Episode 1.- Ses..- 2. sezona

573 31 0
                                    

NAKON 2 GODINE

-Evo me ljudi. Ponovo ja. Lucy. Samo više nikas Hale nego Styles. Da,da. Udala sam se za Harryja. Oboje smo shvatili koliko se zapravo volimo. Nećete vjerovati, i Cat se udala za Kena, i ofrarbala se u crveno. Promijennila je stil oblačenja ali njeno ludo ponašanje se nije mjenjalo. Očito ta je prirodno takva. Bella, idu pripreme za njeno i Robertovo vjenčanje koje je sljedeći mjesec. Cleo je sa Tomom još uvijek. Ja i Harry imamo svoju vilu u kojoj živimo sami. Svoje roditelje još nisam našla. Harryjevu sestru, Gemmu, također su vukodlaci zarobili. Ni nju nismo pronašli. I da, naučila sam sve svoje moći kontrolisati. Sa Harryjem idem na trening. Teretana. Ja ne dižem one tegove, nego ono, trčim, radim sklekove, trbušnjake. Mada ove sklekove slabo radim. Većinom ih Harry radi dok ja ležim na njegovim leđima. Nekad čak ja i Harry boxamo, u čemu sam stvarno dobra. Često ga oborim i izudaram a onda dođe vrijeeme kada on mene obara na pod pa me po nekad udari ali ne jako.

¸*Sadašnjost*

Ja i Harry smo prije pola sata stigli kući, bili smo u teretani. Harry je otišao da se istušira dok ja postavljam namaze, salame i druga laka jela na stol. Postavila sam sve i sada čekam Harryja. A, eto ga silazi.

"Dođi Hazz." rekla sam mu i u njegovu času nasula krvi. "Tu sam." sjeo je i napio se gutljaj krvi. Sjedili smo i počeli jesti. "Da li možeš otići do kupovine? Treba nam namjernica." pitala sam ga, jelo smo završili. "Naravno, ti se odmaraj, umorila si se. Lijepo se spremi i istuširaj za večeras. Ja ću naručit jelo i donijeti. Doću do 18h." prošao je iza mene i zagrlio me te tako poljubio. "Uredu." rekla sam nasmijano, onu rečenicu spremi se i istuširaj za večeras nisam ni skontala ali nema veze. Uzela sam papir i napisala namjerinice koje treba kupit. Harry je obukao crni sako i krenuo izać. "Kad se vratim, želim da si nasmijana, sretna i lijepo obučena jer je večeras posebna večera za nas dvoje" na ulaznim vratima mi je rekao i uhvatio me za obraz i blago ga stisnuo. Klimnula sam glavom i poljubili smo se te je Harry izašao.

Zatvorila sam vrata u otišla u kuhinju pospremit stol. Pogledala sam na digitalni sat na zidu na kojem je crvenim slovima svijetlilo 16:15pm. Pospremila sam stol i otišla u moju i Harryjevu sobu. Iz ormara uzela sam kratku haljinicu bez naramenica, usku sa rajfešlusom s prijeda od početka do kraja haljinice. Iz ladice uzela sam grudnjak kojeg smo ja i Hazz nedavno kupili kada smo išli u šoping. Harry je ugledao taj grudnjak, nije bio kao drugi grudnjaci, otkopčavao se ondje između grudi a nne nazad. Bio je crn i nije imao kajšiće. Sve to sam ostavila na kreveti otišla sam u kupaonicu.

Skinuula sam se i usla u ogromnu tuškabinu. Istuširala sam se. Kosu nisam prala jer je bila čista. Brzo sam svoje tjelo obrisala i otišla u spavaću sobu. Odjeću koju sam ostavila na krevet sam obukla. Nasmijala sam se, ni sama ne znam zašto hahah.Pogledala sam u još jedan digitalni sat na kojem se crveno isticalo 17:43pm. Uskoro Harry dolazi. Brzo sam pustila kosu i raaščešljala ju. Obukla sam crne štikle sa velikom platfornom i sišla u dnevni boravak.17:58pm, Harryja još nema. Sjela sam na kauč. Otkucaje 18:00pm, pa onda i 18:7pm....

Napokon sam čula otvaranje vrata, te sam krenula prema vratima. Ugledala sam Harryja čije su ruke bile pune vrečica i kesa. Nisam se obazirala na to što je kasnio. Nasmijala sam mu se. "Vidim poslušala si me." rekao je i kese stvljao na šank u kuhinji. "Pa slušam ja svog mužića." prišla sam mu i obgrlila ga rukama oko vrata i poljubilla ga. "Hajde da postavimo jelo."krenuo je vaditi hranu iz kesica is stavljati na stol. Klimnula sam glavom. Jelo smo postavili na stol. Harry je zasadio dvije svjećice na stolu. Sjeli smo i jeli. Sjedili smo jedno pored drugog. "Noćas želim..." počeo je pričati ali je stao. Razgledao me cijelu, bio je ozbiljan. Znam šta želi. (može se predpostavit, zare ne?) Pogledala sam ga i nasmijala se. "Može." rekla sam na što se Harry nasmijao. "Kada ćemo..?" pitao je. Njegove rupice su se savršeno isticale na njegovom licu.

WE ARE VAMPIRES!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon