Hoofdstuk 1🙈

342 12 4
                                    

POV Anna
Ik word wakker gemaakt door Luna. Ze schud me wakker omdat ik blijkbaar door me wekker heb heengeslagen. "STERRETJE WORD NOU TOCH EENS WAKKER!!!" "IK BEN AL WAKKER MAAN!" Ik noem Luna maantje omdat dat Luna in het Engels is. Daarom noemt ze mij sterretje. { A/N Complret logisch... } "Mooi zo, we moeten ontbijten M&H zijn al aan het wachten." "Ik kom al, ik kom al." Ik rol mezelf uit bed waardoor ik op de grond val. "Auw.." "Ja dat komt er van als je uit je bed rolt." "Haha super grappig Maan." Ik rol met mijn ogen en loop de douche in om me om te kleden. Waarom Idk.
10 minuten later zitten we aan het ontbijt. Naast me zit Luna, tegenover me zit Harvey en naast hem Max. Max en Harvey zijn twins. Zij zitten hier vanaf hun elfde. Met mij vergeleken nog niet zo lang dus. Luna is hier al zo lang ik me kan herinneren. Ze is al een paar keer geadopteerd maar na de proefperiode van 1 week weer terug gebracht. Gelukkig... Max en Harvey zijn nog nooit geadopteerd. Ook gelukkig... ze zijn de enige familie die ik heb. "JOEHOEEE STERR!!" Luna zwaait met haar hand voor me gezicht. Ik schrik waardoor ik haar hand wegsla en bijna omval. "Sorry maan.." "Geeft niet. Dat had ik kunnen verwachten." Zegt ze glimlachend. Ik lach en kijk naar Harvey. "Dus je bent bijna jarig he." Zecht hij als hij doorkrijgt dat ik naar hem kijk. "Huh.. Oja. Dan ben ik ook eindelijk 17." Ze zijn allemaal al 17 behalve ik ofc.

Na het eten moeten we met z'n vieren de zaal schoonmaken. Terwijl we bezig zijn komt Melissa op me afgelopen.. "Hey, olifant hoe gaat het?" Zegt ze bitchie en ze kijkt me met een grijns aan. "O, gewoon. Maar ik ben even bezig dus zou je op kunnen tieven... Ja dankjewel." En ik ga weer verder met de borden afwassen. "Sorry hoor schoonmaakster, ik wilde alleen even zeggen dat je je outfit bent vergeten." "O, en jij bent zeker vergeten om gisteravond je make-up van je lelijke bek te halen." Zeg ik bitchie en ik kijk haar boos aan.

"Misschien.." "Dat is dus een ja." Kap ik haar af. "OMG laat me even uitpraten slet!" Ik kijk haar met een opgetrokken wenkbrauw en een gezicht van wie-noem-jij-hier-nou-een-slet-kut aan. "Wat ik wou zeggen is dat jij volgensmij vergeten bent om te gaan sporten in de laatste drie jaar." Ze lacht minachtend en loopt weg.

Gelukkig is Luna aan het bezemen en steekt snel de bezem tussen haar benen waardoor ze omvalt en gilt.

Ze staat op en rent huilend weg. Ik loop naar Luna toe en geef haar een high-five. "Mooie Luun." Zegt Max die de vuilniszakken samen met Harvey weggooit.

Als we klaar zijn is het pas 10 uur dus gaan we even naar buiten. Een paar jongens zijn aan het voetballen. Ik vind voetbal heel erg stom maar Luna Max en Harvey niet. Maarja ya Know.. wat doe je eraan. Ik speel liever hockey.
Daarom heb ik ook best lang gespaard voor een hockeystick. Ik begon toen ik 12 was en heb elke dag extra klusjes gedaan Om geld te verdienen. Uiteindelijk heb ik een tweedehands stick gekocht voor 80,-

Ik ben een beetje aan het oefenen door de bal steeds tegen een muurtje aan te flatsen. Als Harvey naar me toe komt. Hij geeft me een kus op me wang. "Hey." Zegt hij. "Hoi." "Wat doeeeee je?" "Sinds wanneer is je naam Isabella, en ben je een tekenfiguur?" "Wat?" "Laat maar." En als je nu denkt. WAT ZIJN ANNA EN HARVEY SAMEN?!?!? Nee, we zijn best friends. Alleen we hebben een packt samen met Luna en Max. Maar dat vertel ik later wel { A/N Ohh wat ben ik nu al gemeen en het is pas hoofdstuk 1 GNAGNAGNAGNA }

'S avonds als ik in m'n bed lig met Luna naast me kijken we op haar instagram, terwijl we 5 SOS luisteren. De liedjes zijn leuk maar ik been niet heel erg fan ofzo. Luna daarintegen wel. Héél erg trouwens. Ze kent alle liedjes en zingt ze ook allemaal. Het enige liedje dag ik ken is "she looks so perfect" en soms zing ik mee. Als ik dat doe gilt Luna "JAA JE ZINGT WEER EINDELIJK!!" Maar dat doet ze natuurlijk pas aan het einde van het liedje. Ughh! Rond 2 uur gaan we slapen.. ik woel nog wat heen en weer maar val dan rustig in slaap.

*volgende ochtend*

"IEDEREEN WAKKER WORDEN. OM 9 UUR KOMT ER EEN VROUW OM IEMAND TE ADOPTEREN!" Wordt er door de speakers geschreeuwd. Luna en ik schrikken wakker en vallen uit bed boven op mekaar. We lachen en nu liggen er naast elkaar op de grond. "Kom Ster we moeten ons aankleden anders word Serious boos." Serious is mevrouw Black. Maar nadat we de Harry Potter films hadden gezien samen met M&H noemen we haar Serious. "Oké I-ik ko-om a-hal." Zeg ik nog half lachend.

We lopen naar beneden als we Max en Harvey tegenkomen. "Yo Guys, waut up!" Zegt/schreeuwt Max. We draaien ons om en springen op hun ruggen.

Voordat we de zaal inlopen springen Luna en ik van M&H's ruggen af en gaan zitten. "Welkom allemaal, dit is mevrouw Pannekoek." Mevrouw Black wijst naar een slanke vrouw met zwart lang haar. We kijken elkaar aan en grinniken een beetje. "Mevrouw Pannekoek komt 3 kinderen adopteren." Ik schrik en kijk op. 3?!? Dat betekend dat ze Luna Max ÉN Harvey kan adopteren. Dan be ik weer alleen. "Mevrouw Pannekoek gaat 10 eisen stellen. En als er dan nog meer dan 3 kinderen zitten gaan we even in gesprek." Gaat mevrouw Black weer verder.
Ik hoop zo hard dat ze jongere kinderen neemt zodat we meteen weg kunnen. "Ik wil graag dat jullie boven de 13 zijn." Zegt mevrouw Pannekoek. Iets meer dan de helft staat op en loopt weg. Shit! "Mij volgende eis is dag ik geen stelletjes wil hebben, dus als je verkering hebt mag je gaan." Ik zou willen opstaan samen met Luna en M&H maar we zijn niet samen. Tenminste nog niet..

Als de laatste eis is gesteld loopt Melissa met haar kliekje weg. Ze kijkt me boos aan, en ik geef haar een hairflip. Maar nu?!?! We zitten hier met z'n vieren. En die vrouw gaat drie mensen adopteren.

"Mevrouw Pannekoek. Dit zijn Anna, Luna, Max en Harvey." "Hallo, ik ben Marine Pannekoek. Ik zou graag één voor één met jullie willen praten."

Na de gesprekken praten mevrouw Black en Marine nog even. Na een tijdje komen ze hierheen gelopen. "Ik ga jullie missen als ik niet geadopteerd wordt." Zeg ik. "Same." Max en Harvey knikken. We houden elkaars handen vast en draaien om. "Meisjes en jongens, degene die ik ga adopteren zijn Luna, Max en Harvey."

HAHAHAHA ik ga lekker nog niet verder.. lees wat er gebeurd met Anna in het volgende hoofdstuk.

ALL THE LOVE
DON'T DIE💋

Kisses -A

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now