Hoofdstuk 20🌈

163 7 9
                                    

{ hoofdstuk 20 alweer, dat word extra lang! Jeej! Nu zijn jullie blij! Feestje🎉 vanavond 9 uur bij mij thuis, kom maar als je het kan vinden😂 }

Dan is ze offline, ik stuur nog berichten over dat ze niet weg moet gaan, dat ze moet terugkomen. Maar ze reageert niet meer. Ik ren naar beneden toe. "Jongens, Anna is oké. Ze heeft me net geappt. Vanavond om 10 uur is ze weer online. Wat nou als we haar telefoon dan traceren. Dan weten we waar ze is." Zeg ik heel enthousiast. Max en Harvey schrikken op. Iedereen kijkt me met grote ogen aan, iedereen behalve Ashton.

Eikel...

POV Anna
Ik ben al een week onderweg. Ik heb al sinds drie dagen een baantje bij een kappers zaak, ik wilde mijn haar verfen zodat ze me minder snel zouden herkennen. Nu loopt het van een soort blauw paars naar licht blauw groen.

 Nu loopt het van een soort blauw paars naar licht blauw groen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Julia, mijn baas. De kapster die mijn haar heeft gedaan en de kappers zaak runt, is blijkbaar ook een weerwolf. Ze heeft me dus geholpen met een hele nieuwe kledingstijl enzo. Derek heb ik al een paar keer zien langskomen, maar ik ben nog niet klaar om terug te gaan. Ondertussen weet alleen Luna nog steeds dat ik oké ben. Eigenlijk moest ik al beginnen op school maar ja, wat doe je eraan.

"Anna, kan jij deze klant even helpen?" Vraagt Julia. "Tuurlijk, kom eraan." Ik loop naar de balie waar ik Luna zie staan. "Luna?" Ze lijkt even te schrikken. "Wat nou Luna, ik ben het. Maan!" Ik rol met mijn ogen en richt me weer op Luna. "Wat doe je hier?" Vraag ik. "Ik kom even kijken of echt alles wel oké gaat. Ik mis je." Ze kijkt naar beneden en ik zag wat tranen in haar ogen. "Sorry maan, ik ben nog niet genoeg hersteld. Ik beloof je dit, geef me nog 10 dagen oké?" Ze krijgt weer lach op haar gezicht.

"Ik wil met je matchen." Zegt ze dan. Ik kijk haar niet begrijpend aan. "Je haar, ik wil het dan van roze naar paars. Dan matchen we een soort van." Ik glimlach en breng haar naar een stoel. Julia heeft me geleerd hoe je dit moet doen, en omdat niemand aan het haar van mijn Maantje mag zitten, behalve Calum. Doe ik het.

Na een halfuurtje zit de verf erin en moet het alleen nog intrekken en dan uitspoelen. Ondertussen ga ik Luna even ondervragen. "Hoe heb je me gevonden?" Zeg ik terwijl ik voor de spiegel ga zitten. "Ik heb je mobiel getraceerd... met hulp van de jongens." Mompelt ze. "WHAT?!" Schreeuw ik door de zaak waardoor iedereen me raar aankijkt. "Luna, ben je gek geworden. Ik wilde even alleen zijn. Jouw kan ik nog maar net hendelen. De jongens zijn niet in de buurt he?" Vraag ik een beetje gefrustreerd, gelukkig schud ze haat hoofd. "Nee, ik wist dat je alleen wilde zijn. Daarom heb ik ze bevolen om thuis te blijven." Ik grinnik. "Mooi zo. Ik hou echt wel van ze, hun allemaal..."

Behalve Ashton...

"... maar nu moet ik even wat tijd hebben." Luna knikt begrijpend.

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now