Episode 12.- I need you.. -Kraj 1. sezone.

510 34 0
                                    

Zadnji dio 1. sezone 

"Ne smije ni sjestii pored mene!" Harry je rekao ljuto Belli. To smo mogle cuti i ja i Cat. "Naravno, prepao si djevojku." odvratila mu je Bella. Ja sam ga pogledala ispod oka. Uzela sam zalogaj usta, jedva mekako. Ponovo sam pogledala u Harryja. O Boze, kako me gleda kao da ce me ubit. Osjecam se neprijatno. Cijelo vrijeme sam se uvrtala na stolici od neprijatnosti. Cat me pogledala i tiho pitala: "Jesi dobro?". Klimnula sam glavom.

Podigla sam glavu malo u Harryjevom smjeru. Ljuto me je gledao, kao da jutra necu docekati ziva. Progutala sam pljuvacku. Neprijatnost u meni je rasla iz sekunde u sekundu. Ali vise nisam mogla izdrzat! Ustala sam sa stolice i brzo izasla iz trepezarije. Puhnula sam, sporo sam hodala hodnikom. Cula sam korake iza sebe. Okrneula sam se i ugledala ljutog Harryja koji ide za mnom. Ubrzala sam hod ali Harry je brzinom svjetlosti posao do mene. Uhvatio me i pribio uz zid, sto me je iznanadilo, a i uplasilo. Stisnuo se uz mene, jako. "Sta je?!" ljuto je rekao. Bio mi je previse blizu. Stisnuo me. S jedne strane zid, a sa druge on. "Harry.." jedva sam progovorila. "aamh.." nesto je muljnuo, kako je to izgovorio... Pogledao je na strane. uhvatio me za ruku i uvukao u neku sobu. Mislim da je ovo bila njegova radna soba. Opet me pribio uz zid i stisnuo se uz mene. "Sta je? Uplasila sise!" progovorio je. Svoju glavu pribliozio je mojoj, skroz. Nosevi su nam se ponekad dodirivali. Opet mene taj decko nervira. E pa vala, suprostavit cu mu se.

"Nisam!" brzo sam odgovorila. "Zasto onda nisi sjela pored mene za stolom?" rekao je i jos vise se pritisnuo uz mene. "Harry, sta ti je?" uspjela sam ga odgurnut od sebe. On je ostao ondje na istom mjestu a ja sam stala blizu vraata. "Ne prepoznajem te vise. Ja te nisam htijela napravit ljubomornim i zasto bih kad nismo zajedno!" proderala sam se. Harry je sutio, nijedne nije progovarao, samo je gledao u pod. Ja sam izasla iz sobe. Otisla sam u moju, Bellinu i Catinu sobu. Sjela sam na svoj krevet i razmisljala o svemu. Mislim da bi bilo najbolje kada bih otisla odavde. To je najbolje za sve nas. Brzo sam obukla onu svoju odjecu i obula svoje crne zatvorene stikle. Catinu odjecu sam lijepo savila i ostavila na njen krevet a njene stikle pored njenog kreveta.

Jakna je vec bila na meni, uzela sam mobitel u ruku i izasla iz sobe. Stala sam iza zida i provirila ima li gdje nekog i vidjela sam da nema nikog i potrcala sam hodnikom do ogromnih vrata dvorca koje mi je strazar otvorio. Izasla sam iz dvorista te hodala istim pravcem sto smo svi isli do parka. Hladno je, hvata me jeza. Ali ubrzo sam se nasla kod parka.

Harry's P.O.V

Ispao sam glup! Ali takav sam. Nekad se nanerviram bez ikakvog razloga i onda se ne mogu smiriti.Moram se izvinuto Lucy. Izasao sam iz svoje radne sobe te se uputio u njemu sobu koju dijeli za Bellom i Cat. Usao sam u sobu, a tu su bile samo Bella I Cat. "Gdje je Lucy?" pitao sam zacudjeno. "Nemam pojma. Mislile smo da ste se pomirili i da je s tobom." rekla je Bella. "Ne! Ona nije sa mnom. I nismo se pomirili!" proderao sam se. Ponovo se pocinjem nervirati. Shvatile su obje, kao i ja, da Lucy nema. Ustale su. "Cat, jesuli ono haljine koje je ona nosala?" pitao sam Cat i pokazao prstom na odjecu na njenom krevetu. "OMG,da." rekla je te ruke stavila na usta. "Nema je..." rekla je Bella. "Lucy..." Cat je uspaniceno rekla. "Cekajte, imam njen broj, nazvat cu je." rekao sam i izvadio svoj mobitel iz dzepa. "Ako ti se htjedne javit.." rekla je Bella. Nasao sam njen broj te krenuo zvati. Zvoni! Javila se. "Lucy.." tiho sam rekao. "Sta je Harry!" proderala se. "Gdje si Lucy..?" izustio sam tiho pokusavajuci ostat smired, da ne panicim. "Ne zanima te! Ne zanima vas!" proderala se ponovo jecajuci. "Ne zeli reci.." rekao sam Belli i Cat. "Daj meni!" rekla ke Bella i uzela moj mobitel. "Lucy, reci mi gdje si. Bella je." Rekla je Bella te ukljucila zvucnik. "Bella,.. ne zelim vise nikom da smetam. Svima donosim samo bol. Ne trazite me, molim vas." svi smo mogli cuti kako jeca i place. PRekinula je. "Sta cemo sad?" Cat je pitala. Oci su joj bile pune suza. "Vidis li Harry sta si ucinio?! Djevojka je otisla!" Bella se proderala na mene. "Zasto me pravila ljubomornim. I to prica i smije se sa Zaynom i Niallom. Mojoj braćom!" poceo sam se i ja derat. Oci su mi se naskupile suzama. "ali Harry, vi niste zajedno." Bella je rekla.

WE ARE VAMPIRES!Where stories live. Discover now