-20-

2.3K 89 97
                                    

Pov Noah
Ik word wakker. Ik twijfel of het wel echt is wat er gisteren is gebeurt. Het zou wel erg bijzonder zijn. Ik ben nou niet het persoon met de meeste geluk. Of gewoon met het minste.

Ik geloof dus ook niet dat het echt is. Alles kan ik gedroomd hebben. Daar ben ik namelijk heel goed in. Ja, ik ben ergens goed in.

Weer gaat mijn mobiel af. Dat is ook de reden dat ik wakker werd. Ik pak dat verdomde ding maar eens op om te kijken of het belangrijk is. Ik pak hem van mijn nachtkastje in klik op de homebutton. Gelijk knijp ik mijn ogen dicht. Die mobiel staat veel te vel, zo kan ik er toch niet op kijken. Met mijn ogen in spleetjes lukt het om hem te ontgrendelen en de helderheid lager te doen. Zie je, niet veel geluk.

Ik open mijn WhatsApp want ik zie dat ik berichten heb. De eerste chat die ik zie staan is... Samuel❤️. Ik open het en zie de berichten die hij heeft gestuurd. 'Gister was leuk, we hebben het alleen nog niet helemaal af kunnen maken😏 zie je snel weer als ik terug ben. Xx Sam.' Dan is het echt? Dit is gebeurd?

Nu pas dringt het door. Omg! Ik Noah Isaacs heb gewoon verkering! Met Samuel. Ik moet Bram spreken. Ik deel altijd alles. Behalve de vorige keer dan, maar dat was een uitzondering. Nu kan ik hem eindelijk zeggen dat ik niet meer lonely ben! Beste plan van de dag. De de is ook nog maar net begonnen, maar daar hebben we het niet over.

Niet te snel. Eerst even Samuel appen. Ik heb nu al veel plannen. Ik ben net.... achtentwintig minuten wakker. Ik doe gewoon wat met mijn leven, voor het eerst maarja. Ik stuur hem: 'Zeker. Ik kan niet wachten tot we het af kunnen maken😏 nog fijne vakantie❤️ No.' 

Nu Bram appen. Dat gaat bij ons altijd op een hele leuke manier.

You
Bram!
Bram!
Ik moet met je afspreken vandaag!
Kun je bij me komen vandaag?
1 uur ofzo
Je kunt gewoon binnen komen
Pap en mam zijn naar een beurs
Reageer ff
Bram!!!!!!!!!!!!

Bram
Ja kan
Tot straks
Bedank voor de spam😒
Oke doe ik ook
Doei

You
Kee
Tot zo
Fijn

Dat is hoe wij met elkaar appen. Leuk he? Vast niet boeiend. Oké en door.

Ik stuurde hem één uur, maar het is nu al half één en ik lig nog met mijn luie reet in bed. Opstaan. Daar heb ik een hekel aan, ik zeg het je. Het is één van de dingen waar ik een hekel aan heb, maar opstaan staat zeker hoog op het nogal lange lijstje.

Vijf voor één en ik ben net klaar. Het is me gewoon nog gelukt om op tijd klaar te zijn. Bram komt meestal twee minuten te vroeg, dus ik kan drie minuten... weer niks doen met mij leven. Ik open mijn mobiel. Ik heb een foto van Samuel. Ik open hem. Het is een selfie, een verdomd sexy selfie. Damn. Hij heeft erbij geschreven: 'voor de tijd dat ik weg ben.'

Ik stuur hem een selfie terug. Zodra ik er een heb die gelukt is. Erbij schrijf ik: 'jij hebt hem vast harder nodig.' Ja, moet hij maar niet zo grappig doen. Dan doe ik mee, want ik ben nou eenmaal heel grappig. Omg, hij is nu aan het typen.. 'bedankt je hebt me helemaal door.' Saaie reactie weer dit hoor... 'maar moet gaan byexxx' stuur ik zodra Bram de kamer binnen stormt. 'Bye ly' lees ik nog net zijn laatste berichtje.

"En?" Dat is waar Bram mee begint zodra hij naast me op de bank ploft. "Nou, je zei al die tijd dat ik lonely was, maar degene waar ik op verlieft was-" "Degene waar je het over had?" onderbreekt Bram me. "Bedankt voor de onderbreking maar ja die. Daar heb ik nu wat mee." Wauw tot nu was het makkelijk zeg. "Goed bezig. Vorige keer had je het erover dat ze ontzettend knap was. Dat je haar knapper vond dan mijn vriendin, dus mag ik haar nu zien." Ja nu word het moeilijk. "Dat kan niet..." want ja ik kan HAAR niet laten zien. "Hoezo niet?" "Nou.. het... euh... is namelijk... geen... euh... ze." Met moeite is het eruit. Bram gezicht blijft hetzelfde. Is dit goed? Hij lacht nog, dat is goed neem ik aan. "Mag ik hem zien?" Verder gaat Bram er niks over zeggen? Alsof het normaal is. Fijn. Zo zie je maar weer, vrienden oordelen niet. Nou, Bram niet. Verder weet ik niet want meer vrienden heb ik niet. Ik laat hem de selfie zien die Samuel net stuurde. "Je hebt het goed te pakken. Al was is gay zou ik gelijk voor hem vallen. Ik snap nu wel dat je hem knapper vind dan mij vriendin, het is namelijk een jongen." zegt Bram. Dus hij vind het goed? "Is het oké?" "Natuurlijk is het oké, wat anders bro."

We praten nog een hele tijd over onze beide relaties, games, muziek en school. Verder doen we niks. Ja, we eten chocola en chips. Wel puur, dat is goddelijk.

Als pap en mam thuis komen gaat Bram naar huis.

De avond eet ik lekker, denk ik de hele tijd aan Samuel en ga dan naar bed. De hele avond deed ik dus weer net zo veel met mijn leven als altijd. Helemaal niks.

-
Einde hoofdstuk 20
Feit: ik eet allen pure chocola.
Wat voor chocola eten jullie?

Only One Friend [Dutch 1/3]Where stories live. Discover now