Hoofdstuk 36🦄

67 5 1
                                    

POV Niall

Ik schrik wakker en begin te schreeuwen. "NEEE!!" Meteen komt er een hand voor m'n mond. "Gast, doe rustig het is 3 uur 's nachts." zegt Zayn. "Ik ga even lopen, ben zo weer terug." Hij knikt en ik loop uit bed. Ik ga naar buiten en zie Anna zitten. "Hey loner wolf." Ze kijkt me niet aan. Ik loop naar haar toe, ze is aan het huilen?! "An, wat is er?" "Harry, het is mijn schuld." "Helemaal niet, dit was toch voorspeld?"

"Klopt, maar ik wilde niet dat die voorspelling uitkwam." Ze leunt tegen me aan en begint te snikken. Meteen trek ik haar in een knuffel. "Anna?" Ze kijkt op en veegt de tranen van haar gezicht weg. Ik ga dichterbij en druk mijn lippen op die van haar. Ze kust me terug. Ze kust me terug!

Ze laat los om adem te halen. "Niall." "Shh, als je nu gaat tegenstribbelen komt het nooit goed." ze lacht even en kijkt naar de maan. Ze huilt ernaar, als een wolf. Duhh! Een wolf huilt terug. "Niall! Die wolf heeft hulp nodig."Ze springt van het muurtje af waar we op zaten en rent het bos in.

Ik spring ook van het muurtje af en ren haar achterna. Ik maak zaklampen van mijn handen om te kunnen zien waar we naartoe gaan. Na een tijdje stopt Anna, ik schijn mijn lampen op haar en zie een wolf met witte en grijze haartjes, waardoor het silver lijkt. "Zijn poot is gebroken, we moeten naar Liam." "Waarom?" "Hij heeft natuur krachten, dus ook om te helen." Ik knik en Anna pakt de wolf beet.

We komen aan in de slaapzaal en rennen naar Liam's bed. "Liam." fluistert Anna in zijn oor wat hem wakker maakt. Hij knippert even en schrikt zodra hij de wolf ziet. "We hebben je hulp nodig. Alsjeblieft." Liam knikt zenuwachtig en loopt mee naar de trainingsruimte.

"Zijn poot is gebroken." "Ik ga het proberen, oké?" Anna knikt en Liam legt zijn handen op het been van de wolf. De wolf knijpt zijn ogen even dicht van de pijn, maar na een paar seconden gaan ze weer open en kijkt hij naar zijn been.

Hij staat op en springt in het rond. Daarna rent hij naar Anna en knuffelt haar, dan Liam en als laats kom ik ook nog. "Hoe ga je hem noemen?" "Wat?" De wolf kijkt haar met puppy ogen aan.  "Silver." Zegt ze. Ik glimlach en ze omhelst me.

*volgende ochtend*

De volgende ochtend voel ik een nat iets op mijn gezicht. Ik open mijn ogen en zie Silver aan mijn bed staan. "IEUWW Silver! Ik probeer te sla-" "Morgen." Zegt Dark Method voordat ik een vuist in m'n gezicht krijg.

Alles wordt langzaam aan zwart terwijl ik Anna probeer te waarschuwen.

Heyyyy!

Ik wil heeeeeeeeel graag dat jullie even in mijn boek kijken dat 'cover wedstrijd { open }' heet, ik hou namenlijk een coverwedstrijd. En zou het leuk vinden als jij ook meedoet. Er kunnen max. 10 personen meedoen, en als jij het leuk vind moet je gewoon even dat boek lezen.

En elke maand is er een wedstrijd dus als er voor 1 december nog niet meer dan 5 mensen zijn schuiven we de wedstrijd 1 maand op.

Nou nu je toch klaar bent kan je het even gaan lezen.

Doeiiixxx🐓❤️

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now