Hoofdstuk 8🙊

221 10 1
                                    

POV Anna
Oja, vandaag is m'n verjaardag. Jeej. Volgensmij is het 10 uur ofzo. Ik wil net m'n bed uitkomen als ik de deur zie open gaan en Micheal, Luke, Calum en Ashton m'n kamer binnenkomen en beginnen te zingen. "HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY DEAR ANNA, HAPPY BIRTHDAY TO YOUU!" Ik lach en begin te klappen. Ze rennen naar me toe en geven me een groepsknuffel. Als ze opstaan zie ik ineens Luna, Max, Harvey, Scott en Ethan staan. "NO WAY!" Ik ren uit de groepsknuffel en ren naar Luna toe, met tranen in m'n ogen knuffel ik haar helemaal dood. "OMG Luna ik heb je zo gemist." Ik snik en ze kijkt me raar aan. "Is het al zolang geleden dat je me gewoon geen Maan meer noemt." Ze schud haar hoofd. "Arme Ster." "Sorry Maantje, ik heb je gewoon heel erg gemist." Ze glimlacht. "En hoe zit het dan met ons?" Ik kijk achter Luna en zie Max, Harvey, Ethan en Scott met hun armen overmekaar nep-boos naar me kijken. Ik glimlach en loop naar hun toe. "Ik heb jullie gemist, echt waar." Harvey geeft me een kus op m'n wang. Ik draai me om en zie Ash teleurgesteld kijken. "Anna, heb je ze al verteld over onze tribe?" Ik schud m'n hoofd "Misschien is het tijd omdat te doen." "Ik weet wel iets beters.."

POV Ashton
Anna knuffelt met de jongens, totdat Harvey haar ineens kust op haar wang. Heeft ze al een vriendje? Ik kijk teleurgesteld en voel tranen in m'n ogen prikken. Anna loopt naar Luna toe, ze fluisteren wat. Ze loopt naar mij toe en kust me, zomaar ineens. Ik kus terug. Zo zitten we een minuutje. Ze laat los en glimlacht. Ik glimlach terug en voel dat ik rood wordt. "Jongens, ik moet jullie iets vertellen..."

{ A/N eindelijk dan he hier komt het verhaal. Zijn jullie even blij😂 }

POV Anna
Ik knuffel de jongens en Harvey geeft me een kus op m'n wang, zoals gewoonlijk. Ik glimlach naar hem. Dan loop ik naar Luna. "Ash kijkt niet zo blij." Ik draai me om en zie Ash bijna met tranen in zijn ogen naar de grond staren. "Omdat Harvey me net een kus gaf zeker?" Ze knikt. "Loop naar hem toe en kus hem, laat zien dat je van hem houdt." Ik knik en loop richting Ashton, hij kijkt op en ik druk mijn lippen op die van hem. Na een tijde laat ik los en glimlach naar hem, hij glimlacht ook en wordt rood. Ik grinnik en draai me daarna om naar de rest. "Jongens, ik moet jullie iets vertellen..."

Cal, Mikey, Lukey en Ash kijken me raar aan, ook Ethan en Scott. "Max, Luna, Harvey en ik hebben een... we hebben een tribe/pack ding." "Huh?" Vraagt Calum verward. "Laat het me uitleggen..."

*flashback naar de dag dat Max en Harvey aankwamen in het weeshuis.*

POV Anna
"Maan, schiet op! Er komen nieuwe kinderen!" Ik ren naar de deur en Luna komt achter me aan gerend. Luna is gisteren 11 geworden. Dus waren we stiekem nog tot wel 12 uur opgebeleven.

"Ster! Wacht even!" Ik stop en Luns botst tegen me aan. We vallen lachend op de grond. "Ik durf niet meer." "Kom nou maar Maan, die nieuwe kinderen rondrijden is niet heel eng, weet je nog. Hierdoor heb ik jou ontmoet." Ze lacht en we rennen verder.

"Hallo meisjes." Mevrouw Black staat voor ons met twee jongetjes ze lijken heel erg op elkaar. De ene heeft een beugel en wat lang haar, net boven zijn oren. De andere heeft geen beugel en kort haar." Meisjes, dit zijn Max.." ze wijst naar de jongen zonder beugel. ".. en Harvey.." nu wijst ze naar de jongen met beugel. "Ze zijn nieuw hier en jullie mogen ze een rondleiding geven." We knikken en lopen naar de jongens toe

POV Luna
"Heyy, ik ben Luna. Maar je mag me ook Maan of Maantje noemen." Anna kijkt me nep-boos aan. "Luun.." ah-oh 'Luun' betekend niks goeds... "..ALLEEN IK MAG MAAN OF MAANTJE ZEGGEN!" Ze zegt het zo hard dat de jongens een beetje achteruit deinsen. "Ster, rustig je maakt de jongens nog bang." Ze kijkt naar hen van top tot teen, dat toet ze altijd. "Sorry..." ze kijkt naar haart schoenen en draait ze naar binnen.

"Uhmm, ik ben Harvey en dit is m'n broertje Max." Zegt Harvey na een tijdje. Anna kijkt hem glimlachend aan. Ze glimlacht terug. Ik kijk naar Max die soort van boos naar Harvey kijkt. "Ik ben 2 minuten jonger. Sjeezus." Hij rolt met zijn ogen en ik schiet in de lach. Na een tijdje lachen we allemaal

We lijden ze het hele weeshuis rond en laten hun kamer zien, we stellen ze voor aan de meeste kinderen... behalve aan Yasmine naatuurlijk.

POV Harvey
Het is al avond en we lopen naar buiten op een bankje. Anna en Luna wilde ons wat laten zien, ze zijn heel aardig voor ons. Luna en Max kunnen het goed vinden. En ik heel goed met Anna.

We gaan op een bankje zitten en staren naar de sterren. Na 10 minuten krijgt Luna een idee. "Jongens, ik heb een geweldig idee." We kijken haar allemaal verbaast aan. "Wat nou als we den tribe of packt maken?" "Owh ja, ik heb dat wel eens in een film gezien, dan maken twee beste vrienden een afspraak. Ze beloven elkaar dat als ze coor hun 25ste nog geen vriend, verloofd of getrouwd zijn... met elkaar gaan trouwen!" Legt Anna uit. Ik kijk naar Max en hij knikt. "Oké, zullen wij dat ook doen?" Vragen Max en ik tegelijk waardoor we in de lach schieten. Luna en Anna knikken. "En om het vast te leggen moeten we een foto maken!" Zegt Luna enthousiast. "O, ik heb een idee!" Dit keer is het Anna. "Wat nou als Max Luna een kus op haar wang geeft en Harvey mij. Luna maakt de foto met haar telefoon, en dan maken we elk haar weer dezelfde foto. Precies hier." En ze tikt de bank aan. Harvey en ik blozen een beetje.

"Uhh... is goed." Zegt Max uiteindelijk en hij loopt naar Luna, ze start haar camera van haar telefoon op. Ik draai naar Anna en geeft haar een kus op haar wang, Max doet hetzelfde, Luna maakt een foto.

Heyyyy loveeessss
Zoals je hebt gemerkt heb ik vandaag vier hoofdstukken geplaatst waarom? Omdat ik nog een voorraad heb van acht en ik wil door blijven schrijven, te veel inspiratie enz. Maar ik heb ook toetsmaand idd een fucking maand. UGG fuck my lifee. Maar ik ga weer doeii

ALL THE LOVE
DON'T DIE💋

Kisses -A

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu