Hoofdstuk 42🐙

66 3 0
                                    

*Tijdsprong van 1 maand en drie weken*

POV Anna

Volgende week wordt ik achttien. En het is bijna 10:00 uur. Ik zit al een kwartier in Pop's te maken. Nog twee minuten en het is 10 uur. Elke keer als er iemand door de deur loopt hoop ik dat diegene tegenover me komt zitten.

Om 10:03 komt er een man door de deur die tegenover me gaat zitten. Hij draagt een capuchon, een zonnebril en een sjaal. Hij doet alles af, de man heeft een iets donkere huid, blauwe ogen en zwart haar.

"Hey, ik ben Marco." "Anna Hood." "Hood?" "De naam van mijn voogd." De man lacht, "Kan je wat vertellen over mijn moeder?" De man knikt en begint te vertellen.

Hij had mijn moeder ontmoet terwijl hij in het bos aan het jagen was samen met zijn vader. Hij wist van weerwolfen af. Hij wilde mijn moeder neerschieten totdat hj zag dat ze gewond was.

Hij bracht haar naar een dierenarts die ook van weerwolfen af wist, en daar is alles begonnen.

We hebben nog heel even gepraat en daarna ben ik naar huis gelopen, het koste anderhalf uur maar nu ben ik ook thuis.

Ik stap naar binnen en iedereen zit op de bank Hawaii five-0 te kijken, ik heb alles al gezien dus maakt niet uit. "Hey, ik had je gewoon kunnen ophalen babe." Zegt Niall. Ik negeer iedereen en loop naar mijn kamer, ik doe de deur niet op slot maar sluit mezelf wel op in mijn inloopkast. Een plekje waar ik me kan uiten.

*

Ik heb geen idee hoelang ik in mijn kast heb gezeten. Ik heb te hele tijd gehuild, en ben boos geworden. Daarna ging ik weer huilen. Ik denk dat ik zelfs even heb geslapen. In ieder geval, misschien heb ik wel 3 uur in deze kast gezeten. Mijn telefoon heb ik naar de andere kant van de inloopkast gesmeten, ik loop ernaar toe en zet hem aan.

"WHAT!" Roep ik, het is al 11 maart. Ik ging 9 maart mijn vader ontmoeten. Heb ik 3 hele dagen in deze kast gezeten. Ik kijk snel naar de tijd, het is 1 uur 's nachts. Ik open zachtjes de inloopkast. Er staat een maaltijd van waarschijnlijk vanavond. Ik loop stilletjes mijn kamer uit en ga naar beneden. Ik loop naar de keuken en pak drie zakken vreten.

Silver heeft me blijkbaar gehoord en komt naast me op de bank zitten. Ik zet de tv stilletjes aan en ga zitten Netflixen. Daar zit ik dan met een warme wolf naast me in een deken en drie zakken vreten. Dat rijmt!

*

Ik denk dat het ongeveer 5 uur is want ik en Silver zijn allebei in slaap gevallen, op de bank. Dit had ik echt even nodig. Wat alleen tijd.

Heeeeyyyy!

Sooo, that happened... Ja, dan ontmoet je even je pa. Zo 123, dat was behoorlijk heftig. Maar het is voorbij, gelukkig!!

En nu op naar de laatste 4 hoofdstukken. En dan een verrassing!!!

Xx💎🐓

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu