Hoofdstuk 14🙊

163 7 3
                                    

POV Harvey
We zijn met z'n 6'en skip-bo aan het spelen als we een auto horen, zullen vast de jongens zijn. Anna staat op en loopt naar de deur.

POV Anna
Ik ben aan de beurt met skip-bo als ik een auto hoor, waarschijnlijk de jongens. Ik sta op en loop naar de deur om hem open te doen. Maar dan bedenk ik dat de jongens gewoon een sleutel hebben, dus ik loop weer terug de woonkamer in. "Waren dat de jongens niet?" Vraagt Harvey. "Weet ik niet, maar ze hebben de sleutel dus kunnen ze wel binnenkomen." Hij knikt en wij spelen weer verder

Na 10 minuten zijn de jongens bog steeds niet binnen. "Ik ga wel even kijken." Zeg ik en ik loop naar de deur, als ik de deur opendoe zie ik de bus van de jongens staan, maar zij niet. Ik ren naar het busje toe, ze zitten er ook niet in. Als ik eromheen ren zie ik krassen op de zijkant. Er is iets in gegraveerd.

'If you want them back, you are gonna give me what I want. Tonight 9PM.'

"OMG, Jongens!" Schreeuw ik, ik krijg tranen in mijn ogen en zak op de grond. Na een tijdje hoor ik voetstappen, het zijn Max, Harvey, Ethan, Scott en Luna. "OMG, Ster what happened?" Vraagt Luna. Ik wijs naar de auto. Ze slaat haar handen voor haar mond. "Hoe kunnen we niks gehoord hebben?" Vraagt Max aan zichzelf, ik haal me schouders op. En dan barst ik in huilen uit, ik heb supergehoor en ik heb niks gehoord. "Hier staat dat je hem moet geven wat hij wilt, maar als je dat niet weet hoe kan je hem dat dan geven?" Vraagt Scott aan me. "Ik denk dat ik wel weet wat hij wil." Zeg ik snikkend, en ik pak mijn telefoon om Derek te bellen.

*Gesprek tussen Anna en Derek*

Derek: Hallo met Derek.
Anna: Derek, i-ik heb je hu-ulp nodig-ig. De jongens zijn ontv-voerd ofzo, en om ze te-te-terug te krijgen moe-oet ik ie-iemand iets ge-even w-w-wat hij w-wil.
Derek: Oke rustig, ik kom er aan.
Anna: Oké tot zo.

Derek hangt op en ik doe mijn telefoon weer in m'n zak. "Derek komt eraan." Luna knikt en de jongens kijken me verward aan. "Jullie kunnen mee, maar niet schrikken van wat je dan gaat aantreffen oké?" Ze knikken. Na een halfuur is Derek er eindelijk. "Stap in." Zegt hij en hij doet de deur open. Ik ga voorin zitten, Luna, Ethan en Harvey achterin en Max en Scott daarachter. Er staan wel stoelen, don't worry.

"Waar gaan we heen?" Vraag ik na een tijdje. "Ik weet denk ik wel weet wie ze heeft meegenomen, en waar hij ze vasthoud." Ik knik. "Hey, Derek. Hebben ze geen GPS in hun telefoon zitten?" Vraagt Luna "Waarschijnlijk wel, maar diegene is slim genoeg om hun telefoons uit te schakelen of kapot te maken." "We kunnen het wel proberen." Zegt Harvey dan. "Oké, als jij ze probeert op te zoeken met die GPS dan ga ik naar de plek waar hij ze waarschijnlijk vasthoud." Hij knikt en begint wat te tikken op zijn telefoon.

POV Harvey
Na 10 minuten heb ik de GPS van Michael's telefoon genomen, ik maak snel een screenshot voor het geval hij weer weggaat. "Ik heb de GPS van Michael's telefoon gevonden." Zeg ik tegen Anna en Derek. "Waar?" Vraagt Derek. "Uhhh, bij Partonsstreet. Maar dan ergens in een steeg ofzo." "Ik wist het." Sist Derek en hij trapt harder op het gaspedaal.

POV Derek
"Waar?" Vraag ik. Harvey kijkt op zijn mobiel. "Uhhh, bij Parsonsstreet. Maar dan ergens in een steeg ofzo." Mijn ogen worden groot, ik kijk even naar Anna en zie dat ze tranen in haar ogen heeft. "Ik wist het." Sis ik en trap harder op het gaspedaal.
Na een kwartier zijn we eindelijk bij de plek waar de ontvoerder 5SOS gevangen houd. "Jullie blijven buiten wachten..." en ik wijs naar iedereen behalve Anna. "Waarom?" Vraagt Max. "Omdat het gevaarlijk is. Ik kan het niet riskeren { A/N is dat goed geschreven?? } om een paar kinderen vermoord te laten worden door hen mee te nemen." "Waarom kan Anna dan wel mee?" Vraagt Scott. "Omdat het mijn schuld is." Zegt ze voordat ik kan antwoorden. "Hoezo?" Vraagt Harvey. "Jongens laat hun nou maar, Anna verteld het echt wel een keer." Neemt Luna het voor Anna op. Ze knuffelen elkaar en fluisteren iets. "Kom, het is al bijna 9 uur." Ze knikt en loopt mee naar binnen.

Als we binnen zijn ruik ik meteen de geur van bloed. "Bloed..." zeg ik. En Anna kijkt me verbaasd aan. "Wat? Zijn ze gewond?" "Weet ik niet." Ze kijkt me bangig aan. "Kom, deze kant op." En ik wijs naar links. Ze loopt achter me aan, totdat we bij een open ruimte komen. Ashton, Luke, Michael en Calum zitten allemaal in een andere hoek vastgemaakt aan de muur met een stuk tape over hun mond en rode ogen. "Omg" en ze doet haar hand voor haar mond, ze heeft tranen in haar ogen.

"Ze hangen mooi, toch?" Vraagt een zeer bekende stem. "Matt." Zeg ik zacht. "Inderdaad, goed geraden. O, en ik zie dat je weer een nieuwe pack opbouwd." En hij kijkt naar Anna. Ze kijkt naar beneden en zecht dan half getransformeerd. "Ik zit in niemands pack, ik heb er een. Want ik ben een alfa." En ze kijkt Matt recht in de ogen aan. Hij lacht. "Dat weet ik, daarom ga je mij nu iets geven." "Nooit.." zegt ze. "Jammer, ik zou het niet aan kunnen zien als je vriendje het niet haalt." En hij wijst naar Ashton met een pistool. "A-a-anna?" Stamelt hij. "Wat is dit?" Zegt Luke. "Ik leg het jullie allemaal uit. Later." Ze kijkt naar mij en ik knik. "Give it to me, or he dies." Zegt Matt zacht. "Never." Zegt Anna en ze springt boven op Matt, en opdat moment is er een pistoolschot te horen...

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now