ke svému pokoji. „Dnes nebudeš spát ve svém pokoji. Budeš dělat co ti řeknu!" řekl nahlas Jimin a já se zastavila. „A kde teda budu spát? Někde ve sklepě přivázaná řetězy?" a usmála jsem se. Otočila jsem se na ně, ale oni se nesmáli. Jejich tváře byli vážné. Bože to je den a to jen za to, že se člověk pokusí utéct. „Budeš spát v mém pokoji ať tě mám na očích." řekl a já na něj ukázala výraz, jako to myslíš vážně?! „Tak já teda už raději jdu lidi." řekl Rapmon ani jsme se na něj nepodívali a už byl z domu pryč. Zase bylo mezi námi ticho. „Tak dobře, už nebudu dnes dělat problémy, jsem unavená, můžu už jít spát?" doufala jsem, že mě nechá spát u sebe. „Nevěřím ti. Budeš si muset moji důvěru zase získat." s těmi slovy přišel ke mě a chytil mě za ruku.

Jimin:

Dotáhl jsem ji do mého pokoje. „Dej si sprchu první, pak půjdu já. Tedy pokud nechceš, abych se sprchoval s tebou." 

„Myslím, že to oželím, raději se osprchuji sama." a zaleza do koupelny a zamknula. Pak už jsem slyšel jak zapnula sprchu a tak jsem vyrazil dolů, pro její věci. Skoro všechno měla ještě v batohu, tak jsem to všechno vzal a dotáhl nahoru. Stále ještě byla v koupelně a dokonce si i zpívala. Byla to sranda ji poslouchat. Lehl sem si na postel a čekal.

Maya:

Byla jsem v koupelně docela dlouho a když jsem vyšla všimla jsem si, že moje věci byli u postele. Musel je sem přinést, když jsem byla ve sprše. Měla jsem kolem sebe jen ručník a tak jsem koukala, jestli mě Jimin nepozoruje. Ale on spal na posteli. Prohrabala jsem se v batohu a našla svoje pyžamové tričko a kalhoty. Převlékal jsem se do nich před Jiminem, protože přece spí a když člověk spí nevidí. Takže pochybuji, že by mě pozoroval, jak se převlékám.

Jimin:

Věděl jsem to, že je opravdu tak naivní. Myslí si, že ji nepozoruji, jak se převléká. Koukal jsem na její tělo, při čemž byla ke mě zády. Je opravdu krásná, není nijak extrémně hubená, naopak má pěkné křivky. Boky a prdelka, přesně podle mých přestav. Když se náhle otočila zavřel jsem oči a doufal, že si mě nevšimla.

Maya:

Podívala jsem se na něj a stále spal. Ale teď by měl jít do sprchy on. Přišla jsem k němu a chystala jsem se mu dát facku. Ale zachytil moji ruku. Aha super takže nespal. Parchant, ještě jsem mu tady udělala striptýz. Byla jsem tak zaujatá svými naštvanými myšlenkami, že jsem nedávala pozor a on mě tak jednoduše přitáhl k sobě. Ležela jsem na něm a on se mi díval přímo do očí. Musím přiznat, že jeho oči jsou úžasné. Nedokázala jsem to pochopit, jak se vždy dokázali rychle změnit z agresivních, roztomilých, žárlivých na strašně sexy. Prostě jeho pohledy...neskutečné. „Copak tak koukáš? Že už bys konečně podlehla mému kouzlu?" řekl a to mě vrátilo do reality. A taky jsem cítila něco dost nepříjemného co naráželo na mou spodní část těla. Bože musím se hned dostat z jeho sevření. Vymanila jsem se a on mě překvapivě nechal. „Myslím, že je teď řada na tobě." a ukázala jsem směrem ke koupelně. Stále se na mě díval s očima plných vášně a chtíče. Ale brzy přestal a konečně se zavřel v koupelně a já si sedla na jeho postel. Byla příjemná a velká. Ale nějak jsem doufala, že bude spát pěkně daleko o de mě, když je tak velká. Byla jsem už unavená a tak jsem se schovala pod duchnu a zhasla světla. Netrvalo dlouho a spánek mě přemohl.

Jimin:

Vyšel jsem po krásné sprše, kdy jsem si musel trošku pomoct, tam dole, abych se ovládl a neskočil hned na Mayu. V místnosti už byli zhasnutá světla jen moje stolní lampa svítila a Maya spala. Spokojeně jsem se usmál a oblékl jsem si jen pyžamové kalhoty. Opatrně jsem vlezl pod peřinu a dotkl jsem se jejího ramene. Nic nedělala, takže už pěkně tvrdě spala. Chvíli jsem poslouchal jak dýchá a chtěl jsem ji nechat. Už ji dnes nebudu otravovat. Ale k mému překvapení se ze spánku překulila na mou stranu a chytila mě za pas zezadu. Svoji tvář si přitiskla k mým holím zádům a já cítil její teplý dech. Takhle se nevyspím. A měl jsem pravdu. Maya se pořád překulovala, dokonce mě i jednou zkoupla z postele. Už jsem si myslel, že to udělala schválně, ale vždycky chrupkala dál. Jako by se nic nestalo. Už bylo skoro ráno, když jsem konečně usnul.

Maya:

Vstala jsem ráno a protáhla se. Všimla jsem si Jimina, který ještě spal. Byl polonahý? No super. Musím říct, že se mi naskytl krásný pohled na jeho hruď a svaly. Podívala jsem se na jeho mobil a měl tam zprávu od Rapmona. Jeho heslo bylo jednoduché. Jako vážně má pořád to stejné heslo jako od malička na každém mobilu? Heslo bylo, vždy datum mého narození. Opravdu je do mě blázen. Proč jsem to nikdy až tak nevnímala. „Kámo, ve firmě je průser, otec tě potřebuje až se vzbudíš musíš přijet." přečetla jsem sms a koukala na mobil. Hm zajímá mě zda tam nemá i nějaké zajímavé fotky, ale než jsem se stačila podívat vzal mi mobil z ruky. Lekla jsem se, protože jsem stále čekala, že spí. Unaveně se podíval na zprávu a pak na mě. „Sakra. Budeš tam muset jít se mnou." řekl svým raním hlubokým hlasem. A já se mu musela smát. Jen zakroutil hlavou. „Ty taky nejsi po ránu moc přitažlivá." řekl a já se přestala smát a hodila jsem po něm polštář.„Hej! Já jsem vždycky sexy, v každé situaci." a upravila jsem si vlasy.


WHY YOU?! (BTS fan fikce)Where stories live. Discover now